Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
lutke - a pozna katera??? 19.7.2005 13:44:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi, mtd. Mogoče vem kaj o Jovanki :)- Če ne bi pa jaz kar v LGL poklicala, pa naj mi kdo razloži.
|
|
|
|
lutke - a pozna katera??? 19.7.2005 13:49:07
|
|
|
|
Annny
|
Otok Java..tam izdelujejo take lesene kipce..če je to kaj povezano s tem, so mogoče kake lesene lutke:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
lutke - a pozna katera??? 19.7.2005 13:59:04
|
|
|
|
Anja
|
Javanka je lutka, ki ima glavo na palici, oblacila in roki prav tako na palicah. Premikamo jo z rokami. So razlicne velikosti. Morda bi probala najti kak clanek od Brede Varl, ki je strokovnjakinja na tem podrocju. Ustvarja pa v Mb lutkovnem gledaliscu :) Na tvojem mestu bi delala z njimi prstne lutke z oblacilci, za uvodno uro pa lahko s kulijem naredijo obrazke na prstke in tako igrajo igrico (kaj preprostega)...moj preblisk pac... LP Anja (tud uciteljica)
|
|
|
|
lutke - a pozna katera??? 19.7.2005 18:40:07
|
|
|
|
Anonimen
|
MTD, v album sem dala samo zate primer JAVANKE. Sem jo poslikala v vseh možnih pozah. Tudi razstavljeno :)-. Upam, da si jo boš lažje predtsvaljala. Drugače pa je Breda Varl napisala kar nekaj knjig o lutkah, kjer boš našla veliko informacij.:bravo::bravo::bravo: Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
lutke - a pozna katera??? 19.7.2005 18:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups, ni prava stran.:ups: No, v cobissu lahko sama poiščeš kaj od nje.:)
|
|
|
|
lutke - a pozna katera??? 19.7.2005 23:24:56
|
|
|
|
mtd
|
oj, Kristi, hvala še tebi:rozica::rozica::rozica: pa fajn priprave piši ;) lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?