womanpolice -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del (5.3.2011 8:26:11)
|
MATEJA_GOLJEV... IN NJEN MOŽEK... [color=#0066ff; font-family: Tahoma; font-size: x-small]"Ljubezen ozdravlja ljudi. Zares srečni smo le takrat, kadar ljubimo. Navsezadnje zaradi ljubezni premagujemo ovire in odpiramo vrata svojega srca tudi drugim. Ljubezen je največji spodbujevalec in najboljše plačilo na svetu." [color=#0066ff; font-family: Tahoma; font-size: x-small]Tolažita en drugega, stojta si ob strani, samo obupat ne, prosim. Vem, da je lahko govoriti, saj si večina punc nas sploh ne predstavlja kaj doživljata v teh trenutkih. Verjemita pa, da bi vama vsaka izmed nas rada pomagala in da vama stojimo ob strani, da smo tukaj za vaju, da vama podajamo roko. Res, ne najdem besed s katerim bi lahko izrazila, Mateja, kako zelooooo mi je žal, da se vama je to zgodilo. Tako sem bila srečna, ko je obema končno uspelo v Mariboru - da je bil MB za naju in marsikatero drugo zmagovalna kombinacija. Verjamem, da bo tudi prihodnjič. Naberita si novih moči - dopust je prava rešitev, potem pa pogumno v nov boj. [color=#0066ff; font-family: Tahoma; font-size: x-small]PIKACHU... Čestitke ob rojstvu hčerke. "Vidim", da res ni bilo lahko. Samo, da je sedaj vse ok. Lp. [color=#0066ff; font-family: Tahoma; font-size: x-small]MOJ PREGLED VČERAJ... Sem imela CTG (lep, je rekla G), potem pa sva zelo na hitro delali UZ, vendar je tamalo tak motil, da je trikrat tako brcnila v to napravo, da je kar zabobnelo :-D... NASLEDNJI PREGLED (IN CTG) IMAM 18.3.2011. Morm en dan poklicat v Postojno, da vprašam, kdaj imajo predavanje za epiduralni carski rez, da greva to poslušat. Med carskim želim bedeti in princesko takoj videti, ne pa šele potem, ko se ves koma zbudiš in ti je tud slabo od anastezije... Včeraj sva še šla nakupit "zadnje" detajle, ki jih še potrebujeva za najinega sončka. Me dans še kr podplati pečejo :-) Moški res niso za v trgovine... Še dobr, da sem sama prej šla v 4 trgovine, ker je že pri obisku ta tretje bil nervozen kdaj bo dovolj "shoppinga"... ajajajjajj... ti ti moški... Sm mu rekla, da ga bom tamali zatožila... :-D Nič, želim vam lep vikend in najejte se krofkov :-D... Lp.
|
|
|
|