kenya -> RE: Julijke 2010 - 2.del (22.7.2010 15:41:32)
|
Živjo, Evo mene nazaj s pregleda. Enako kot pred dvemi dnevi...odprta slabe 4 prste, drugače se pa nič ne dogaja. Glede na to, da še ni moj pdp, sem se odločila da na silo ne grem v p., ker maternični vrat pa še ni skrajšan. Mi je g. malo pomasirala, če bo kaj učinka, drugače pa v ponedeljek spet pregled. Upam, da takrat pa bo že kaj.Mogoče bo delovala polna luna tudi pri meni. DanielaNeli, ti pa očitno ne boš več dolgo 2v1. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Upam, da bo šlo čim hitreje. Zdaj nas je pa res že bolj malo ostalo. Ampak itak bomo slej al prej na vrsti. Đanika in Martinčka, upam da sta vidve naslednji. [sm=rozica.gif], jaz sem si pa ponedeljek rezervirala [sm=smiley36.gif] Naja7, mene tale refluks meče pokonci cele noči že zadnji mesec in me je prav groza it v posteljo zvečer, ker sem itak potem non stop pokonci. Ne vem, če sem spala 3 ure v kosu v zadnjem mesecu. Pol pa lepo rupurut goltam, da vsaj malo ublaži vse skupaj. Preostanek noči imata pa mali dve žurke, predvsem mlajša veliko joka ponoči, ker tako živo sanja, pa zdej ko je brez plenic jo je treba še na WC dajat, tako da mi smo stalno v pogonu [sm=smiley36.gif] Julij10, dobrodošla. Zdaj grem pa malo vodoravno, imam prosti dan, ker sta ta mali ostali pri tašči [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|