arruba
|
Hja kaj naj rečem..definitivno bomo imeli malega gusteljna namesto julijčka Zjutraj sem bila v porodnišnici, nič se ne dogaja, CTG je pokazal celo 1 popadek, tudi na pregledu ni bilo videt, da se karkoli pripravlja, tak da so me poslali domov in grem v ponedeljek še enkrat. Zgleda, da bomo malo nabirali kilometre med LJ in PO..Aja, pa rdečega tepiha mi niso pogrnili, po moje jih je skrbelo, da bo blaten, če bi bil slučajn še dež Mi je blo pa kar mal čudno - pa ne vem, ali je tako samo čez vikend - ko sva zjutraj prišla, ni bilo v recepciji sploh nikogar, da bi naju usmeril, tak da sem pol eno sestro uhakljala na hodniku, da mi je povedala, kje imajo CTG.. pa ko sva odhajala čez kake 3 ure še vedno ni bilo nobenga..še dobro, da sem včer prej poklicala, da so mi razložili, da moram najprej na CTG, drugače bi še zdaj blodla po porodnišnici in se spraševala, kam moram it.. kaj čmo, prvič mama pa nimam pojma ne vem pa, kak bi zgledalo, če bi prišla urgentno rodit - bi morala okrog laufat, kje je kdo al kaj?? Kenya uaaau tak easy porod si po moje želi vsaka, ampak me začetnice najbrž lahko to kar odpišemo pa da ne pozabim, čestitke in za vse nove mamice, pa da bi vsi vaši otročki pridno spali vsaj po 4 ure v kosu Jaz se grem pa zdaj naspat, dokler me še nihče ne komandira, da hoče sred noči malicat
|