|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
2.1.2013 13:50:55   
talika81
daga, naj bo srečno do konca tokrat.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
3.1.2013 9:24:49   
talika81
no, punce, tudi pri nas se začenja. sem pisala v MB, kako in kaj glede postopka s pingvinčki in so me kar poklicali in me naročili za naslednji teden, da se malo pogovorimo o tem, kako poteka ta postopek. sem bila kar malo presenečena, da so tako hitri. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
3.1.2013 14:53:42   
latka
O talika81, lepo da boš hitro na vrsti, držim pesti, da bo tudi tokrat hitro uspelo!
Mene pa čaka marca punkcija.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
3.1.2013 21:49:30   
Serendipity
Talika - jap, tudi mene so presenetili kako svetlobno hitro gre to z zamrznjenčki. Sem poklicala v decembru, prišla na posvet že naslednji teden. Potem sem morala počakati na M in poklicati za UZ, ki me čaka že v ponedeljek (10. dan po M). Midva sva bila v postopku 4 leta nazaj in sva sedaj morala iti še na preiskave za SPB (zato je tudi moj potreboval napotnico).

Drage punce - ooobčaaasnoo (ok, od decembra malo bolj ;)) sem še z vami (čeprav mislim, da me nobena tukaj več ne pozna user posted image ) in stalno skrbno stiskam pestke za vse ''borke''. Naj bo leto 2013 magično leto baby booma vseh borkic! user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.1.2013 21:50:25 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.1.2013 7:27:19   
talika81
S*, pozdravljena nazaj ... super, sem vesela tudi za vaju.
ja, jaz sem bila zelo presenečea, da so me poklicali že čez kako uro po tistem, ko sem jim poslala mail. a 10 dan po user posted image imaš prvi UZ? sej verjetno prej ni smiselno ali kako? ali je to odvisno od tega, kdaj naj bi imela ovulacijo?
no, sej če ne prej, bom naslednji teden zvedela vse, kar me zanima.
jaz nekak računam, da nekje konec januarja imela ETZ.

ja, jaz tudi že nekaj časa močno, močno držim pestke za vse borke tukaj gor. user posted image TO LETO BO NAŠE, a ne? user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
4.1.2013 12:12:58   
miklarom
pozdravljene !

najprej vam vsem zaželim srečno novo leto 2013 in da bodo to leto sami pluski in na koncu bebike v naših naročjih user posted image

Talika - super da že začneš držim pesti
September1 - lepo da si se javila mi je pa žal da vama ni uspelo, , upam da kmalu štartata v novi postopek in tokrat bo uspelo
Serendepity - veš da se te spomnim , nisi pozabljena , tudi zate pestke da vama uspe
Latka- tokrat bo vse kot mora biti

mi pa smo na femoden tabletkat še do 27.1. potem pa na injekcije in punkcija po 12.2. tokrat gremo na vse in se borimo do konca

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
4.1.2013 14:21:41   
latka
miklarom, mislim nate in držim pesti, da bo tokrat, kot mora biti!
Jaz se ti bom potem pridružila čez kakšen mesec,user posted image mislim na veselo pričakovanje!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
5.1.2013 23:42:57   
pikachu
Pozdravljene borke najprej najj zazelim srecno zdravo in uspesno leto 2013, predvsem polno pluskov in bebic.Vas veckrat preberem ampak enostavno zmanjka casa za komentarje.
Vidim da vas je ze kar nekaj starih bork ki ste, greste ponovno v postopek (september, talika, latka, miklarom...) za vas se posebaj stiskam pestke da bo uspesno.
Talika sem glih gledala in vidim da je tvoja puncka rojena 14.1. no letos na ta dan se tudi nsm pridruzi nov clan saj imam takrat dogovorjeno za cr :-)
Aja se eno vprasanje ve katera kako je kaj db in njena puncka jaz dosti krat mislim na niju in ce ima katera kak stik z njo naj ji preda lepe pozdrave in vse dobro v letu 2013!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
6.1.2013 18:26:54   
talika81
pikachu, a rtes ali kaj? kako pa to, da imaš dogovorjen CR? zaradi prvega rojstva?

ja, še malo pa bo stara naša princesa 2 leti. sploh ne morem verjet, da tako hitro mineva čas. user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
6.1.2013 21:08:22   
pikachu
Ja talika tudi zaradi prvega poroda si sedaj gin. Ne upa tvegat pa se medenicna vstava je ...

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
7.1.2013 7:24:53   
talika81
a tako. ja, sej je boljš ne riskirat, pa da vse poteka vredu, kot pa da gre spet kaj narobe.
jaz sem tudi tuhtala, glede na to, da smo pri prvi toliko čas mučkali in mučkali, da tudi z umetnimi popadki ni šlo, da bi se probala kar za CR zmenit. ampak do tja je še daleč, bomo videli, kako bo kaj.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
7.1.2013 14:08:20   
Serendipity
Takole punce, sem bila danes na UZ in je sluznica lepo odebeljena, neke folikelčke je bilo opaziti, a o ovulaciji ni duha in sluha. V petek ponovimo UZ vajo. user posted image Upam, da bo kaj več akcije tam noter user posted image .

Moram pa povedati, da sem taaaako vesela, da sem v MB. Tu je prijaznost res pravilo in ne izjema. Res so super. user posted image

CR - jaz sem ga imela (se sploh nisem odpirala in neglede na svečke in ''odpiralne tehnike'' user posted image plodovnica je bila zelena in moji mali miss med popadki ni bilo). Je pa ''zanimivo'', da sta obe moji sestri (in prav tako mama) imeli podobno porodno zgodbo, ki se je končala s cr. Mi je G omenila, da bo najverjetneje to tudi praksa v prihodnje ...

mikla - saj veš, da zate prav posebej stiskam pestke? user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.1.2013 14:09:28 >

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
7.1.2013 14:16:55   
talika81
ja, jaz se tudi nisem odpirala po 20 urah umetnih popadkov. če ne bi vztrajala za CR, bi šla rodit po naravni poti, čeprav se mi Brina ni čisto nič spustila, plodovnica mi ni odtekala, poleg tega je bila plodovnica mekonijska ... in Brina je imela 2x okrog vratu ovito popkovino, ki jo je zategovala (se sploh ne vprašam, kaj bi se zgodilo, če bi se res zgodil naravni porod). Hvala bogu za eno zelo, zelo prijazno in realno babico, ki je prepričala enega starejšega zdravnika, da je CR najbolj smiselen in celo že nujen.
tako da bi samo zaradi tega najrajši tudi v drugo imela CR.

drugače se pa S* strinjam s tabo glede MB - ni jim para glede prijaznosti. res. user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
8.1.2013 14:23:41   
pikachu
Talika glede na napisano se bojo pri tebi sigurno itakze sami odlocli za cr. Meni je gin takoj rekel za cr ker je bilo v prvo enako po 34 urah popadkov nic odprta pa se puncki je srcek nehal bit in je bil pol takoj cr.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.1.2013 14:35:13   
baby1978
Hello.
o talika,kaj vidimm...
ja cestitam,da si se odlocla za ponovno nosecnost.
mi smo trenutno v 16 tednu in poteka vse ok.....zgleda,da bomo imeli se enega fanteka. Nas Teo pa praznuje 12. januarja 2 leti. lako cas leti.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.1.2013 14:46:55   
talika81
pikachu, ne vem, bomo videli. jaz sem načeloma za naravni porod, samo glede na izkušnjo bi sedaj rajši videla, da bi tudi bil CR.

baby, ja, se bo kmalu začelo dogajati.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.1.2013 14:47:49   
talika81
baby, naša pa ma 14.1. rojstni dan. user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.1.2013 21:37:44   
športnica
o lej jih vse ste tu user posted image , talika, serenditipy, miklarom, latka, pikachu, baby .....

vsem želim srečno in vse lepo, baby in pikachu vama pa prelepe čestitke. sem malo pokukala kako ste kaj in vas vse vidim gor, stare borke. user posted image

kot verjetno že veste je nama uspelo v 6. postopku. sem v 22. tednu, pojutrišnjem imam morfologijo in baje bo fantek user posted image , če po resnici povem, še vedno ne dojemava popolnoma, se mi zdi da se bom kar naenkrat zbudila. včasih se kar zagledam v trebušček v ogledalo in se mi smeji. res lep občutek. počutje enkratno, da se včasih kar vprašam ali je vse ok. že na polno brca in imamo rok 20.5.. to bo 1, 2, 3

še vedno za vse vas držim pesti in vam želim vse lepo v 2013 in da bi bila tale 13 prava terna user posted image . user posted image user posted image user posted image

ima kdo kake stike z bebo, ki je rodila dvojčke? pa september tebi tudi lepe lep pozdravčke. user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 8.1.2013 21:41:13 >

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
9.1.2013 7:25:42   
talika81
o, športnica, sem se že spraševala, kako si kaj in kako napredujete. super. user posted image user posted image naj bo tako do konca.

beba je super, njena malčka pa že prava velikana. user posted image tolk sta luškana. sem z njo prijatelca na FB in da občasno kake slikce gor. user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
10.1.2013 13:41:04   
september1
latka seveda se te sponim :) jaz imam moder list št.10. imela bom pa postepek CTX se pravi brez Diphereline.

kateri list pa imaš ti?

talika super za postopek.držim pesti

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
10.1.2013 19:51:23   
latka
september1, jaz pa ima zeleni list št. 11, tudi CTX, prvi UZ imam 7.3., kaj pa ti?

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
11.1.2013 8:17:43   
september1
latka jaz imam UZ 28.2.,ti si že mela kdaj ta postopek CTX? jaz ga imam prvič in mi je vse novo. ne vem kakšna je kaj uspešnost. v ta postopek so me pa dali z razlogom da bi pridelala čim več celic.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
11.1.2013 8:30:39   
latka
Jaz imam skoz tak postopek, pri UZ boš prejela Gonal, potem čez teden dni mislim da je naslednji UZ in prejmeš še te injekcije Centrotide, ki so za enakomerno rast foliklov. Jaz dokaj v redu in hitro reagiram na to kombinacijo zdravil, to pa pomeni nekje 10 dni špikanja, 12 dan punkcija. Lahko da boš ti še hitreje reagirala, tak postopek je res kratek in hiter.

Neposredna povezava do sporočila: 3873
11.1.2013 8:35:15   
latka
Jaz imam skoz tak postopek, je pa res kratek in hiter. Pri prvem UZ prejmeš Gonal, pri naslednjem pa še injekcije Centrotide, ki so za enakomerno rast foliklov. Jaz se špikam ponavadi nekje 10 dni in 12 dan je punkcija. Lahko, da boš ti še hitreje reagirala in bo punkcija prej, ker jaz imam zelo nizko dozo Gonala.

Neposredna povezava do sporočila: 3874
11.1.2013 8:35:59   
latka
Spet me nekaj heca ta forum!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?