Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 11:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
se podpišem pod tvoj post :)
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 11:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
pod rijinga ne pod pikčevga :)
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 11:35:36
|
|
|
|
viv_
|
LARA - sem že mislla da so madžari kej krivi, k si pod pikico tole napisala :)-:)-:)-
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 11:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mađare je sam za postrelit :)-
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 11:57:55
|
|
|
|
kalimero
|
Evo viv, jaz si dopust predstavljam nekako tako kot ti. In tale vaša letošnja varianta me hudo skomina, čeprav bo tudi naša Kreta fino fajn. Zame je šotor na obali,vonj po morju in šum valov, spalka, kuhalnik, sveže ribe in nikjer nikogar. Ali pa avto in vsakodnevne selitve. To imamo v planu letos. Nikakor pa si ne predstavljam dopusta v kakšnem apartmajskem naselju, selitve narodov na plažo in nazaj, ali še hujše kakšen hotelski geto s polpenzijonom ali all incl. varianto. Mogoče ene dva dni, potem bi me pa odpeljali.
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 12:02:43
|
|
|
|
simona1
|
Ravnokar smo se vrnili iz Puntižele, kjer smo bli z šotorom, s 5 posodami, 4 žlicami, 4 vilicami, plastičnimi kozarci za enkratno uporabo.... od 14 dni je bilo 8 dni slabega vremena. In kaj z majhnim nabritim otrokom v šotoru ob slabem vremenu?? ŽUR !! Imeli smo se full fino, uživali sto na uro, brez luksuzne komoditete. Dopust je zato da uživam, pa ne rabim klime in avtocest in vseh drugih stvari. Čez leto smo zaprti v bloku v stanovanju in mi je tak način preživljanja dopusta prav rajski. Oba z možem sva navdušena in tako smo vsi vsaj malo v stiku z naravo in zunaj od jura do večera, Juti je pa itak noro dobr pa še na vsakem vogalu ima druzga prijatla.
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 12:05:14
|
|
|
|
viv_
|
Ja sej, 100 ljudi 100 čudi... hvala bogu da ne šotorimo vsi, že tko je gužva po kampih... Sam res mi je blo pa smešno vprašanje: "Kje je Mercator v Zadru?"... k se mi zdi, da če se pa tok obremenjuješ, je pa res boljš da si doma... Sej OK, da vpršaš a majo v Tuniziji plenice mi je jasno (čeprav majo tudi tam otroke), ampak tisti kruh in mleko na Hrvaškem je pa res useeno, ali je iz Mercatorja ali pa iz kakšnega vaškega pajzlna... ;)
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 12:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
No, viv, zato pa mi gremo v hotel - da ne kuhamo, ampak se imamo enostavno 25 ur na dan radi in se cartamo.
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 12:12:09
|
|
|
|
ninca
|
js grem zarad :morje: ker ga pac obozujem in mij ful fajn bit na morju pa da mal spremenim okolje pa to... pol sm pa v 9nebesa :)-
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 12:19:04
|
|
|
|
Baldi
|
Letos, ko imava z :love:še:duda: smo iz firbca poskusili varianto all inclusive (lahko pogledaš album) in ti povem, da bomo še nekaj nadalnjih let definitivno iskali podobne variante, na vsaj približno enakem nivoju. Torej bistvo dopusta (po novem) zame je, da smo z :love:in:duda: vsaj 14 dni ali več v kosu, 24 ur skupaj. Možgani na pašo in predajanje užitkom, nekaj športnih aktivnosti in zabave pa kakšen izlet,... Potem pa še večkrat po teden:sloncek: Naslednji teden gremo npr. v Bohinj, v apartma, in niti pod razno ne razmišljamo o kuhanju, razen kakšno malenkost za :duda:. Naši priljubljeni točki za polnjenje želodčkov sta okrepčevalnica Planšar in Gostilna Rupa :bravo: LP:pujs: PS. Pred :duda: sva z :love: nekoliko drugače razmišljala. Midva 24 ur skupaj, potem pa doživetja, naravne lepote in znamenitosti,... Nastanitev je bila bolj zadaj na lestvici. A verjemi, nikoli se nisva pritoževala, če je bil poleg še večji konfort:)
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 12:33:30
|
|
|
|
bebica
|
Se pridružujem Baldiju. :bravo: Ko sva bila še sama , sva večkrat preživela dopust s šotorom. Enostavno splaniraš pot, spakiraš vso kramo in adijo. Ni boljšga. In tudi sedaj že načrtujeva, da bova enkrat kupila ta velik šotor, pa vso kamp opremo. Ko pridejo otroci je vse skupaj malo drugače - rabiš večji šotor, pa hladilnik, pa "kufer za na streho" - za vso šaro .... Letos pa na letalo in v hotel in čimmanj "šare" s sabo. Ampak očitno plenice bo treba vzet :)-:)-:)- (pa še ful prostora zasedejo v kufru :grrr: ). Mislim pa, da je bistvo dopusta, da so možgani na off, ostalo pa že pride samo od sebe.
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 14:36:31
|
|
|
|
urbancek
|
Ne marava hotelov, smo probali, pa nama ni bilo všeč, ker si preveč vezan in se ne moreš sprostiti. Najraje imava apartma, ki mora biti dovolj prostoren, da sa vsaj obrneš lahko v njem, terasa v senci, plaža v senci, zaradi mene, ki ne prenašam sonca in otrok, da lahko tudi na plaži spijo. Plaža leto primerna za ta malega (prod ali mivka). Trgovina sorazmerno blizu, vsaj tista, v kateri dobiš kruh in mleko, za ostalo pa ni pomembno, ah pa to, da se na plažo ne vozimo z avtom. Tudi to smo dvakrat poskusili, pa je bila živa katastrofa (vsaj za nas) - nikoli več. Na dopust pa gremo zato, da se vsi malo odpočijemo in zamenjamo okolje, da smo malo sami. Ne hodimo ne vem kam na izlete, ampak morju se pa zaenkrat ne mislimo odpovedati, pa če se ta star na glavo postavi. Bo že ofutral živino tistih par dni, ko nas ni. Lp
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 15:08:56
|
|
|
|
L&F&B
|
NI ZA OBČUTLJIVE! Svoj raj na zemlji spreminjamo in urejamo. Moški del izumlja in odkriva nove patente. Kaj vse narava nudi v izobilju,...od vode do klime in hrane. Povsod divjina, obiskujejo te srne, fazani, galebi, na mojo žalost tudi kače. Slana koža, vonj po ribah, izklesan kamen. Srečen nasmeh na licu mojih najdražjih.
|
|
|
|
dopustniško razmišljanje 19.7.2005 17:26:50
|
|
|
|
polona2
|
Ne hodim ravno rada na morje, z veseljem sem šla pred leti na štop po Evropi, večkrat v Prago:love:, letos pa grem na morje zato, da ga Hana spozna, pa da preživimo en lep teden skupaj, pa da si ata malce odpočijejo, preživeli ga bomo ležerno, kljub bivanju v apartmaju ne bom kuhala (no ja, kakšne špagete mogoče), ker tudi doma nisem suženj štedilnika.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?