Kerensa* -> RE: Zakaj toliko komplicirate? (19.6.2010 19:48:54)
|
Današnji zajtrk (moj): kava s sladkorjem in mlekom (dvojna doza), cigareti. Zajtrk od mojega g. Moža je bil enak, le, da ga je "pospravil" v službi (jaz pa doma). Pubertetnik zajtrka ni jedel (razen enega Actimela), za Mladiča pa ne vem, ker je bil pri ge. Tašči in g. Tastu. Tudi Gospa Pes ni zajtrkovala, ga. Riba in g. Ribon pa sta dobila tiste male, zdrobljene, zelene lističe (na embalaži piše "Fish food"). Kosilo (moje): 2x Rutacid in 2x Nalgesin. Je*iga, tudi mene kdaj kaj boli. Kosilo od mojega g. Moža: 2x kava s Petrola in gora sladkarij (to so mu pač prinesli v službo). Pubertetnikovo kosilo: čevapčiči in vse ostalo, kar se je "na prostem" (šel je na zaključni piknik svojega nogometnega kluba). Za Mladiča ne vem, ker ga še ni bilo doma. Moja popoldanska malica: črn kruh, pršut, Actimel in tiramisu. In nimam driske. Pubertetnik je polizal liziko. Mladič je bil še vedno odsoten. Moja večerja: nektarina in Walkers piškoti. Od g. Moža: 2x Laško Club. Od Pubertetnika: pravi, da je sit. Tudi prav. Od Mladiča: Jaffa keksi s češnjo. Gospa Pes: zdajle bo dobila vsebino 1.250-gramske konzerve, ga. Riba in g. Ribon pa enak obrok, kakor zjutraj. Ponosno javljam, da nihče od mojih družinskih članov ni nikogar zaklal. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|