|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
2.9.2010 19:23:43   
Akilene
Musty - lepo sta si uredila domek!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
2.9.2010 19:33:33   
Nocturama
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
A je še katera ful občutljiva na razne vonjave?user posted image Men vseeeee smrdi!

Uh, meni je vse smrdelo od 5. do nekje 11. tedna nosečnosti, ampak res vse živo - kavč, fotelji, hrana, v stanovanje sem vohala bencin s ceste, cigaretni dim navohala na 15 metrov, da sploh ne omenjam wc-ja... Pucala sem kot zmešana, nakar so mi še čistila začela ubupno smrdet in sem se počasi navadila dihat na usta, kot da sem prehlajena in pač nič ne voham. Zadnja dva tedna pa mi hvalabogu ne smrdi več, mogoče tupatam (verjetno, ko ZARES smrdi user posted image ).

Danes sem drugače imela nuhalno pri dr. Pelkič v MB (za Lun1co - plačala 60€, brez dvd-ja), otroček je normalen, malce večji za svojo starost - kar se mi zdi boljše, kot če bi bil manjši, tveganje je minimalno, vse super! Vidljivost je bila sicer malce slabša, ker sem imela vetrove user posted image , doktorca nič ni komentirala, ampak sem potem prebrala na izvidu. user posted image
Z 80% verjetnostjo nama je napovedala punčko, kar se meni zdi ful visoka verjetnost, njej pa ne ravno. Glavno da je/bo zdravo dete. user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
2.9.2010 19:38:47   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Klemy82 jaz sem gledala, nekaj imajo v Otellu, sam so tud cene user posted image  ne vem kaj pa ponujajo v Fit fit- več imaš v podforumu Telovadba.....

Ja, vem, sem videla. Danes je še ena prilepila eno fino zadevo... ma mi je res preveč od rok, pa še ob 9h zjutraj? Nimam svojega avta, sploh pa ne zjutraj.
Sem pa najdla še tole, sicer v Lj, mi je blazno všeč, edino cena je malouser posted image . http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=158

Jst.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
2.9.2010 19:39:06   
Musty
IZVIRNO SPOROČILO: Nocturama

Vidljivost je bila sicer malce slabša, ker sem imela vetrove user posted image , doktorca nič ni komentirala, ampak sem potem prebrala na izvidu. user posted image

user posted image user posted image Ta je pa dobra! En velik bravo za fajn rezultat!

Akilene, hvala user posted image

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
2.9.2010 19:40:17   
Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
A je še katera ful občutljiva na razne vonjave?user posted image Men vseeeee smrdi!

Uh, meni je vse smrdelo od 5. do nekje 11. tedna nosečnosti, ampak res vse živo - kavč, fotelji, hrana, v stanovanje sem vohala bencin s ceste, cigaretni dim navohala na 15 metrov, da sploh ne omenjam wc-ja... Pucala sem kot zmešana, nakar so mi še čistila začela ubupno smrdet in sem se počasi navadila dihat na usta, kot da sem prehlajena in pač nič ne voham. Zadnja dva tedna pa mi hvalabogu ne smrdi več, mogoče tupatam (verjetno, ko ZARES smrdi user posted image ).

Jaaaaaa, men tud kavč obupno smrdi.user posted image me moj gleda, kot da sem malo wiuwiu.user posted image

Jst.

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
2.9.2010 20:46:39   
Lun1ca
Nocturama hvala za info user posted image  hehehe tej vidljivosti sem se pa prav nasmejat mogla! Pa čestitke za dobre rezultate! user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
2.9.2010 21:08:20   
_tina
No, jaz sem pa končno vse spakirala. Jutri na žurko pol pa zjutraj direkt na moje. Sej ne vem , če naj se veselim v tem mrazu user posted image Stvari pa spet za cel avto pa še bi kaj našla če bi bil prostor. še dobro, da sem si sposodila manjši voziček, ker drugače ne vem kam bi kaj dali.  Le kako bo drugo leto user posted image

Nč punce... lepo se imejte, vsem srečno na NS pa se beremo čez en teden.

pa pa

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
2.9.2010 22:17:24   
maja1985
Pozdravljene!

Pa sem končno pri računalniku. Aljaž spi, kuhinja je pospravljena, moj želodček je sit, dragega sem pa tudi že malo pocartala, ko je imel prometno. Zdaj pa grem počasi proti postelji, ker sem grozno utrujena.

Drugače pa paše tole delo ... veliko več migam, tak da to bo samo koristilo user posted image Kaj boste lepega počele čez vikend?

Lepo spite in pobožajte svoje trebuščke.

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
2.9.2010 22:23:53   
5ra8
maja, upam da je z dragim vse ok user posted image

jst sm mislna da bom danes se malo pridna za diplomo pa mi ni glih ratalo. jutri zvečer upam, ko bom sama doma, pa bo mir. user posted image

drugač pa vikeeeeeeeeeendddddd, jaaaaaaaa

u soboto mam obletnico valete, menda je ze 15 let user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.9.2010 7:57:32   
5ra8
morning in dober tek

user posted image

peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.9.2010 8:06:54   
Poli_H
dobro jutro!
Musty user posted image  zelo šik sta uredila stanovanje... Pa tak hitro??? Bravo! Vidim da obožuješ belo/bež barvo user posted image
pregled 1. v nosečnosti razočaraaaaaaaaaaana nad G. Moj G je že 2 meseca v bolniški in ga ndaomešča en starejši G. Pa mi sestra vzame kri da izmeri hemoglobin, rezutat pa zapiše v kartoteko. Me G pregleda, vse OK. Me vpraša če jemljem kaj za železo. Pa mu povem da nič extra, da edino jem Elevit. Pa me vpraša Kaj je to? user posted image user posted image user posted image  ??? Mu v šoku povem, folna kislina z dodatkom vitaminov in mineralov, tudi malo železa. Pa reče "Pol pa OK". Grem ven k sestri, vprašam če je z Hgb vse Ok. Pa skoči češ da ne!, pa če mi ni nič rekel... Meja za Hgb je 120, jaz ga imam 81 !!! Pa mi je svetovala, da naj pijem sok rdeče pese, 1 l na dan, kontrolo pa mam šele čez 4 tedne user posted image user posted image user posted image  In pol berem članke na netu, da pri 100 dajejo že tablete, pri 80 pa infuzije!!!
Ali ima katera izkušnje s tem? Kako si je pomagala? Rada bi seveda ubrala čim bolj naravno pot za okrevanje... Za nasvete se zahvaljujem!
user posted image user posted image user posted image  petek je !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.9.2010 8:17:31   
cekinka
Dobro jutro!

5ra8 hvala za postrežbo. Jaz ravno zajtrkujem in sem na netu spotoma

Kje pa ste vse????????

Musty lep nov domek imata. Uživajta

libna dobrodošla med nami!

Vonjave....tudi jaz sem ful občutljiva na vonjave, vse zavoham...iz smeti mi obupno smrdi. Pa vonji iz kuhinj bljak, tam kjer delam je tudi ena restavracija in ponavadi sploh vohala je nisem....sedaj pa katastrofa kolk mi smrdi po hrani.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.9.2010 8:18:30   
Akilene
5ra8 - ja, ja, točno takšen zajtrk bi! user posted image  Samo..danes sem se stehtala, v enem tednu sem šla gor za 1 kilo!

Poli-H - tvoj hemoglobin je pa res ZELO nizek, pomladi sem dobila zdravila, ker je bil moj 105, ampak 80? Sicer je odvisno tudi še od "zalog". Meni se je s škatlico rertafera izboljšal na 125, vendar po zadnjem izvidu imam slabe zaloge. Na tvojem mestu bi šla še k osebnemu zdravniku, pa malo pojamraj, kako se slabo počutiš, menim, da je bolje, da ta železo urediš sedaj, ker se praviloma poraba z naraščujočo nosečnostjo še viša! 

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.9.2010 8:25:57   
Lun1ca
Poli_H ja maš kr lepo hemoglobin pod mejo. Vendar nič strašnega. Jaz sem pila sirup, ki sem ga kupila v lekarni brez recepta. Bil je iz rdeče pese in mislim, da še iz meda. Je že nekaj časa od tega, pa se ne spomnim natančno. Priporočam še ti šumeče tablete z železom in za kosilo si kdaj privošči kak zrezek s konjskega oz. žrebičkovega mesa. Najbolje je da stopiš še do osebnega zdravnika, poveš koliko imaš hemoglobina. Ponovno te bo takoj dal še enkrat dati kri in če bo potrebno boš dobila tablete. Drugač pa nič bat. Kar se tiče transfuzij.. jaz predno sm prišla na vrsto za transfuzijo se mi je kri že zrihtala.. pa sm bla le korak do levkemije..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.9.2010 8:27:00   
tanjusi
dobro jutro! Jaz sem že kar nekaj časa pokonci,pa sem že malo po hiši pospravla pa otroke v šolo spravla zdajle pa tudi jaz jem...Mene pa žile -krčne ful bolijo pa mam mazilo pa nogavice, samo mam samo ene in ko se te ene sušijo, je pa kriza nujno si morem še ene zrihtatuser posted image
Poli h pomoje najbolje da greš k svojemu osebnemu ja pa še tam pojamraš, ker maš res absolutno premalo železa....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.9.2010 8:27:45   
Akilene
Še vedno čakam na izvide za nuhalno oz. dht, sem klicala v bolnico, pa pravijo, da jih še niso dobili? Da traja različno dolgo..zoprno čakanje!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.9.2010 9:45:44   
slama
Živjo,

evo mene. Še vedno imamo uvajanje v vrtec. Danes smo jih za dve uri pustili same. Ko sem oddhajala, sem še pokukala notr, kaj se dogaja. Nekaj časa je bila mirna in se igrala, ko pa je videla, da drugi jokajo pa še stopila v podporo drugim in se začela jokat na vso moč. In pol js polna hormonov, sem začela kr jokat. Sej me je hitro ena mamica potolažila, da se je že skoraj umirila. Joj, joj, ...

vonjave mene pa ubija vonj hladilnika. Ga pucam vsak dan, pa mi še vedno smrdi. Moj pravi, da nič ne smrdi, men se pa meša od tega hladilnika. Upam, da kmalu mine. Da o ribah ne govorim. Sem začela v drug hipermarket hodit, ker imajo v prejšnem ribarnico zraven kruha ...

Musty user posted image  za lep trebušček in lepo stanovanje.

telovadba jaz se odločam med vodno vadbo v atlantisu in med Fit fitom - kolegica je bila zelo zadovoljna. Je pa rekla, da je vadba kar intenzivna in primerna predvsem za tiste srečke nosečke, ki so bile aktivne tudi pred nosečnostjo.

železo prejšno nosečnost sem imela zelo nizko vrednost HG, zdaj pa sem ok. Vsak dan poleg folne, ki ima še železo, popijem 3dl soka rdeče pese, pa suhe slive jem, pa borovnice, ... in zgleda, da pomaga.

Uh, sem pozabila, kaj sem hotla še pokomentirat.... user posted image

Grem zdaj počasi proti vrtcu. Lepo se imejte,

čau čau

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.9.2010 9:53:33   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Še vedno čakam na izvide za nuhalno oz. dht, sem klicala v bolnico, pa pravijo, da jih še niso dobili? Da traja različno dolgo..zoprno čakanje!

Joj, debili, jaz pa ravno kličem staro ginekologinjo, da pošlje kartoteko novemu gin. in me vpraša za številko kartoteke, pa pravim da ne vem, in reče, da potem ne ve če bo našla... Potem povem komu naj pošlje -ime zdravnika in zdravstvenega doma-, me vpraša za naslov in rečem, da ne vem naslova, in pravi, da mora naslov vedet, če hoče poslat?!user posted image user posted image user posted image Sami retardiranci...

Jaz sem mislila, da dobiš rezultate takoj, ker imam nuhalno v torek, pregled pa v četrtek???

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.9.2010 9:57:43   
Akilene
Evo, sedaj so pa zgleda kar naenkrat dobili izvide! Moram na ACuser posted image !!

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.9.2010 9:59:24   
naja17
Dan dan...

5ra-ca hvala za fruštk... Bi kuj enga tazga, sem pa namest tega pojedla croissant, čokoladni sevede user posted image ...

SaMaa - no sam, da se zastopmo user posted image ... čeprav meni še kr ni jasn, a pol jest zdej lahko že rečem, da sem v 4. mesecu user posted image

musty - lušten stanvane... to so sladke brige... midva sva se decembra preselila v najino gnezdo in uživava v njem... BTW - v ameriko me nikol ni baš vleklo, NY si pa ful želim videt user posted image ... ej, morda si spregledala, sem te že spraševala za karte, kolko daš, ker se baje da dobit poceni karte s prestopanjem, pa nekaj sem zasledila iz ZG za NY za 300 €

telovadba - http://www.studio-vital.si/index.php?sekcija=programi&program=24 jaz imam namen na tole it, če se mi bo dalo, sem drgač med lenobcami bl user posted image

- nimam namena sploh it... upam samo na dobro babco pri porodu user posted image

Vidljivost je bila sicer malce slabša, ker sem imela vetrove user posted image , doktorca nič ni komentirala, ampak sem potem prebrala na izvidu. user posted image

No, to je blo pri meni tudi... Je reku, da imam maternico bolj zadej in da se zaradi plinov ne vidi... Zato tud nisem slikce lepla, k se res slabo vidi, so vse bolj zamegljene, kaj čem user posted image ....

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.9.2010 10:01:47   
naja17

Evo, sedaj so pa zgleda kar naenkrat dobili izvide! Moram na ACuser posted image !!

user posted image  saj bo vse vredu, ne se zdej preveč sikirat no....

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.9.2010 10:06:14   
tanjusi

Evo, sedaj so pa zgleda kar naenkrat dobili izvide! Moram na AC !!

saj bo vse vredu, ne se zdej preveč sikirat no....

akilene imaš zs....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.9.2010 10:06:23   
seven7
Dobro jutro punce!

Danes sem pa tako dobro spala, tudi Kaja se je samo enkrat zbudila. Kok se dan čisto drugače začne, ko si lepo naspan. user posted image

5tra8 - zjutri sem jedla marmelado na toastu, zdele bi pa toooook tistle jajček pa pečeno hrenovko!!!! Kakšni skomini. Ful imam "mesne" popadke.

vonjave - najbolj mi smrdi švic, in ga takoj zavoham, sploh po trgovinah ali pa ko gre nekdo mimo mene... groza! Zadnjič sem takoj taščo zavohala, ko je en šnopček ruknla za zdravje user posted image

Mi smo končno dobili sedež za na kolo, upam, da bo vreme da gremo malo kolesarit naokrog.
Kaj boste kaj počele čez vikend?
Tiste, ki imate že kakšnega otroka. Kaj počnete notri, ko je dež? Kaja je bila celo poletje zunaj in se sploh noče nič notri igrat. Je prav muka....

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.9.2010 10:35:04   
maja1985
Pozdravljene!

Musty ful luštno stanovanje imata!

5ra8 mmm zajtrk user posted image

Akilene
držim pesti, da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi je boljše, sicer pravi, da ga še malo boli, ampak na srečo ni nič hujšega. Jaz pa zdaj tudi skuham omako za makarone potem pa v službo. Včeraj se je tak vleklo ... upam, da se danes ne bo.

Se oglasim kaj zvečer! Lep dan!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.9.2010 10:56:56   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

Jaz sem mislila, da dobiš rezultate takoj, ker imam nuhalno v torek, pregled pa v četrtek???

rezultate za NS dobiš takoj, če pa daš še kri za DHT - dvojni hormonski test, pa rabijo ene 3 tedne. Men je rekla da rezultati za DHT bodo čez 3 tedne user posted image

vonjave - men tud kakšne ribe zasmrdijo orenk, pa iz smeti...al pa če odprem pomivalca ko je not še umazana posoda. bljaaaak user posted image

musty, lepo stanovanje user posted image

- imam namen it, pa moj bo šel verjetno zraven.

akilene - vse bo ok, user posted image user posted image  

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......