|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
27.7.2010 20:02:07   
tanjusi
pa nima veze kateri datum(še dobro da ni prestopno leto) samo da dobiš svojo željeno bitjece v roke. .Kaj si sedaj doma?

Za datum se še najmanj obremenjujem , ja dopust imam do začetka avgusta, potem pa mi je g že dala papirje za bolniško... v službi sem že povedala, da če bo vse po sreči me nekaj časa ne bo v službo... ma res tebi je lepo, ko boš kmalu stisnila svojo bebico v naročje...
Mi moreš javit ko boš rodila... ti bom na zs poslala moj tel.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 551
27.7.2010 20:25:32   
sandrčk
Dan, dan punce...evo mene čisto nova na temu forumu in v svetu nosečk...čisto sveža, v 5 tednu. 1. pregled imam šele 16.8...lepo po dopustu...sploh ne razmišljam, da kaj ne bi bilo v redu...razen utrujenosti, in občasnih špikanj v jajčnikih nimam problemov. Slabosti zaenkrat še nobene, apetit ok (kar mal prevelikuser posted image ), pa ful imam napihnjen trebuh. kot da bi bila že v 4-tem mesecu.user posted image ...je pa to moja 1. nosečnost  - popolnoma neizkušena.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 552
27.7.2010 20:33:39   
tanjusi
sandrčk a kaj veš kdaj imaš pdp , drugače pa dobrodošla!!

(a camus)

(odgovor članu sandrčk)
Neposredna povezava do sporočila: 553
27.7.2010 20:38:16   
sandrčk
po mojem izračunu 25.3...ampak bolj natančno bom po moje na 1. pregledu izvedela al kaj...hvala za dobrodošlico. me je vaše čvekanje pritegnilouser posted image . drugače pa še zdaj čisto ne dojamem kaj dogaja.  

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 554
27.7.2010 21:12:15   
_tina
Pozdravljene punce!

Vas vsak dan preberem pa nimam časa pisat, ker imam tok dela z mojo malo princesko... kaj še bo, ko bomo imela dvauser posted image
Prejšnji ponedeljek sem imela prvi pregled, že v 5. tednu. sem vidla samo majhno pikicouser posted image . Me je pa ginekologinja poslala k diabetologu na presajalni test z glukozo, ker je bila moja punčka ob rojstvu težka 3720g, kar naj bi bilo zame preveč in sem tudi imela vakuumski porod, v prvi nosečnosti pa sem se tudi zredila 30 kguser posted image (važno, da sem jih tudi 30 shujšalauser posted image ). No, test je bil negativen, sicer pa mi je sestra pri diabetologu rekla, da sem prešla prezgodaj, ker se ta test dela šele v 24 tednu.
Za vse, ki kravavite: tudi meni je ginekologinja rekla, ko me je gledala, da krvavim in me spraševala, če sem imela spolne odnose. Lahko je od tega ali pa od kakšnega vnetja. Rekla je naj se ne ustrašim, če je malo in rjavkasto, da to ni nič hudega.
V prvi nosečnosti sem tako zakrvavela trikrat, me je bilo vedno full strah in vsakič, ko sem šla k ginekologu ni bilo nič posebnega... na srečo

Naslednji pregled: 25.8.

Drugače mi je pa full slabo, še ponoči... in takoj zjutraj ko vstanem moram pojesti malo kruha in mi je boljš. Mi pa ene stvari tok smrdijo. bljak... pa sej bo minilo. komaj čakam.

lepo se imejte pa upam, da kmalu spet kaj napišem...

pa pa

(odgovor članu sandrčk)
Neposredna povezava do sporočila: 555
28.7.2010 7:55:50   
Poli_H
Dobro jutro nosečke srečke!
Vsem novim čestitke in user posted image za čim lepši potek nosečnosti...
Ste lepo temo odprle user posted image  Jaz morem priznat, da mi sex sploh ne paše. Ne morem se sprostit in posledično tudi orgazma ne doživim. Vem da je vse na psihi, izcedek me NERVIRA! no, ko bom tistih rizičnih 14 tednov mimo, pa bo po moje že bolj luštno user posted image  možek pa pač... majčkeno trpi, drugače pa ga že porihtam user posted image  sicer pa ful različno pravijo: enim user posted image  fuuuuuuuul paše seks, kao še bolj kot drugače, enim pa baje celo user posted image  ne. Tak da... upam da še bojo užitki user posted image
drage souser posted image , maksimalno lep dan vam želim!

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 556
28.7.2010 8:09:41   
_sanja_*
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 557
28.7.2010 8:12:11   
tanjusi
obro jutro!

dobro jutro!

(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
28.7.2010 8:31:44   
naja17
Jutrooo... Jest sem šla snoč spat ob 20h user posted image  Pa zdej bi še spala in še spala.... Katastrofa... S tem, da me je še desc včer v jok spravu, se je hotu mal pohecat, kao 3.-je vidni znaki nosečnosti: lena, zaspana in prstjena... Jest sem pa začela nabirat, ko malo dete, je tko skoču, sam se ni mogu zadržat, tko da me je objemal in se hkrati ful smejal.... A joj, ke še celih 8 mesecev user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 559
28.7.2010 8:40:06   
maja1985
Dobro jutro.

Danes sem pa spet sama ... možek šel nazaj v službo, jaz sem pa zbrala toliko moči, da sem perilo obesila, zdaj pa počasi proti trgovini ...
Ah ja, hormoni ... jaz se tudi zjočem za kar neki ... včeraj zvečer se je potrudil in me peljal ven na banana split, ker se mi ga je noro zaluštalo ... ampak je po 15 minutah vse šlo ven user posted image Ne gre pa ne gre mlečnega prebavit user posted image
Se še kateri dogaja, da ji krvavijo dlesni? Se mi zdi, da je vsak dan kakšen nov nosečniški znak.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 560
28.7.2010 10:24:47   
slama
živjo user posted image ,

js sem čist user posted image . Včeraj zvečer sem bruhala in zraven skor konc naredila. Ni hujšega od bruhanja.
danes mi je slabo za znoret. Sem v službi, moji možgani pa na sleep mode. Groza. Sama s seboj se bojujem, rezultat pa je da sem še bolj hin user posted image
Dost jamranja. Na hitro sem preletela vaše številne prispevke. Srečno vsem na pregledu user posted image

Kar pa zadeva partnerja in sexa pa je takole:
mož je zelo pozoren in mi pomaga pri opravilih, ki jih načeloma ne opravlja. Ne loti se edino kuhanja. 
Sva dogovorjena, da če imam kaj dela zanj mu lepo povem in počasi naredi.
Kar pa zadeva user posted image  je pa on bolj pazljiv in prvi, da je 1000 in 1 način, da se imava lušno. Pa še prav ima. user posted image
Oz mi pravi, če kaj rabim, vem kje ga najdem user posted image .

Sicer pa glede na moje počutje mi zdaj to še na misel ne pride. Jaz bi spala, spala ...

Se mi pa zdi, da ko sem jaz malo bolje, se pa njega loti utrujenost oz je včasih siten tko kot jaz, pol ga pa jaz hecam, če je noseč ... user posted image

Še mal heca:
Gresta prašič in pes po cesti, pa začne padat dež.
Pa reče prašič: "pasje   vreme",
pa reče pes: "ja, svinjsko lije...!"

Pride prva riba pa reče:"glu", pride druga riba pa reče:"glu", pa pride  tretja pa pravi:"glu glu",
pa ji reče prva:" ne kompliciraj

fajn se mejte in koš user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 561
28.7.2010 10:27:42   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Dobro jutro.

Danes sem pa spet sama ... možek šel nazaj v službo, jaz sem pa zbrala toliko moči, da sem perilo obesila, zdaj pa počasi proti trgovini ...
Ah ja, hormoni ... jaz se tudi zjočem za kar neki ... včeraj zvečer se je potrudil in me peljal ven na banana split, ker se mi ga je noro zaluštalo ... ampak je po 15 minutah vse šlo ven user posted image Ne gre pa ne gre mlečnega prebavit user posted image
Se še kateri dogaja, da ji krvavijo dlesni? Se mi zdi, da je vsak dan kakšen nov nosečniški znak.

Meni se je to zgodilo v 1. nosečnosti kakšen teden pred porodom, ampak se je hitro samo umirilo. drugače pa so punce že mele enkrat temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_2435738/tm.htm

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 562
28.7.2010 10:29:41   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Ja! No, krvavijo mi sicer ne, mogoče malo po umivanju, imam pa tako zatečene in boleče, da si komaj zobe umijemuser posted image  Prvič je bilo celo nosečnost tako, zdaj pa je že tudi skoraj mesecuser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 28.7.2010 10:30:35 >

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 563
28.7.2010 11:02:40   
Eva07
Heej!

No tako sem poskusla še z domačimi žavbami tole angino zdravt, bljak samo še bolj mi vse smrdi, ampak sem imela včeraj kontrolo in se je izboljšalo, tako da bouser posted image

Kar se tiže mojga vd moža je pa super, tko kot prvič. Sem imela rizično in sem preležala vse mesece, tako je bilo res vse vse na njem in se je super izkazal, no zdaj pa zgleda, da se je privadiluser posted image da tako "mora biti " v nosečnosti in je spet čist v pucanju, kuhanju,...res zlat je. No sex-ala prejšnjič nisva celo leto, kako bo pa zdaj pa še ne vem...odkar sva zvedela da sem noseča še nisva, zgleda da se je tudi tega prejšnjič privadil in zdaj misli da bo spet eno leto sušauser posted image no bomo videli kako bouser posted image

Krvavenje dlesni, poskusite z zobno pasto Paradontax, čeprav je user posted image ampak meni je ful pomagala.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 564
28.7.2010 11:12:15   
lananai
Jst sem lihkar klicala mojo G za datum. In me je dala šele 25.08. user posted image Sploh ne vem, kako bom čakala do takrat. Sva mislila povedat šele po pregledu in pokazat slikico. Pa najbrž zdej tako dolgo ne bova čakala. Do takrat je še cel mesec! Ne vem, kako se bom takrat lahko še naročila na NS, ker bom že nekje v 9. tednu. user posted image Bodo imeli že vse zasedeno povsod. Prej se pa tud ne morem naročit, ker ne vem, koliko sem noseča. Prejšnja nosečnost je glede na izračun G za dober teden zaostajala. Tako je, ko ti vzame cikel 28 dni, moj je pa nekje 32 - 34.

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 565
28.7.2010 11:17:14   
lananai

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , 15.07., 18.8., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.8., obala user posted image
pikachu, 1user posted image , 0user posted image04.08. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 23.07., ns,  Mb
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , 27.07., 17.08, sg user posted image

4.3.11
5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.8., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 11.8, 1.9., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , 15.7., ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 2.8., ns, kraj
netopirček, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

8.3.11
poli_H, 2user posted image , 0user posted image , 5.8., ns, MB

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 10.08. ns, štajerska user posted image

10.3.11
žabica_, 2user posted image , 1user posted image , 22.7., NS, dolenjska
lina10, 2user posted image , 1user posted image , 26.7. ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 26.7., ns, Mb
5ra8, 29 let, 2. user posted image , user posted image , 11.8., 30.8., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.8., 28.08, gorenjska user posted image

12.3.11
13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , 21.7., ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.8., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
2.2., 2user posted image , 1user posted image , 28.7., ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 3.8. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.8., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.8., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11

slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 13.8., ns, okolica LJ 
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 2.9, LJ
22.3.11

23.3.11

24.3.11

25.3.11
sandrčk, 1 , 0 , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , NP, NS, kraj

27.3.11

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25,  , 1 , 20.08., NS, MB

31.3.11
lananai, 29 let, 2 , 1 , NP, NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka

SKUPAJ user posted image  = 37 user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil lananai -- 28.7.2010 11:18:34 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 566
28.7.2010 11:19:58   
lananai
Nasledji teden začnem spet delat, porodniška se končuje. user posted image Tolaži me to, da bo kmalu spet! user posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 567
28.7.2010 11:33:40   
tanjusi
No hormoni tudi meni delajo po svojeuser posted image

Drugače pa mi je še vedno slabo... predvsem mi niti slučajno ne zadiši kaj sladkega , pa sem bila prej zelo sladkosnedna, pa kaj kislega, ko samo vidim se mi zdi da imam že vse v grlu... kaka kisla jabolka, pojem kak jogurt, pa slano pecivo mi tudi še kar gre... ma saj bouser posted image

(a camus)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 568
28.7.2010 11:39:43   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst sem lihkar klicala mojo G za datum. In me je dala šele 25.08. user posted image Sploh ne vem, kako bom čakala do takrat. Sva mislila povedat šele po pregledu in pokazat slikico. Pa najbrž zdej tako dolgo ne bova čakala. Do takrat je še cel mesec! Ne vem, kako se bom takrat lahko še naročila na NS, ker bom že nekje v 9. tednu. user posted image Bodo imeli že vse zasedeno povsod. Prej se pa tud ne morem naročit, ker ne vem, koliko sem noseča. Prejšnja nosečnost je glede na izračun G za dober teden zaostajala. Tako je, ko ti vzame cikel 28 dni, moj je pa nekje 32 - 34.

Naj te potolažim, da midva tud ne bova povedala do 29.8.10 sigurno ne, ker dan prej imam NS, tako da zdrži... Na NS se pa kar naroči, sej te oni nič ne vprašajo po tednih in podatkih tvojega G, ampak samo po datumu zadnje menstre.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 569
28.7.2010 11:53:21   
lananai
naja17, midva sva v prvo povedala drugi dan, po plusku na testu. user posted image Tokrat sem pa hotla, da bi tamala nesla v kuverti UZ slikico od svojeag bratca / sestrice. Pa najbrž ne bova čakala. Itak bi pogruntal, ker mi povsod pir ponujajo in se ga že malo preveč branim. user posted image  user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 570
28.7.2010 11:55:15   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Na NS se pa kar naroči, sej te oni nič ne vprašajo po tednih in podatkih tvojega G, ampak samo po datumu zadnje menstre.

Vprašajo ne, ampak prejšnjič sem jim povedala, da je plod manjši za več kot 1 teden in so to upoštevali. Ker za NS je važno, da ne prideš prezgodaj, prepozno pa tud ne.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.7.2010 12:00:52   
naja17

naja17, midva sva v prvo povedala drugi dan, po plusku na testu. user posted image Tokrat sem pa hotla, da bi tamala nesla v kuverti UZ slikico od svojeag bratca / sestrice. Pa najbrž ne bova čakala. Itak bi pogruntal, ker mi povsod pir ponujajo in se ga že malo preveč branim. user posted image  user posted image

Sej vem, da je težko... Vrjemi, jaz bi zavriskala... Pri naju že tako čakajo in vsak drugačen gib, nepitje, nenapor, me že drgač gledajo. Iz tega razloga se večini izogibam user posted image ... Nočem pa povedati, ker najbližji primer, sestra je takoj povedala mami, zdej ji je pa plod odrl, je pa mami čist žalostna.

Vprašajo ne, ampak prejšnjič sem jim povedala, da je plod manjši za več kot 1 teden in so to upoštevali. Ker za NS je važno, da ne prideš prezgodaj, prepozno pa tud ne.

Jaz bi vseeno poklivala in povedala, da imaš ful pozno 1. pregled, hkrati pa tud mislim, da te bojo v vsakem primeru vzeli user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.7.2010 13:02:53   
_sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Na NS se pa kar naroči, sej te oni nič ne vprašajo po tednih in podatkih tvojega G, ampak samo po datumu zadnje menstre.

Res je. Jaz sem klicala k dr. Strahovi in ji rekla, da moja G sumi, da je plod za en teden manjši in da mi bo točen PDP dala šele na naslednjem pregledu ( v 11. tednuuser posted image ). In mi je tam rekla, da je to seveda lahko prepozno za nuhalno, ker imajo gužvo in me je kar naročila, in rekla, da po pregedu me pa lahko prenaroči, če bodo večja odstopanja. Tako da mene je naročila 1.9., kar bo pri meni 13t1d po M, če je pa manjši za en teden pa 12t1d oz. kolikor pač bo, kar v vsakem primeru ustreza. (NS je lahko med 11-13 6/7 t)

Bom pa po pregledu vseeno poklicala, da mi pove, če je ok, ker je rekla, da ima najraje, če te ujame nekje v 12 ali 13t.

Tako da tebi isto svetujem. Rezerviraj si termin. Potem te bodo verjetno tudi lažje kam drugam stlačili, če bodo odstopanjauser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 28.7.2010 13:04:56 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.7.2010 14:02:01   
2.2.
evo mene iz pregleda.....ja srček bije tiktaka samo smo šele v 6t po UZ in PDP21.3. v glavnem da sem jaz videla bebiko in dobila slikico...kok sem vesela

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 574
28.7.2010 15:29:14   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

evo mene iz pregleda.....ja srček bije tiktaka samo smo šele v 6t po UZ in PDP21.3. v glavnem da sem jaz videla bebiko in dobila slikico...kok sem vesela

Juhu, bravo zate! user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?