inia
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: inia Jaz hočem takšnega, da se v sekundi sestavi in zloži in je lep in oh in sploh . Sej vem, da je smaili na koncu, ampak se moram vtaknit v tale oh in sploh lep in priročen za starše... To se mi zdi kar problem, ko se to gleda... Je katera pomislila na to kateri voziček je najbolj primeren za otroka? Nočem pametovat, vsak za svojega kupuje in mu želi najboljše, ampak kolegici, ki sta lani rodili sta se zmrdovali nad mojim mnenjem, zdej mi pa samo kimata, saj sta obe pristali na fizioterapiji, eni še hočjo vtaknit tisti invalidni vozek.... In na koncu? Eto ti lepi Jane, ko je popolnoma neprimeren za otroka... Zvedajte se, da se služi nad bodočimi mamicami in otroci. Cene so nabite, predvsem na teh lepih zadevah.... Hecam se!!!!! Imaš prav. Saj v tem je fora, da hočem imet voziček, ki bo zelo funkcionalen, primeren za otroka, povrhu bo pa vše vsaj zgledal nekako. In potem kompliciram, ker pri enem se ne da sedež položit, pri drugem se ne da čisto dvignit, spet drugje se za noge ne da premikat, nekje se ne da košare namontirat, drugi zavzamejo veliko prostora in če že najdem vse to ima pa pomanjkljivosti drugje. In če že enkrat kupujem hočem kupit vredu voziček in ne voziček, ki ga bom zamenjala čez pol leta, ker bom ugotovila, da mi ne gre v avto, otrok v njem ne more normalno sedet... Jaz sem imela oba otroka na fizioterapiji, ker sta spadala med nedonošenčke in smo avtomatsko morali hoditi tja. Drugače hvalabogu nista imela nekih problemov. Jaz sem ful pazila pri vsem, glede handlinga, da bodo stvari primerne in vse kar je pomembno za razvoj. Se mi zdi, da sem že preveč komplicirala pri vsem, ker ko tam vidiš vse sorte in ti vse sorte govorijo se kar zamisliš. Sem proti vsaki hojici, jajčki v vozičku, ležalnik je pri meni omejen na minimum itd. Ampak ko pa gledam nekatere mame, ko uporabljajo hojce, handlinga niti ne poznajo, pa so otroci boljše razviti kot tisti, ki vse upoštevajo. Tako da če otrok v osnovi nima problemov, samo zaradi napačnega vozička, ležalnika problemi ne bodo nastali. Če pa ima otrok probleme je pa zelo pomemben pravilen razvoj. Drugače pa tista blazina, ki si dala povezavo je super!! In je res, da otrok se najboljše razvija, če je na tleh. to ti pa tako na vsaki fizioterapiji povejo. Kar se pa ostale opreme tiče, pa sem zelo vesela, če kje kaj dobim, ampak na žalost bomo mi morali kar veliko kupit novega oz. rabljenega.
< Sporočilo je popravil inia -- 20.10.2010 9:27:17 >
|