Anonimen
|
Lep pozdrav! Moje mnenje je, da ti tašča ne bi smela lagati. Ampak žal ti je lagala. Razlog? Kdo bi vedel resničnega. Ampak ali si morda pomislila, zakaj se ti je zlagala? Morda pa ti je hotela ustreči, vsaj na začetku, in ti zares speči torto. Morda je kaj prišlo vmes. Sicer ne rečem, časa je imela dovolj. Je pa popolnoma mogoče, da so jo omenjene pravne zadeve tako spravile iz tira, da se ni počutila sposobna česarkoli. Jaz osebno poznam ta občutek. Vendar bi bilo edino pravilno, da bi te poklicala in ti to povedala. Zakaj tega ni bila sposobna, če je bilo tako, ne vem. Tudi ti pa bi zagotovo drugače reagirala, če bi ona tako naredila. In imela bi dve možnosti: ali se strinjaš s tem, da torto namesto nje speče nekdo drug ali pa bi jo lahko kdorkoli nekje naročil. Žal ni bilo tako. Od tašče to ni pošteno, vendar ne poznamo njene strani zgodbe. Vse, kar vemo, so njene besede, ko si jo soočila z dejstvom, da veš. Tudi tega, zakaj je tako reagirala, ne vemo. Te je pa očitno s svojo reakcijo prizadela, kar je razumljivo. Najprej si bila razočarana, ker ti je lagala in prikrivala, potem si bila jezna, ker se ti ni niti opravičila. Ampak zdaj je, kar je. Kakšen odnos imate pa drugače? Malo poglej tudi na to. Je bil to enkraten dogodek ali se podobne stvari ponavljajo? Ko si boš odgovorila na to, boš lahko marsikaj razvozljala. Kar pa se tvoje najboljše prijateljice tiče, je moje osebno mnenje, da če bi bila tudi ti njena najboljša prijateljica, ne tvoj rojstni dan ne bi smela pozabiti. Tudi, če fizično ne bi mogla biti prisotna, bi te vseeno lahko poklicala, ti poslala voščilnico, e-mail, SMS ali karkoli. Če niti tega ni naredila, se vprašaj, ali ti njej pomeniš toliko, kakor ona tebi. Ker predvidevam, da se drugače čisto v redu razumeta, bi bilo mogoče najbolje, da jo vprašaš ob kaki kavi. Vse je potem odvisno od njenega odgovora. Sama boš najbolje precenila, ali bo iskrena.
|