|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
2.9.2010 10:20:03   
Lun1ca
Ah ja ko bi moji možgani bli na on še za učenej izpita, ki ga imam drugi tedn, bi blo tud fajn user posted image
Uuu 16. že.. sm kr malo fauš user posted image jaz pa komaj v 13. user posted image pa še 4 dni do NS..
Torej.. kje so šele moje brcike?!

Gledam malo nosečniške pasove na netu.. uf so lepi! Bi kar vse pokupla user posted image Tega bi takoj mela http://www.minisvet.si/baby-odtis-dlanistopal-p-1114.php črnega.. ampak seveda, kot ponavadi, nimajo št. ki bi meni odgovarjala..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
2.9.2010 10:39:26   
5ra8

user posted image

user posted image

pikecpokec - 02.09
Poli_H - 02.09
Musty - 03.09
Sunshine 1 - 06.09
Sitnoba - 06.09
thunder - 08.09
Heilie - 09.09
lina10 - 09.09
Lun1ca - 09.09
nina42 - 09.09
Nocturama - 10.09
tanjusi - 14.09
maja1985 - 14.09
discoamela - 15.09
_tina - 15.09
mama123 - 20.09
Akilene - 20.09
pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
inia - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
Naja17 - 27.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
seven7 - 04.10
Čebel@ - 05.10
slama - 07.10

user posted image

Nocturama - 02.09
*Ninočka* - 02.09
_Sončnica_ - 02.09
Lun1ca - 06.09
seven7 - 06.09
thunder - 06.09
SaMaa - 07.09
Eva07 - 07.09
nina42 - 07.09
nelikaa - 08.09
slama - 13.09
Čebel@ - 13.09
Klemy82 - 14.09
rožica86 - 16.09
čupa - 17.09
anina7 - 17.09
pupica25 - 21.09
mama123 - 27.09

user posted image

tarikata - 29.09

user posted image

tanjusi - 21.09

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
2.9.2010 10:48:01   
Eva07
Kukuuser posted image

Jaz pa včeraj in danes prekipevam od energije....jupiii saj je že bil čas.Upam, da bo trajalo. Zgleda, da mi je hčerkica napolnila baterije. Je bila tako noro noro vesela, da je šla v vrtec, da je kar skakala in vriskala od veselja in seveda uživala tam sto na uro. No jaz pa tudiuser posted image

tina prekrasno ime za hčerkicouser posted image Hi tudi moja razvajenka je Evauser posted image

Čestitke vsem za lepe rezultate NS in dobrodošle nove srečke nosečke.

Hm pa še nekaj vam zaupamuser posted image Včeraj sem odkrila idealen recept za s.r.a.n.j.e. Po tednih zaprtosti in napihnjenosti in donatih,slivah in ne vem čem še vse sem naredila takole: pojedla sem kislo jabolko in zelo sladek grozd, dva deci toplega mleka spila čez  še deci kole. Ne vprašajte kaj je bilo čez par minutuser posted image user posted image user posted image No tkole pri meni je delovalo in je prav fajn, ko nisem vsa napihnjena. Če bo katera sprobala, imejte v bližini wcuser posted image

čav bav

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
2.9.2010 10:52:17   
Klemy82
Jutrčka!
Vidim, da ste že vse pridne... mene pa za danes še vse čaka... tudi posoda od včeraj za pomit... smo bili cel dan brez tople vode...user posted image
A je še katera ful občutljiva na razne vonjave?user posted image Men vseeeee smrdi! Bog ne daj, da imam kakšne sumljive smeti v košu, men se zdi, da mi cela kuhinja smrdi, moj pa ne opazi nič. Tako da vsak dan pridno nosim vse sproti v kanto. In danes spet vohljam, kje mi nekaj smrdi... ma kr celo kuhinjo bi šla glancat, noooouser posted image Pa nimam časa!
Jutri takle čas bom rabila pestke za izpit!!! Ma v bistvu sploh ni težak izpit, ampak sem živčna kot..., ker sem prvič bila tako površna, da adijo, celo ene izpiske iz knjige mi je ratalo narobe naredit, in potem meni ni bilo nič jasno, zakaj sem padla...user posted image
No, kar se pa apetita tiče, se tudi meni vrača... trenutno sem navalila na kruh... sam kruh bi jedla...user posted image ... včeraj sem ga sama skor pol kile pojedla, pa ga drugače sploh nekaj posebno ne obožujem. Eh! Glede na to, da sem štartala z -3 kilami, zaenkrat še ni sile. Samo preveč se ne smem navadit na to žrtje.user posted image

Jst.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
2.9.2010 10:54:52   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Eva07

Hm pa še nekaj vam zaupamuser posted image Včeraj sem odkrila idealen recept za s.r.a.n.j.e. Po tednih zaprtosti in napihnjenosti in donatih,slivah in ne vem čem še vse sem naredila takole: pojedla sem kislo jabolko in zelo sladek grozd, dva deci toplega mleka spila čez  še deci kole. Ne vprašajte kaj je bilo čez par minutuser posted image user posted image user posted image No tkole pri meni je delovalo in je prav fajn, ko nisem vsa napihnjena. Če bo katera sprobala, imejte v bližini wcuser posted image

čav bav

user posted image hvala za idejo. Jaz sem pa odkrila k.a.v.o. in si jo kar privoščim vsak dan malo po kosilu, ko me začne dol vlečt... in moje težave s prebavo so čudežno izginile.user posted image

Jst.

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
2.9.2010 11:02:35   
naja17
Jutro oz. kr že dober dan...

Zajtrk sem zamudla, bo že počas kosilo, čeprav jaz sem bolj slaba s hrano... Nič mi ne paše, ni mi slabo, sam ne me vprašat kaj bi jedla user posted image  Moj bi me rad jutr nekam peljal, na večerjo, pa mal naokrog, jaz pa nobene želje...

IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Tako je.. 14t in 1d je v 15t. Najbolj si pomagate če se vprašate če sem noseča 0t in 3d.. v katerem tednu sem? V 1., ker v ničtem sem bolj težko user posted image Tudi mene je to vedno mučlo.. Torej zdaj načeloma smo tudi že vse v 4. mescu user posted image

Jaz sem po tem že v 15 tednu in kmalu bom v 16-em user posted image  In v bistvu že v 4. mesecu, čeprav jaz govorim še kr v tretjem user posted image
Včeraj sem pogruntala, da v bistvu, če mi ne prestavi roka po meritvah, namreč po ns meritvah in meritvah mojega gineka, sem jaz danes v 14t 3d, in če rodim po datumu, recimo 28.2., bom samo 14 dni na porodniški user posted image  Me zastopte? Bom jest do morfologije počakala kolk bo velik, pol mu bom pa kr rekla... Sej sem zdrava, pa mislim delat do konca, ampak vsaj mal več lufta nej mi da user posted image ....

klemy- meni tudi vse smrdi... moj že ve, da so smeti njegove in v pomivalca pospravlja on po novem... priden je user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
2.9.2010 11:27:07   
Klemy82
Heh, zdaj pa je bil šok. V delavnici sem stopila čez nekaj, kar sem mislila, da so kabli, pa so se kabli premaknili in žviznili za regal. Kačo imamo! Upam, da se bo poslovila sama in da ne bo treba tastu pol delavnice okol premaknit, da jo dobimo ven!

Jst.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
2.9.2010 11:28:46   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Heh, zdaj pa je bil šok. V delavnici sem stopila čez nekaj, kar sem mislila, da so kabli, pa so se kabli premaknili in žviznili za regal. Kačo imamo! Upam, da se bo poslovila sama in da ne bo treba tastu pol delavnice okol premaknit, da jo dobimo ven!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
2.9.2010 11:35:35   
Vanček*
mene bo zadela kap, če bi prestopila kačo...meni jo je zadnjič maček prinesel, še dobro da je bila mrtva...

No takole včeraj sem opravila pregled, vse OK, poslušali smo že srček...svetovno. Dal mi je napotnico, ker se moram naročit na amnio..moram potem poklicat..naslednji redni pregled imam 29.09. Drugače pa imam slabo vsebnost železa in jem tablete zato sem tudi konstantno zelo utrujena...

To bo zaenkrat vse, ko zvem datum Amnio...pa se ponovno javim...

lepo se imejte in božajte bušije...

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
2.9.2010 11:43:00   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Je prišel brat na obisk s tamalima, pa jst pravim da mava nekaj za povedat, pa rečem bratu: oktobra na poroki boš mel pa dve priči. Pa vsi gledajo čudno....pol pa brat čez 5 sekund......ajaaaaaaaaaaaaa....lepooooooooooo....moja dva še kr gledata bukavo user posted image  pa rečem, da dedi pa babi bota marca user posted image  ...pa še kr tiho user posted image  očitno je bil šok velik user posted image  potem smo nazdravl, oz. so, jst sm pa že slike ven vlekla user posted image  ah ja...

Ja, fajn so te prigode ko poveš staršem in sorodnikom ter so vsi presenečeni ter veseli. Midva s svojim sva tudi lepo presenetila starše, tako, da sva kar pokazala slikico. Veseli so bili tako, da mi je bilo že kar narodno user posted image . Saj pravim, midva sva na otroku delala, kar nekaj časa, prepričana pa sem bila, da ne morem zanositi. Tako, da je user posted image  presenečenje za vse nas - pravi terminator - bi rekla. Držim pesti, da bo vse ok tudi vnapej user posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
2.9.2010 13:00:35   
libna
Hej, čveke....me sprejmete medse??? Sicer bolj čvekam na Mami, ampak že dalj časa vas spremljam...user posted image user posted image

tudi jst sem marčevka 2011..mogla bi biti oktoberka 2010, a se nam ni izšlouser posted image  no, zaenkrat je ok, z vsemi težavami, ki jih imam...krvavela, grozeči splav, pod posteljico hematom, jem Dabroston, včeraj prška iz bolnice-me je pesek v sečevodu napadel...skoz nekaj, no!

Vidim, da imate super seznamček....če me vzamete medse, potem so to moji podatki...starost 31 let, iz Posavja sem, to je moja 3.nosečnost, doma imamo fantka, ki bo star 4 leta decembra..kaj še??? Aha, PDP 16.3.2011, NS imam 6.9., pregled pa 15.9. Je pa plodek tak velik, da mi je že 3 krat PDP prestavla...pač mal prehitevamo...user posted image

Nič, se še kej javim...sem itak na bolniški, pa bom mela čas kej počvekat, če me sprejmete.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
2.9.2010 13:36:41   
Vanček*
spet jaz...samo javljam da imam amniocentezo 05.10. v Postojni....

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu libna)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
2.9.2010 13:39:18   
tanjusi
spet jaz...samo javljam da imam amniocentezo 05.10. v Postojni....

zakaj pa imaš ti amniocitezo, ali glede na leta, ?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
2.9.2010 15:52:13   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Jaz sem po tem že v 15 tednu in kmalu bom v 16-em user posted image  In v bistvu že v 4. mesecu, čeprav jaz govorim še kr v tretjem user posted image

Tole je pa kar nekaj....vsaj meni....jaz sem noseča 12t in 4 dni.... naja17 kako si potem lahko v 16t, če imava PDP samo 2 dneva razlike? user posted image Pomoje neki ne bo OK....al pa jz ne štekam....user posted image  k jaz imam šele naslednji teden NS, ko bom 13t in 1 dan user posted image  upam, da me niso prepozno naročili.... al kako?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
2.9.2010 16:13:33   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Tole je pa kar nekaj....vsaj meni....jaz sem noseča 12t in 4 dni.... naja17 kako si potem lahko v 16t, če imava PDP samo 2 dneva razlike? user posted image Pomoje neki ne bo OK....al pa jz ne štekam....user posted image  k jaz imam šele naslednji teden NS, ko bom 13t in 1 dan user posted image  upam, da me niso prepozno naročili.... al kako?

To da, če si recimo 13t 1d, rečeš, da si že v 14. tednu, to štekaš? Vsaj jaz sem tako razumela...

24.8.10 - ko sem jaz imela pregled NS, sem bila v 11t 4d, dokler mi ni naredil meritev in izmeril 13t 1d... Ok, se do tu zastopva?
30.8.10 - je moj ginekolog nameril 14t, točno tako kot Pušenjak 1 teden prej...

Torej od 30.8. do danes so minili 3 dnevi, torej sem v 14t 3d in temu rečeš da si že v 15. tednu in naslednji torek, ko bom 15t 1d, naj bi bla 16t user posted image

In ja pdp imam pa še kr isti. Sicer mi ga je Pušenjak prestavil na 28.2.11, moj mi ga pa ni hotu user posted image

Si me zastopla, al sem preveč zakomplicirala user posted image  Ker jest to znam veš user posted image ....

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
2.9.2010 16:17:19   
5ra8
naja17, jst te zastopm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
2.9.2010 16:43:51   
Lun1ca
libna dobrodošla! In držimo pestke, da se ti tokrat izide z nami user posted image  

No moj buši je pa spet mičken večji (al se pa samo meni zdi) in zdaj že zgleda takle:
user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
2.9.2010 17:58:42   
Klemy82
Joj, ste me zdej napsihirale s temi bušiji.user posted image Sej vem, da imate vse kakšen teden prednosti pred mano, ma meni se zdi, da moj ne gre pa nikamor. Se je celo en mičken zmanjšal, odkar smo rešili težave z wcjem.user posted image

Jst.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.9.2010 18:08:04   
nelikaa
Mene pa neki zanima,

in sicer: ali ve že hodite v Program šole za starše? Men je ginekologinja že kar sprintala program ter datume in naj bi se mi začelo 6.9.. Meni se zdi nekoliko zgodaj, saj so teme:
- priprava na porod
-prva porodna doba
-druga in tretja porodna doba
- patronažna dejavnost v poporodnem obdobju
-nega in zdravje dojenčka

Ampak  ok, bom šla. Sam zdi se mi nekoliko zgodaj...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.9.2010 18:09:58   
Lun1ca
Meni je blo rečeno da v MŠ greš približno v 7. mescu..
Mogoče se pa moraš prijavit naprej al pa kaj. V Lj je baje tak, da se morš prej prijavit, pa da se zmeniš za trmin kr je pač gužva. Po mojem je najboljše če pokličeš ali pa greš tja in vprašaš.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.9.2010 18:15:34   
Klemy82
V Domžalah sta dva sklopa predavanj, eno je za zgodnjo nosečnost (potek nosečnosti, razvoj zarodka, pač za kakšno prvorodko zna bit zanimivo, ane), eno pa normalna MŠ. Seveda greš, če hočeš, se pa ni treba nič prej prijavit. Jaz na prvi sklop ne bom šla, na drugega pa bova hodila obadava z mojim, itak so termini vsak mesec in pač greš, kadar se ti zdi, da je čas. Bomo šli pozimi, ko itak ni kaj bolj pametnega za počet.
Bi pa ful šla na telovadbo za nosečke. V Domžalah ni baš neke izbire, a je katera že kaj gledala?

< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 2.9.2010 18:16:03 >

Jst.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.9.2010 18:44:31   
SaMaa

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

To da, če si recimo 13t 1d, rečeš, da si že v 14. tednu, to štekaš? Vsaj jaz sem tako razumela...

24.8.10 - ko sem jaz imela pregled NS, sem bila v 11t 4d, dokler mi ni naredil meritev in izmeril 13t 1d... Ok, se do tu zastopva?
30.8.10 - je moj ginekolog nameril 14t, točno tako kot Pušenjak 1 teden prej...

Torej od 30.8. do danes so minili 3 dnevi, torej sem v 14t 3d in temu rečeš da si že v 15. tednu in naslednji torek, ko bom 15t 1d, naj bi bla 16t user posted image

In ja pdp imam pa še kr isti. Sicer mi ga je Pušenjak prestavil na 28.2.11, moj mi ga pa ni hotu user posted image

Si me zastopla, al sem preveč zakomplicirala user posted image  Ker jest to znam veš user posted image ....

Štekam user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.9.2010 18:46:11   
SaMaa
Klemy82 jaz sem gledala, nekaj imajo v Otellu, sam so tud cene user posted image  ne vem kaj pa ponujajo v Fit fit- več imaš v podforumu Telovadba.....

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.9.2010 19:13:35   
Musty

Ej, jest pa musty pogrešam user posted image

user posted image user posted image

Evo me!user posted image

Pozdravcek! Kako ste?

Jaz sem vsak dan bolj izmucena. V sluzbi je cist noro, mamo ta teden same mednarodne konference in sestanke, hodim domov ob 8ih, potem hitro se mozu pomagam v stanovanju, ki je skoraj koncano. Jutri se dokoncno seliva! user posted image Sem tolk vesela, to si res najbolj zelim ze vseh 5 let, ker zdaj sva se stiskala v res malem dvoprostornem stanovanju. Sem ze vse poslikala in bom dala v album, ce katero zanima.

Jutri imam pregled, upam, da bo vse OK in, da bom koncno videla user posted image . Zdaj je ze pravi velikan!

Sicer pa ni nic pretirano novega pri meni glede pocutja. Noge mi zatekajo, zato bom po tem tednu visoke pete spravila v kot in privlekla balerinke! Ampak zdaj v sluzbi jih se moram met zaradi "protokola". Se pa dragi potrudi in me dosikrat zmasira!user posted image

Vas grem naprej brat!

Lepo bodite!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.9.2010 19:18:08   
SaMaa
mutsy user posted image  veliko lepih skupnih užitkov v vajinem novem gnezdecu...

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......