womanpolice -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del (19.1.2011 15:45:17)
|
Živjo punce... Danes zjutraj sem se pol ure sem še premetavala po postelji, da bi še spala, saj sem v tej noči kar 6 krat vstala... vendar nism mogla spat, tak da sm se odločila, da dvignem svojo rito. Ko sem se slekla iz "pižame", sem si rekla "stopi na tehnico, da vidimo ali se kaj še zeloooo redimo" in tehnica pokaže 80,7 kg - na zadnjem tehtanju mi je pisalo 81,7 kg (itak tehtajo nas oblečene in obute, tak da je to tisti kg in sem ugotovila, da se od zadnjega pregleda (3.1.) in do danes 19.1. nisem nič zredila... Kak sem ponosna nase Očitno sem se mal popravila kar se nažiranja tiče ... Se pravi, da sem trenutno na + 14,7 kg Včeraj sem končno dobila nekoga v LJ na Šlajmerjevi za šolo za starše za mojga - ni hotela nobenih podatkov o njem. Vprašala me je le kdaj imam rok in če prideva oba, pa sem ji rekla, da bom jst kr tle v Litiji hodila na daljši kurz, moj pa bo kr na takratkega... sej veste kakšni so naši moški... Je rekel moj "potem pa bom diplomiran starš" Kak ga biksa... No, ga morm mal pohvalit - ne preveč, ker se lahk potem pokvari - včeraj mi je zmasiral hrbet (najprej samo pet minut, pa sem mu rekla, da pet minut pa res ni nič - no, potem je še mal dlje masiral vsega skupaj cca. 10 min hrbet in 3 minutke roke )... Ok, boljše kot nič, ane Kaj kej počnemo? Nič kaj... še vedno na BD... bomo kr do konca ... Mal smo šopingiral v H&M zdaj ko so znižanja in sem dobila za našo princesko kar dosti cotk za 50 eur. Se je kr splačalo... Buši raste... tamala je prava akrobatka... skoraj cel dan mi skače notri :-) No, edin danes je pa mal utrujena, saj je tri dni bila zelooooo aktivna... tudi ponoči... Eno noč sem se zbudila od njenega rokenrola :-D Registrirana - imaš ZS. lp
|
|
|
|