|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
27.7.2010 11:05:09   
maja1985
Pozdravljene!

Meni je takoooooo slabo ... zdaj me že vsi priganjajo, da naj grem k zdravniku, ker to ni več normalno ... živim od juhic in kruha ... pa še tega ne pojem kaj dosti user posted image Jaz sicer pravim, da saj bo boljše, vsaj pijem lahko koker tok ... ampak ta slabost in bruhanje sta pa za znoret. Pa dojke so me začele tako bolet, da več ne vem, a je boljše, če imam modrc gor al je boljše, če skačem naga po stanovanju user posted image Tudi mene se loteva nek prehlad pa neki sem začela kašljat ... upam, da se ne bo razvilo kaj naprej ...
Stara sem pa  25 let.

Lep dan!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 526
27.7.2010 11:05:47   
_sanja_*
Uf, kaj ste se razpisale. Sem vas komaj prebrala, komentirat bom pa tak pol pozablauser posted image

No, stara sem 24 let.

tanjusi, čestitam za lepe novičke! user posted image

pupica, detece, sunshine dobrodošle! detece, mi2 sma že bile pri decemberkah 08 skupaj, si skočila od januarčic k nam, a ne? no, ampak zgleda, da boš zdaj šla k aprilčicamuser posted image

2.2. - ne razmišljat negativno. srečna bodi, da maš tako nosečnost. jaz sem bila tudi prvič v polni formi, zdaj sem pa hinuser posted image

lananai - o, ti si tudi savinjčankauser posted image  Jaz sem pa iz Griž drugače. Če si iz Prebolda, potem verjetno veš, kje je touser posted image

jaznoseca... Koliko si pa noseča? Jaz upam, da bo vse vredu, da se čimprej dobro vgnezdi. Ti pa kar počivaj, pa pazi nase. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

naja... čestitam tudi tebi za dobre novičke! pa žal mi je za tvojo sestrouser posted image pa opisu pa sklepam, da je takšna kot moja - nič je uniči, samo še okrepi; čisto iz vsega se zna pobrat, zato jo tudi tako občudujem.

Eva, sem že razmišljala o tebi... Lepo, da je vse ok z nosečnostjo. Za angino pa upam, da se čimprej pozdraviš.

Še vedno pa me skrbi za discoamelo...user posted image

cekinka... tebi pa ingverjeve palčke podarim, če jih hočeš. meni so tako navzgravžne, da mi je po njih še bolj slabo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 527
27.7.2010 11:07:04   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Aja pa hormonski test bom imela po nuhalni, ali katera kaj ve kaj je to....

mislim da boš šla na DHT - dvojni hormonski test.

Pregledajo dva hormona in glede na koncentracijo lahko določijo majhno ali povečano tveganje za downow sindrom.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 528
27.7.2010 11:09:43   
tanjusi

Aja pa hormonski test bom imela po nuhalni, ali katera kaj ve kaj je to....

mislim da boš šla na DHT - dvojni hormonski test.

Pregledajo dva hormona in glede na koncentracijo lahko določijo majhno ali povečano tveganje za downow sindrom.

______

Ja po moje nekaj takega, hvalauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 529
27.7.2010 11:33:44   
5ra8

1.3.11
inia, 3user posted image , 2user posted image , 15.07., 18.8., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.8., obala user posted image
pikachu, 1user posted image , 0user posted image04.08. ns, kraj

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 23.07., ns,  Mb
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , 27.07., 17.08, sg user posted image

4.3.11
5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.8., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 11.8, 1.9., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , 15.7., ns, KRAJ

7.3.11
emilija2008, 2user posted image , 1user posted image , 2.8., ns, kraj
netopirček, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

8.3.11
poli_H, 2user posted image , 0user posted image , 5.8., ns, MB

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 10.08. ns, štajerska user posted image

10.3.11
žabica_, 2user posted image , 1user posted image , 22.7., NS, dolenjska
lina10, 2user posted image , 1user posted image , 26.7. ns, kraj

11.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 26.7., ns, Mb
5ra8, 29 let, 2. user posted image , user posted image , 11.8., 30.8., Nm user posted image
naja17, 1user posted image , 0user posted image , 30.8., 28.08, gorenjska user posted image

12.3.11
13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , 21.7., ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.8., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
2.2., 2user posted image , 1user posted image , 28.7., ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , 3.8. ns,  okolica LJ

16.3.11
17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, ns, kraj
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 19.8., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.8., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11

slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 13.8., ns, okolica LJ 
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 2.9, LJ
22.3.11

23.3.11

24.3.11

25.3.11

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , NP, NS, kraj

27.3.11

28.3.11

29.3.11

30.3.11

31.3.11
lananai, 2 user posted image , 1user posted image , NP, NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
pupica25

SKUPAJ user posted image  = 36 user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 530
27.7.2010 11:53:02   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
lananai - o, ti si tudi savinjčankauser posted image  Jaz sem pa iz Griž drugače. Če si iz Prebolda, potem verjetno veš, kje je touser posted image

Vem, vem. user posted image A ni Boštjan Romih od tam? user posted image
Ja, drugače sem pa priseljena Savinjčanka. Po izvoru in srcu Primorka. user posted image

Za seznam - 29 let.

< Sporočilo je popravil lananai -- 27.7.2010 11:54:50 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 531
27.7.2010 12:06:15   
Eva07
Cekinka ja sem dobila antibiotik ,Ospenuser posted image samo imam občutek da mi zelo zelo malo pomaga ker ga itak zbruham. Res ne vem kaj naj, pojem do konca in upam, da mogoče pa bo vseeno kakšna korist od njega.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 532
27.7.2010 12:17:19   
cekinka
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

cekinka... tebi pa ingverjeve palčke podarim, če jih hočeš. meni so tako navzgravžne, da mi je po njih še bolj slabo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image saj tudi meni niso všeč, ampak so mi pa pomagale...verjetno user posted image Hvala za ponudbo, a mam še mojih več kot dovolj user posted image

Eva07...držim pesti, da boš čimprej dobra user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
27.7.2010 12:30:26   
maja1985
Nekaj me zanima ... kako vaši partnerji reagirajo in prenašajo vaše slabosti? Kako pa je glede sexa?

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
27.7.2010 12:30:30   
naja17
Madona bodo tale deca ene čveke, jaz komaj sledim user posted image ...

Hvala sanja user posted image ...

Se mi zdi, da vsaka nosečnica ful neki zboli z nekim prehladom itd... Mene že dva dbi zjutrej grlo boli, sam čakam user posted image
S tableti je tko, da baje vseeno nekaj ostane notri, tud če se zbruha ven. A pa ne bi probale kaj bolj naravnega? Recimo na grlo mrzle obkladke, da ven potegne user posted image

Tiste palčke se meni že slišijo user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Nekaj me zanima ... kako vaši partnerji reagirajo in prenašajo vaše slabosti? Kako pa je glede sexa?

Moj je ful potrpežljiv... Pravi, da nisem srečka nosečka, ampak tečka nosečka user posted image ....
Glede sex-a pa.... Meni je ful, on je prav bogi, mojih jošk tud pogledat noče, ampak ko sva bila na morju, sem po moje neki fasala od njega, ker se je namakal v bazenu in pol se ni umil, ampak hop name, tko da je zdej že 10 dni suša user posted image  A sem čudna user posted image

Za seznam: 29 user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 27.7.2010 12:33:35 >

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
27.7.2010 13:49:24   
netopirček
slabooooo, bruhuhu!user posted image  bom mogla it na bolniško, če bo šlo tako dalje...

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 536
27.7.2010 13:51:15   
inia
Jaz sem 30.

Moj je dober, da me sploh lahko prenaša, ker sem katastrofa. Sama sebi grem na živce. Je bilo dva dni malo boljše. Sem vsaj lahko malo funkcionirala, včeraj pa spet bruhanje, koma, kar tresla sem se, čist slabotna.
Naredi pa čisto vse namesto mene. Kuha, pospravlja, otroka ven vozi. saj se nekaj trudim, ker grem sama sebi na živce, če sam sedim tam, ampak kaj ko potem samo na wc laufam. Jaz upam, da se tole kmalu umiri.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 537
27.7.2010 14:06:36   
_Sončnica_
Jaz sem tudi že čisto ogorčena nad tem, da si ne morem nobenih hlač zapet. Oziroma jih zapnem, pol k se pa za mizo v pisarni usedem, si jih pa odpnem. Katarstrofa! Če bi bilo vsaj malo topleje, da bi lahko poletne oblekce nosila.

Je pa tudi meni vedno bolj slabo, pa res nočem bruhat v službi, ker bo takoj vsem jasno, kaj se dogaja, jaz pa nisem še niti staršem povedala.

Kar se pa fanta tiče, bi pa lahko rekli, da dobr prenaša, ker je - na dopustu! To sva res dobr splanirala (oziroma nisva splanirala), da je dva dni po user posted image za dva tedna odletel (karta kupljena, hotel plačan). Meni pa slabo, doma sem imela poplavo, pa še maček je zbolel. Še dobr, da mam vas, da vam lahko malo pojamram :)

Zdaj vidim, da sem si user posted image malce bolj idilično predstavljala kot je v resnici user posted image

No, ampak sej bo.

Mi je pa čudno, da me je G po tem, ko se je samo videlo, da je nosečnost, naročil direkt na nuhalno 2.9. Vmes sploh nobenega pregleda, pa srčka se valda še ni slišal, k sem bila v petem tednu takrat... Ne vem, kako bom tako dolgo zdržala user posted image Upam, da bo pa takrat toliko več veselja user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 538
27.7.2010 14:33:13   
2.2.
ojoj kaj čvekate...na polno user posted image kar tako naprej.
joj mene je tako strah jutri, še spoh pa zdaj preden sem šla domov iz službe skočim na wc se obrišem in nitka krvi....user posted image nevem imam pa zadnje dva dni kar izcedke kot sluz. bom ji jutri omenila in upam resnično upam da bo vse v redu....

(odgovor članu _Sončnica_)
Neposredna povezava do sporočila: 539
27.7.2010 14:38:31   
maja1985
2.2.user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse ok! Meni je ginekologinja rekla, da so rjavi izcedki pogosti v nosečnosti in da ne smem začet paničarit, če se bo kej pojavilo. Da moram biti optimistična. Tako da lepo pozitivno razmišljaj (saj vem, da je težko).

Jaz pa zdaj kuham kosilo, ampak mi je tak slabo ... ne vem no ... a je to normalno, da ti je bolj kot ne cel dan slabo in še ponoči?
Moj je pa tak tak ... pravi, da sem sitna, da non stop jamram ... mislim, sej vem, da mu je težko, ampak men tud ni lahko, ko se komaj vlačim do wcja pa nazaj, pa bruhat  pa vmes se trudim še kaj naredit ... hvala bogu je sin pri babici, tako, da imam vsaj eno delo manj.
Me je pa začela nespečnost dajat ... katera ve, kaj bi pomagalo ... mleka ne omenjat, ker vse, kar je mlečnega, izbruham v sekundi oz. že ko vidim kaj mlečnega, letim bruhat user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 540
27.7.2010 14:47:54   
pupica25
Ojla!

Še zdaj ne morem verjet da je vse skupaj res. No, danes sem se naročila na pregled, ki ga imam komaj 20.8. (mislim, da bom takrat že v 9t). Po mojem izrčunu imam pdp 30.3.2011. Sem pa iz MB, center Štajerske torejuser posted image . Malo me slabost in utrujenost daje, ampak kar gre.

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 541
27.7.2010 17:19:58   
netopirček
2.2. gles s pozitivne strani, jutri imaš pregled, pa ti bo kr tvoja zdravnica vse povedala, ne rabiš k dežurnemu... te bo lepo pomirila... boš videla...

moj je tudi taki sonček... vse naredi namesto mene, pa še zdaj ko prenavljava stanovanje in je celi dan tam v taki svinjariji, potem pa pride domov, skuha kosilo, pospravi, pa še lupčka na trebuh, pa gre spet delat... jaz pa samo postelja, WC in nazaj ko sem doma, ko sem v službi, pa tako ali tako katastrofa... samo jamram... user posted image

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 542
27.7.2010 19:03:27   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Ti boga reva, da ti je tako slabouser posted image

Meni je slabo od kosila naprej, zvečer bruham, potem pa še celo noč slabost. Da bi mi bilo pa cel dan, bi me pa menda pobralo. Zjutraj še lahko kaj nardim, imam energijo, zvečer sem uničena, moj dragi je že navajen, da zaspim na kavču kot topuser posted image  Tako mi je slabo, da mi na kraj pameti ne pade, da bi še sexala.

V prvi nosečnosti sva redno, zdaj pa že 3 tedne ne, nisem upala zaradi krvavitve, zdaj, ko sem se pa odločila, da pa bi, sem pa hin zvečeruser posted image  No, ampak to ne pomeni, da ne poskrbim za njegauser posted image user posted image  
Upam, da bo dans kaj boljše, da ne zaspim spetuser posted image user posted image

Drugače je pa ful potrpežljiv. Že na splošno mi ogromno pomaga z malim že od vsega začetka, zdaj ga pa   praktično on rihta vse, da ga jaz čim manj dvigujem, itd... Tudi pospravlja, ipd, kuha pa res neuser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 27.7.2010 19:12:06 >

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 543
27.7.2010 19:11:37   
tanjusi
2.2, jaz sem imela parkrat tako krvavo nitko v izcedku, zdravnici sem rekla da je bla karvava nitka v belem toku... imela sem tudi zeeelo pekoče tam spodaj... voda ok, je pa res beli tok povečan in raznoraznih barv, zato mi je dala canesten vaginalitete, tiste krvave nitke pa menda niso tako grozne, čeprav jaz se vsakič ko kaj takega vidim na stranišču , se v mislih že pripravljam na najhujše... vprašaj ginekologa in obvezno povej, kaj bojo rekli!

(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 544
27.7.2010 19:14:26   
tanjusi
z možem je pa tako, prvič v oktobru sva se oba zelo veselila ko sem bila user posted image , ampak ko se je dvakrat slabo končalo, se je malo distanciral...saj prouči vsako sliko ko jo prinesem iz uz, ampak mislim, da se prav tako kot jaz ne more sprostiti..., glede posteljne telovadbe imama pa prepoved, sicer zdaj na zadnji kontroli ni kaj rekla , samo do nuhalne, najbrž ne bo kaj...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 545
27.7.2010 19:24:46   
nadka30
tanjusi bravo da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da srček lepouser posted image utripa, boš videla sedaj bo pa vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 546
27.7.2010 19:36:11   
tanjusi
tanjusi bravo da je vse ok , da srček lepoutripa, boš videla sedaj bo pa vse ok

hvalauser posted image user posted image !
Saj mi je včeraj rekla da je vse ok in da se naj sprostim...zraven pa je tudi rekla, da me razume , glede na to kar se mi je zgodilo... ma ja bom mogla počasi pustit preteklost za sabo in z optimizmom zreti v prihodnostuser posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 547
27.7.2010 19:39:23   
nadka30

tanjusi bravo da je vse ok , da srček lepoutripa, boš videla sedaj bo pa vse ok

hvalauser posted image user posted image !
Saj mi je včeraj rekla da je vse ok in da se naj sprostim...zraven pa je tudi rekla, da me razume , glede na to kar se mi je zgodilo... ma ja bom mogla počasi pustit preteklost za sabo in z optimizmom zreti v prihodnostuser posted image

točno tako, ampak ti moram priznat te čisto zastopim, meni še sedaj ni čist vseeno pa mi do cilja manjka še malo več kot mesec, ampak jaz sam pri sebi vem da se bom sprostila kod obim bejbija v roke in mi rečejo da je vse ok.
Si pa si izbrala lep datum 3.3.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 548
27.7.2010 19:44:57   
tanjusi
Si pa si izbrala lep datum 3.3.

ta datum je že 1.3., plodek prehiteva za dva dni v rasti, po moje bom februarkauser posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 549
27.7.2010 19:46:51   
nadka30
pa nima veze kateri datum(še dobro da ni prestopno leto) samo da dobiš svojo željeno bitjece v roke.user posted image user posted image user posted image .Kaj si sedaj doma?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?