Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cene rednega magistrskega študija 27.6.2010 19:03:23
|
|
|
|
Tanja55
|
referat za studentske zadeve, ce ima pa tvoj faks locen referat za podiplomski studij potem pa vprasaj tam. Sofinanciranje je odvisno od faksa in od oddelka. Ce vtipkas v google "sofinanciranje podiplomskega studija" pa dobis kar nekaj zadetkov.
|
|
|
|
RE: cene rednega magistrskega študija 27.6.2010 20:52:58
|
|
|
|
direktna
|
ooj;) ...jst redno končujem 2.letnik bol.mag in TI povem, da je VSE ZASTONJ! ..(sploh, če imaš povprečje, ali pa, srečo,da ni omejitve!). no, je pa verjetno odvisno tudi, katero smer nameravaš (..mogoče si to kje omenila, ampak vsega nisem brala!). svetujem ti, da se osebno informiraš v referatu. srečno, lp
|
|
|
|
RE: cene rednega magistrskega študija 28.6.2010 17:18:05
|
|
|
|
donna22
|
Hvala obema za pomoč Magisterij bi najbrž delala na drugem faksu, ne na istem, kot sem diplomo. Me pa zanimajo kake 2, 3 različne smeri, tak da bi se še mogla odločit. Se bom pozanimala
|
|
|
|
RE: cene rednega magistrskega študija 28.6.2010 17:31:15
|
|
|
|
dory
|
čist odvisno...kakšno maš povprečje in kolk prispeva država...jaz pišem magistrsko in sem prav vesela,da sem se odločla za nadaljevanje študija...
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......