|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
18.8.2010 13:41:41   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

cukica, tebe sem pa spregledala, se pardoniram user posted image
tudi tebi čestitke za dobro opravljeni pregled user posted image

se pridružujem še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.8.2010 13:42:39   
cukica
Nič hudega ,če me spregledate važen,da je z nami vse v redu,...
Upanje81 lepo,da je z vami vse v redu in naj tako tudi ostane,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.8.2010 14:22:50   
S*
user posted image  user posted image  user posted image Vsem čestitke za dobro opravljene preglede.
Jaz ga imam danes popoldan, jutri pa še Uz, ki ga moram plačat in to 30€. Moja ginekologinja se očitno drži,da ti na zavarovanje pripadata samo 2 Uzja.
Včeraj sem šla malo po nakupih zame za v porodnišnico, bo treba počasi torbo pripravit, da me kaj ne preseneti. Bi blo pa fajn, da nam katera, ki že ima doma user posted image mal napiše kaj pride prav s seboj vzeti in koliko. Pa za prvr dni ko si doma kaj je nujno potrebno. Jaz sem že kupila prve pamperskeuser posted image , cunje pa tudi večinoma že imam. Me pa zanima če se prvi mesec uporablja te tetra majčke na preklop ali bodiye?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.8.2010 14:31:45   
Urshy78
Špica, papirje urejaš 60 dni pred PDP.

Mojškra, evo, bom kar tukaj nalimala linke, da si bo še katera lahko pomagala.

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

tukaj si izračunaš, koliko porodniške boš imela. jaz bom te papirje odnesla šele 1.10., en dan pred nastopom porodniške. v tem primeru se mi vračuna noter še septembrska plača, tko da bom imela za 17 eur višjo porodniško kot če bi se mi obračunalo do avgusta.

takrat bom odnesla tudi obrazce za paket za novorojenčka, v tem primeru bo izplačilo okoli 15. novembra.

izpolneš pa te obrazce, s seboj moraš prinesti osebni dokument in materinsko knjižico.

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/S-1-1_VLOGA_MATERE_ZA_UVELJAVITEV_PRAVIC_OB_ROJSTVU_OTROKA.pdf

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/Priloga%20S-1_POTRDILO_DELODAJALCA_O_ZAPOSLITVI_IN_PODATKIH_O_PLACI.pdf

partner pa izpolni tele obrazce, lahko že pred rojstvom otroka, midva bova to urejala enkrat septembra.

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/S-1-2_VLOGA_OCETA_ZA_UVELJAVITEV_PRAVIC_OB_ROJSTVU_OTROKA.pdf

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/Priloga%20S-1_POTRDILO_DELODAJALCA_O_ZAPOSLITVI_IN_PODATKIH_O_PLACI.pdf

take podatke so mi dali na CSD Moste, ko sem jih danes klicala. Upam, da bo kateri v pomoč.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.8.2010 14:42:56   
Urshy78
Mojškra, sem spila dva prava čaja in vodo, tako da je bilo malo bolje.

špica, kakšen voziček sta pa kupila? sem že malo pozabila, vem da si že enkrat napisala.

S*, jaz sem našla en link, kjer je tudi seznam za v porodnišnico, itd...evo ga..

http://otrocarije.net/porod.html

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 18.8.2010 14:43:10 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.8.2010 14:49:55   
S*
Urshy hvala za link. Sej en podoben seznam smo dobili tudi v MŠ, sam sej veš izkušnje iz prve roke so najboljšeuser posted image ,.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.8.2010 14:56:36   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Urshy hvala za link. Sej en podoben seznam smo dobili tudi v MŠ, sam sej veš izkušnje iz prve roke so najboljšeuser posted image ,.

ja,  je skoraj identičen kot v MŠ. jaz ga bom kar upoštevala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.8.2010 15:10:25   
špica84
peg prego p3 on track modularni sistem

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.8.2010 15:28:55   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

peg prego p3 on track modularni sistem

Mi smo tudi tega nabavili, ma je še zapakiran. Kakšno barvo pa imate, midva sva vzela oranžno, je bil ravno v akciji.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.8.2010 15:38:43   
špica84
takšen sivo črn je.BIl je pa še 40€ manj,ker je iz lanske sezone user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.8.2010 19:06:35   
jona klara
evo mene! včeraj uživala na morju, pihalo in naju fajn nažgalo, me kr žge po rokah...sicer bilo fajn, topla voda, čista, le,da je dostop po špičastih kamnih ubitačen, tega nisem navajena, ker imamo v našem kampu same okrogle kamenčke in pesek....pa bolje nekaj kot nič.

dobila od lipa sobico, tako, da dogakja, sedaj se odločava za vozek ......

urshy-user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled in krepkega fantiča

upanje 81-user posted image user posted image user posted image user posted image super za user posted image user posted image , samo, da je vse okej in lepo rasteta, ti se kar čuvaj.

cukica,S*- tudi VAMA čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

špica- za pg perego, meni je všeč, samo me moti, ker je tako težek, bova še vidla, je pa kompakten in kvaliteten.

mojškra- uživaj na dopustu.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.8.2010 21:57:49   
Teta M
Punce moje drage!

Jaz sem dobila 11 ogromnih vrečk cunjic, vse do starosti 0-3 let. Rekli so mi da je tega veliko,ampak da je tega tako ogromno veliko,si pa tudi predstavljat nisem mogla. Bom  pripopala slikico v moj album od  vsega tega. Uff....niti ene stvari več ne kupim od cunjic,dokler vsega tega ne posortiram in zložim po številkah....Pa še od ene kolegice dobim,pa imam občutek da bo tam tudi veliko tega...
Aja, pa še avto sem danes prodala.....iiiiii...končno po 4 mesecih...user posted image

Nočko in lepe sanje vsem...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 18.8.2010 22:07:02 >

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
19.8.2010 1:36:50   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Punce moje drage!

Jaz sem dobila 11 ogromnih vrečk cunjic, vse do starosti 0-3 let. Rekli so mi da je tega veliko,ampak da je tega tako ogromno veliko,si pa tudi predstavljat nisem mogla. Bom  pripopala slikico v moj album od  vsega tega. Uff....niti ene stvari več ne kupim od cunjic,dokler vsega tega ne posortiram in zložim po številkah....Pa še od ene kolegice dobim,pa imam občutek da bo tam tudi veliko tega...
Aja, pa še avto sem danes prodala.....iiiiii...končno po 4 mesecih...user posted image

Nočko in lepe sanje vsem...

uf, ti pa res imaš srečo!!!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
19.8.2010 1:36:53   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

evo mene! včeraj uživala na morju, pihalo in naju fajn nažgalo, me kr žge po rokah...sicer bilo fajn, topla voda, čista, le,da je dostop po špičastih kamnih ubitačen, tega nisem navajena, ker imamo v našem kampu same okrogle kamenčke in pesek....pa bolje nekaj kot nič.

dobila od lipa sobico, tako, da dogakja, sedaj se odločava za vozek ......

urshy-user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled in krepkega fantiča

upanje 81-user posted image user posted image user posted image user posted image super za user posted image user posted image , samo, da je vse okej in lepo rasteta, ti se kar čuvaj.

cukica,S*- tudi VAMA čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

špica- za pg perego, meni je všeč, samo me moti, ker je tako težek, bova še vidla, je pa kompakten in kvaliteten.

mojškra- uživaj na dopustu.

se bom kr pod tole podpisala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
19.8.2010 8:19:57   
Urshy78
jutro user posted image

špica, super voziček, midva sva ga tudi hotela kupiti, ampak sva se potem odločila za drug model.

jonči, wb user posted image
pa sobico sta že dobila, jeee user posted image user posted image  ko jo bosta sestavila pa obvezno pošlji slikico.

TetaM, jaz sem dobila eno veliko vrečo cunj, pa sem mislila, da sem dobila veliko user posted image user posted image user posted image
potem pa kar veselo na delo, pa veliko užitkov user posted image

jaz imam pa danes še zadnjič MŠ, predava anestezist in sem se odločila da ga grem kar poslušati. se bom verjetno odločila za epiduralno, tako mi je predlagala moja zdravnica, pri kateri sem bila 4 leta nazaj operirana z laserjem zaradi korekcije vida.

drugače pa že počasi odštevam dneve do porodniške. sem danes na koledarju preštela, še 21 krat moram iti v službo user posted image user posted image

moj tikerček pa pravi, da je danes 30. teden user posted image
lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 19.8.2010 8:21:11 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
19.8.2010 8:54:15   
jona klara
JUTRO!

urshy- imaš email!super za konec MŠ,a na epiduralno, boš šla?

teta m- superca za user posted image cotke, jaz še nisem nič pametnega dobila, samo zeloo zdelane, vse morma kupiti, sma že dosti zapravla in še bova....v dnevni sobi že ima mojuser posted image 2 predala kr fajn zafilana, kaj šele bo saj ne kupim sebi več skoraj nič..

mene pa znima kako je, če želiš v drugo porodnišnico, da je od doma oddaljeno kako 1 uro? sploh če odteče voda, a moraš klicati rešilca? mene zanima porod v vodi,

bit- kako si kaj, v soboto me ne bo grem na obalo, tako, da bom novico zamudila, bom pa čekirala v nedeljo, če ne boš že prej...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jona klara -- 19.8.2010 8:55:05 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.8.2010 15:43:52   
cukica
Bitka pri tebi še vse mirno,....???

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.8.2010 17:12:42   
špica84
Aloha

Bitka upam da si u redu

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.8.2010 17:47:19   
špica84
Alo čveke kdaj bi se kj vidle,da se spet dobro naklepetamo malo pojemo in nasmejimo user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.8.2010 18:52:06   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

mirno kot v švici...user posted image user posted image user posted image

sam zaspana sem že cel dan kot da bi ga včeraj žurala... mogoče si pa moči nabiramuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.8.2010 19:37:53   
cukica
Kr počivej še neki dni pol pa akcija,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.8.2010 19:57:08   
S*
Evo mene iz UZja. Naše dete je še vedno v sedečem položaju in čeprav pridno raste je za 14 dni prekahko, danes je imel komaj 1480g. Kontrolo imam čez 14 dni, 2.09. da vidimo če se bo kaj zredil, do takrat mi priporoča čim več počivanja na boku. Če ne bo dovolj pridobil na teži, pa bom na žalost morala na opazovanje v P.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.8.2010 19:58:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

mirno kot v švici...user posted image user posted image user posted image

sam zaspana sem že cel dan kot da bi ga včeraj žurala... mogoče si pa moči nabiramuser posted image

Potem pa se je začelo dogajati, če si zapsana, to je pri meni bil prvi znak. Jaz diham "za vsaki slučaj"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.8.2010 20:00:27   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Evo mene iz UZja. Naše dete je še vedno v sedečem položaju in čeprav pridno raste je za 14 dni prekahko, danes je imel komaj 1480g. Kontrolo imam čez 14 dni, 2.09. da vidimo če se bo kaj zredil, do takrat mi priporoča čim več počivanja na boku. Če ne bo dovolj pridobil na teži, pa bom na žalost morala na opazovanje v P.

A res? Ja koliko pa bi mogel zdaj tehtati že? No upam, da se bo pikec zredil, in da ti ne bo potrebno na opazovanje.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.8.2010 20:05:14   
S*
Malo sem se zmotila, user posted image tehta 1380g, kar naj bi ustrezalo 28,5 tednu, jaz sem pa v 31,4. Sej druge mere so pa vredu ( glavica, stegnenica ).

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?