|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
19.8.2010 20:11:10   
špica84
S* upam da se vi teh 14 dneh mali poredi.Ti pa pridno počivaj user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
19.8.2010 21:15:59   
Teta M
Ojla!

S*: upam da se otroček poredi,da ne bo treba v P
Kako ste kaj ostale punce?
Bitka: vidim da si še med nami, no me smo full vesele zaradi tega, čeprav ti bolj privoščimo da čimprej stisneš svoje dete...
Mi smo pa voziček danes kupili user posted image ,ga grem v torek iskati.
Urshy: sem kolebala med All terain in Jaguar car, pa sva potem vzela Jaguar car,ker je še malo lažji kot tvoj,pa septembra dobijo model ki ima napihljive zračnice, tako da jih bova dokupila in namesto teh namontirala....pa še v akciji je bil...
Jaz bom pa sedaj do torka lepo doma in bom posortirala vse cunjice,ki sem jih dobila,sem danes domov privlekla ogromno škatel...se že veselim teh trenutkov...user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 19.8.2010 21:17:00 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
19.8.2010 21:45:37   
cukica
S* saj bo počivej tako kot so rekli in boš vidla da bo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
19.8.2010 21:51:22   
mojškra
Teta M-superca user posted image user posted image user posted image , ti le uživaj v trenutkih.

S*-upam, da te ne skrbi preveč, sploh pa je z otročkom vse ok-saj zdaj je rastel, zdaj pa b o začel pridobivati na teži. Vse bo ok. Jaz npr. sem se rodila, zeloooo drobcena, nekaj čez 2 kg user posted image user posted image user posted image , pa sem zdaj prava korenjakinjauser posted image user posted image user posted image , tako da nič ne skrbi, vse bo ok.

No jaz pa sem dobila posteljco, in komaj čakam, da jo moj sestavi.

Mi smo pa malce virusa "fasali", najprej sine, zdaj pa še jaz in mož (malce prebavnih motenj-nas bo sčistilo)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.8.2010 8:11:09   
špica84
user posted image

Dobro jutro vsem skupaj

Danes greva po voziček,ki sva si ga izbrala.POtem na hitrco pojest nekaj domov ter proti dolenski user posted image
Jona lepo se imej na morčku
Ravno včeraj ko sva gledala televizijo je imelo naše dete žurko po mojem bušiju in ga je tudi oči prvič čutil kako brcka,malo je manjkalo da se ni zjokal

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
20.8.2010 8:26:33   
womanpolice
Dobro jutro punce!

Kako kaj počutje? Pri nam prsi ne bolijo več tak kot so, so se pa slabosti povečale. Zdaj mi je slabo skoraj vsako jutro (dans nism mogla spat od pol petih do pol šestih, sem sam študirala ali bi šla na wc zbruhat al ne; pa nism šla... ). Moj pravi, da je to zelooooooooo dobroooooooooo, da tako ve, da je z njegovim pilotkom v mojem trebuščku vse v redu . Bliža se prvi UZ, ki se ga že tak veselim. Upam, da se bo že slišal srček... Je pa tko v MB, da v ambulanto an UZ (na umetni) partner "ne sme". Imam pa tko al tko prvi pregled pri svoji G 27.8. bo pa takrat lahk zraven in bo videl najino pikico...

Nič.. toliko za zdajle... se kaj tipkamo zvečer ali pa jutri... (moj mi kr vsak dan okupira računalnik, ker piše nalogo - naj mu bo... sej potem pa bo moral začel najino spalnico rihtat , pa otroško, pa vetrolov - ga bom na polno zaposlila po poroki... )

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.8.2010 8:27:32   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

user posted image

Dobro jutro vsem skupaj

Danes greva po voziček,ki sva si ga izbrala.POtem na hitrco pojest nekaj domov ter proti dolenski user posted image
Jona lepo se imej na morčku
Ravno včeraj ko sva gledala televizijo je imelo naše dete žurko po mojem bušiju in ga je tudi oči prvič čutil kako brcka,malo je manjkalo da se ni zjokal

jutro... hvala za tole kavico.. se mi je kr mal lušta, ampak sem se ji čist odpovedala... vse za našo tako težko pričakovano pikico...
super za voziček... katerega sta pa izbrala?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.8.2010 8:30:43   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

evo mene! včeraj uživala na morju, pihalo in naju fajn nažgalo, me kr žge po rokah...sicer bilo fajn, topla voda, čista, le,da je dostop po špičastih kamnih ubitačen, tega nisem navajena, ker imamo v našem kampu same okrogle kamenčke in pesek....pa bolje nekaj kot nič.

dobila od lipa sobico, tako, da dogakja, sedaj se odločava za vozek ......

urshy-user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled in krepkega fantiča

upanje 81-user posted image user posted image user posted image user posted image super za user posted image user posted image , samo, da je vse okej in lepo rasteta, ti se kar čuvaj.

cukica,S*- tudi VAMA čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

špica- za pg perego, meni je všeč, samo me moti, ker je tako težek, bova še vidla, je pa kompakten in kvaliteten.

mojškra- uživaj na dopustu.

eni pa so še užživali na morju... eni pa letos ne bomo šli :-)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.8.2010 8:30:45   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Bitka pri tebi še vse mirno,....???

cukica user posted image user posted image user posted image za pregled.. kar tako naprej. držim pesti do konca!!!!!!!!!!!!! draga soborka...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.8.2010 8:30:48   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Evo mene iz UZja. Naše dete je še vedno v sedečem položaju in čeprav pridno raste je za 14 dni prekahko, danes je imel komaj 1480g. Kontrolo imam čez 14 dni, 2.09. da vidimo če se bo kaj zredil, do takrat mi priporoča čim več počivanja na boku. Če ne bo dovolj pridobil na teži, pa bom na žalost morala na opazovanje v P.

upam, da se bo vse uredilo do čez 14 dni. držim pesti.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.8.2010 8:37:25   
špica84
Izbrala sva pp p3 on track modularni  sistem

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.8.2010 8:38:53   
womanpolice

Izbrala sva pp p3 on track modularni  sistem

a imaš kakšno spletno povezavo?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.8.2010 8:40:53   
špica84
Evo tukaj si ga lahko ogledaš je stran prav od trgovine pp v trzinu
http://www.mami.si/si/otroska-oprema/modularni-sistem/p3-on-track-modularni-sistem-g1625.shtml

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
20.8.2010 9:08:49   
Petyyyy
Dobro jutro user posted image

hvala za kavico.
A se še katera počuti kot nasedel kit?user posted image  Ampak je tako fino, ko se začne prekopicavat po bušijuuser posted image user posted image user posted image . Brcike pa so faaaaajn močne že.

Mojškra, a si se že naročila v MŠ?? Morda katera ve, kdaj je hitro predavanje za očke v Ljubljanski P?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
20.8.2010 9:26:46   
špica84
V septembru je predavanje 13.9 in 27.9,v oktobru pa je 11.10 ter 25.10 user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
20.8.2010 9:43:06   
Petyyyy

V septembru je predavanje 13.9 in 27.9,v oktobru pa je 11.10 ter 25.10 user posted image

Špica hvala, predvidevam da ob 18.15,

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
20.8.2010 9:50:52   
špica84
Ja prav predvidevaš.Jaz se občasno počutim kot kit,ki bo glih kar nasedel

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
20.8.2010 9:59:59   
Petyyyy
HA HA HA, samo res, komi se zvlečem iz postelje user posted image .  Sedežna je zakon, samo prevrneš se.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
20.8.2010 10:02:44   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

HA HA HA, samo res, komi se zvlečem iz postelje user posted image .  Sedežna je zakon, samo prevrneš se.

hi hi hi ...se vama smejem ...k še ne vesta točno kaj je nasedel kit ......petyyy tam šez 5 tednov.... in špica..pri tebi čez 15 tedno bosta pa res kot nasedla kita....

uprašita mamo kitovko...user posted image user posted image k tut kavč ni več komotuser posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
20.8.2010 10:08:26   
S*
Dobro jutro!

Hvala punce za lepe želje! Bom lepo žulila levi in desni bok, saj kej drugega tudi ne morem storit. Se pa bojim, da bom ćez 14 dni samo jaz težja za par Kg user posted image ,dete pa ne.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
20.8.2010 10:12:25   
zup2
Bitka moja user posted image jutri ti želim en ekspresni porod, brez bolečin žal ne bo šlo, ampak nič ne skrbi, ni tako hudo kot pravijo user posted image . Jutri boš že cartala user posted image user posted image user posted image
Jaz pa perem perilo, potem greva z mojo princeso na banko po dinarčke, popoldne pakiramo, zvečer pa zvisss na morje user posted image
Uživajte, pridne bodite in božajte bušije!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
20.8.2010 10:12:44   
bit

Dobro jutro!

Hvala punce za lepe želje! Bom lepo žulila levi in desni bok, saj kej drugega tudi ne morem storit. Se pa bojim, da bom ćez 14 dni samo jaz težja za par Kg user posted image ,dete pa ne.

S* ..ti največ zuli levi bok...tako pospešiš pretok po pokovnici.... pridno  in zdravo jej.... veliko sadja in ni ga vraga da se dete ne bo poredilo..... je pa teža otročka tudi odvisna od vajine porodne teže... če sta bila s partnerjem pod 3 kg ..vajino dete ne more bit drugačno...
ti naše goriško sonce...glavo pokonci...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
20.8.2010 10:16:50   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Bitka moja user posted image jutri ti želim en ekspresni porod, brez bolečin žal ne bo šlo, ampak nič ne skrbi, ni tako hudo kot pravijo user posted image . Jutri boš že cartala user posted image user posted image user posted image

joj kako bi šla s tabo....sam da mi ne bi bilo treba trpet...user posted image ne sej se hecam... mal je pa treba potrpet za naše lepotčke.... ane bodoča tašča našega A-ja user posted image user posted image

lepo se naplavajte.. potem se pa kmalu vidimo na drugi lokacijiuser posted image enga  lubčka za H.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
20.8.2010 10:34:25   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro!

S* ..ti največ zuli levi bok...tako pospešiš pretok po pokovnici.... pridno  in zdravo jej.... veliko sadja in ni ga vraga da se dete ne bo poredilo..... je pa teža otročka tudi odvisna od vajine porodne teže... če sta bila s partnerjem pod 3 kg ..vajino dete ne more bit drugačno...
ti naše goriško sonce...glavo pokonci...user posted image user posted image user posted image

Hvala Bitka, sej bom počivala. Problem je edino, da ko se vležem na L bok začne user posted image brcat ko nor, mu ne paše najbolj. Midva z možem sva pa tako, jaz sem en buhteljček od 1,63muser posted image , mož je pa športnik od 1,85 in ima vse mere po knjigah. Sej poskušam ostat pozitivna in se tolažim s tem, da otroček saj ne bo imel probleme s težo, kot jih imam jaz že od kar pomnim.

Tebi draga moja Bitka pa želim jutri en hiter, ekspres porod. Naj mine kolikor se da brez bolečin in brez zapletov. Upam da nimaš preveč treme in da komaj čakaš jutrišnji dan.

P.s. Upam, da si se najedla sočnih breskvic, ker od jutri naprej bodo prepovedan sadež za nekaj časa user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
20.8.2010 10:38:43   
Petyyyy
Bitka, hvala. user posted image

Včeraj zvečer so tekle krokodilje solze, ker nisem mogla k kobilca iz postelje pa tako sem bla žejnauser posted image .

Se je očka čist prestrašu pa je prinesel kar cel vrč do postelje. Joj, joj razpoloženje se menja iz sekunde v sekundo.user posted image

Bit jutri ti želim, da čim prej primeš zakladek v roke, mislila bom nate.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?