FoxyLady -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del (24.1.2011 9:51:25)
|
Jutro! NAJPREJ HVALA VSEM ZA ČESTITKE!!!! Tako,zdaj vam pa povem še mojo porodno izkušnjo! 19.1. zjutraj sem se morala javit v P Lj ob 7.30. da sem sploh prišla na vrsto v triaži sm čakala debele 3 ure. No potem sem prišla v porodno,kjer sem bila klistitrana in 12.15 sva bila z mojim že v porodni sobi.Ob 12.30 so mi predrli mehur in me pustili eno uro čakati ,če bi se slučajno razvili moji popadki.Ker se niso so mi ob 13.30. dali umetne popadke in tako se je začelo in končalo ob 18.30. ko se je rodila naša princeska Tanaja. Zanimiv del poroda je bil zadnji del torej porod sam,babica je prišla v sobo in nama razlagala da pol ure še pol bo šlo pa zares. Meni je celo rekla da naj vsak 3 popadek pritisnem ker je glavica še dokaj visoko ,dva popadka pa prediham. In jaz seveda ubogam,ampak ko sm pritisnala sm čutla že glavico med nogami ,glih hočem rečt možeku naj fre po babico ker čutim glavco ,ko je prišla nazaj not in vidi kakšno je stanje je rekla joj gospa kr na hrbet rodili bomo. Pritisnala sem še 2krat in Tanaja je bila zunaj. Sm se pa kr grdo raztrgala tako,da imam 6 šivov,ki pa me ne bolijo prevč le pečejo me ko grem na WC. V glavnem moja izkušnja je super,babice v porodni enkratne,prijazne.Res sem bila zelo zelo vesela ,saj so mi pomagale koker se je le dalo. Tudi moj možek se je izkazal,in zato je vse ostalo v najlepšem spominu. Po porodu sem šla pa ležat na oddelek D,kjer pa nisem bila tako zadovoljna. Sestre ,posebej starejše so tako arogantne,mlajše so enkratne ,največja pohvala gre pa "bratecu" Mateju Vegi. Pred njemu pa lahko da marsikatera sestra kapo dol. Tako,toliko za zdej. če pa katero še kej zanima pa kr vprašite bom odgovorila.
|
|
|
|