|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
30.12.2010 8:54:55   
miklarom
Teta M - si še vredu , še 2v1

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
30.12.2010 13:31:13   
Teta M
Ojla!

Miklarom: ja še vedno 2v1..user posted image .razen tega čudnega rjavega izcedka,ki se je pojavil včeraj po pregledu,kar je baje normalno, ni nekih večjih sprememb. Edino kar je, me dol še bolj vse tišči. Ampak me to ni preprečilo,da ne bi šla v Lj. danes še na zadnjo manikuro v tem letu in pred porodomuser posted image

Mateja_Goljev: user posted image user posted image user posted image za dvojčke, vse lepo ti želim naprej!

Kako ste kaj ostale user posted image ?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 30.12.2010 13:32:24 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
30.12.2010 16:08:39   
špica84
Lep dober dan

Mi smo doma :)

MOja poordna zgodba:
Ob 11 30 mi se odlušču čep pri čem sem se polula zraven,kar sem jaz misla da je pač voda.
Okoli 12 sem prispela v porodnišnico,me priključijo na ctg,ki ni kazal nič nobenega popadka.Me dajo na uz kjer vidijo,da mi ni odtekla voda,ampak je še vse celo.
Potem me še dve zdravnice spodaj pogledata,kjer opazita,da sem 6cm odprta,me pošljeta v porodni blok na priprave.
Ob 14 mi dajo klistir in obrojejo,potem so mi naročil da je treba eno urco počakat.
Ob 15 20 me dajo v porodno z popadki na 5 minut.
Ob 16 15 mi predrejo mehur,takrat se pa popadki okrepijo in tako sem bila odprta že 8 cm.
Ob 19 smo začel pritiskat,da spravimo malega zakladka ven.In ob 19 54 je bilo slišat  prvi jok moje male.
Sam porod ni bil težek me niso nič rezal ali šivali.Je pa res,da sem izgubila ogromno krvi,ker se mi posteljica ni želela sama izločit in so me mogli kirurško oskrbet.

Za na konec bi rada še javla da je honey rodila fantka Anej 3410g in 50cm.Sva začele skupaj postopek in zaključile na isti dan ;).
Še to srečo sva imela da sva bile skupaj v sobi

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
30.12.2010 16:32:32   
nana7
Mateja_goljev čestitke. imam pa eno vprašanje. A si med testom in prvim UZ kaj krvavela oz imela izcedke? Kot sem že napisala, sem sama v 6 tednu in opazam rahle rjave izcedke.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
30.12.2010 17:11:03   
mismis
ahoj, nuhalna je za nami, glede na moja leta je tveganje 1:305 mi pa imamo Ajček 1:895, Bjček 1:1523 user posted image user posted image user posted image  Zdravnica je rekla, da je to dober rezultat, da nam ni potrebno skrbeti in da ni potrebe po amnio. Uglavnom sva zelo, zelo vesela in končno se je tudi za naju začel praznični čas.

mateja_goljev, čestitke za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

nana7, lahko ti jaz povem, da je mateja_goljev krvavela med ET-jem in prvim UZ-jem, je bila prejšnji teden na urgenci zaradi tega. Poglej je zelo veliko žensk, ki krvavijo med nosečnostjo, res je pa da ni prijetno, ker te vsakič zaskrbi. Ampak narediti tako ali tako ne moreš nič, razen tega da jemlješ utrogestan in počivaš. Pa saj bo kmalu tudi tvoj UZ na vrsti

špica, lepo da ste doma

< Sporočilo je popravil mismis -- 30.12.2010 17:13:27 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
30.12.2010 17:24:58   
mismis

honey (08.01.2011)
IVYY (24.02.2011)
Pikachu (02.03.2011)
Kalaxy (3.6.2011)
Majalina (19.06.2011)
Anci banci (20.7.2011)
Reni36 (11.7.2011)
Miklarom (28.08.2011)
Goldy (29.08.2011)
Nellika (?)

user posted image  

Cukica (05.02.2011)
Registirana (19.02.2011)

user posted image

Teta M (25.12.2010)
FoxyLady (31.01.2011)
Womanpolice(13.04.2011)

Lina10 (28.2.2011)
upanje81 (2.3.2011)
Mapesi (12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
Roži_ (27.07.2011)
matelja_goljev (18.08.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan, JonaKlarauser posted image Gaber, Betricija user posted image Sara, Špica user posted image Žana

Objemčkometer:

Tiki55, Loremi, n74, Mića, Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUARJA

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ
hanybany - UZ
Foxylady - diabetolog

Torek, 4.1.
Miklarom - UZ
Foxylady - Pat. ambulanta
Nellika - UZ

Sreda, 5.1.
cukica - pregled
nana7 - UZ

Torek,11.1
Roži_-nuhalna
cukica - pregled

Torek,12.1.
Pikachu-pregled
cukica - pregled
Foxylady - CTG

Sreda,13.1.
Lina10 - pregled

Sreda,19.1
mismis - pregled
Roži_ - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE DECEMBER
Miklarom (MB)
Goldy (LJ)
nana7
Hanybany (LJ)
Nellika (PO)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
30.12.2010 19:13:07   
betricija
špica lepa porodna zgodba. pa kar dolga. kaj sem samo jaz rodila ekspres??no je pa res da je meni doma odtekla voda, popadki so se začeli šele 2 uri kasneje...čez manj kot 2,5 uri pa sem že držala štručko v roki...in kolk hitr se res pozabijo bolečine, pri meni je bila kar naenkrat punčka v naročju, in začela pri meni jokat...šele takrat sem se zbudila iz transa...

mismis superca za nuhalno...pa brezveze na amnio. meni tudi dvojni presajalni test ni delala, ker sem imela še eno prazno vrečko in je rekla, da bi bili rezultati lahko precej različni od izmerjenih...me pa zanima kako merijo to ns..jaz sem jo imela 1:6500 pa imam isto razmerje kot ti..1:300...ti pa želim res lepe praznike in crklanja s pesijem, pol ko bosta dvojčka prišla bo precej manj časa...že pri enem je dela, občudujem vse ženske ki imajo dva...bo pa kasneje lepše...

ostale nosečke in mamice, lepe praznike in srečnoo v letu 2011.izpolnila se vam je že želja v letošnjem letu, drugo leto bo pa magično za vas.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
30.12.2010 19:59:16   
mismis
Betricija, tudi meni ni delala dvojni presejalni test, ker to pri dvojčkih ne da pravih vrednosti. Drugače pa nima pojma kako to merijo, pomembna je starost matere, velikost otroka pri merjenju, starost otroka in pa izmerjena NS.

Moji podatki so pa taki: moja starost 36, nosečnost v tednih 12t+2d

A-jček:

velikost 63 mm
NS 2 mm
trisomy 21: 1:305 (glede na leta)   1:895 (dejanska)
trisomy 18: 1:3594 (leta)                1:10890 (dejanska)
trisomy 13: 1:8460 (leta)                1: 103370

B-jček
velikost 60 mm
NS 1,6 mm
trisomy 21: 1:305 (glede na leta)   1:1523 (dejanska)
trisomy 18: 1:3594 (leta)                1:10890 (dejanska)
trisomy 13: 1:8460 (leta)                1:149492

pri obeh je nosna kost vidna

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
30.12.2010 20:00:43   
jona klara
špica- super, da ste doma z Žano!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bi pa šele imela rok a ni fino, da ste že doma in skupaj??

mismis- bravo za nuhalno in da je vse ok

mateja goljev-user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !

foxylady- super, za dober pregled

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 3784
30.12.2010 20:01:31   
jona klara
teta m- kako je pri teboi? me pa res zanima a še bo letos????

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
30.12.2010 21:29:21   
Teta M
Jonči: pri meni zmeda v glavi full, bi samo jokala...drugače pa me danes full dol tišči, drugače pa čisto nič posebnega, pa seveda tak rjav izcedek od včerajšnjega vaginalnega pregleda. Sploh ne vem koliko časa čakati, ker z vsakim dnem več, tudi na nek način riskiraš. In pri nas IVF-ovkah ni možno,da bi se zmotili v datumu PDP. Jutri zjutraj imam spet CTG, dvomim da me bodo spet vaginalno gledali, ali pa...mi je vseeno. Če bom jutri še čisto zaprta, pač ne bi več čakala in če je zdravnica ocenila da mi ne bi upala sprožiti poroda, potem naj mi jutri naredijo CR. Rada bi že štručko videla in se prepričala da je vse ok.Trenutno tako razmišljam...Bomo videli kaj bo. Držite pesti!

Vsem user posted image in mamicam tukaj gor pa želim vse lepo v letu 2011! Za nekatere je bilo leto 2010 čarobno, za večino aktivnih IVF-ovk tukaj gor, pa bo čarobno leto 2011 ko boste/bomo stisnile svoje zaklade k sebi. SREČNO!!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
30.12.2010 23:22:27   
mismis
Teta M, držim pestke, da se jutri končno začne odvijati tudi pri vas, čeprav to pomeni, da boste za praznike not.

veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
31.12.2010 11:08:19   
mateja_goljev
nana7: ja jaz sem bila dvakrat pred prvim UZ na urgenci, zarad krvavitve, samo so rekli da ni bilo nič takega, bilo naj bi zarad tega ker mala dva rase se ustrašit. Mene so drugič na urgenci napiz... zakaj hodm, ker je itak čist normaln da krvavimo v nosečnosti in sm jim povedala svoje, potem so me pa sprejeli.

Punce moje zlate, Veliko sreče, zadovoljstva in uspeha ter zdrave otročičke v letu 2011!

mateja

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
31.12.2010 11:28:30   
betricija
teta m je kaj akcije??

mateja ti kar hodi na urgenco, da se pomiriš. meni so tudi rekli, zakaj hodiva, pa sem rekla, da naj ne težijo...samo to so rekli doktorji, sestra je pa rekla, naj kar pridiva...

srečno vsem še enkrat

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
31.12.2010 11:42:21   
Teta M
Evo me user posted image
Nič akcije še ni pri meni...user posted image .
CTg pokazal nič popadkov, drugo vse ok. Odločili so se za CR, če se ne bo prej nič zgodilo, ga imam 5.1.2011. Vaginalni pregled sem še imela , maternični vrat je še čisto zadaj,sem pa celo odprta 1,5 cmuser posted image . Tako da je še vse možno pri meni, je pa bistvo to,da imam vso dokumentacijo za CR,bila sem tudi pri anesteziloginji, skratka vse črno na belem,kar je potrebno za CR. Bistvo je,da se mi ne sme dati umetnih popadkov.Če pa se zgodi,da se bom sama dovolj odprla in imela svoje popadke, pa seveda še vedno lahko rodim po naravni poti.V ponedeljek 3.1.2011 zopet CTG kontrola. Sem pa sedaj čisto pomirjena,vsaj vem kaj me čaka. Če bo Cr sem bom odločila za EA pri CR, ker potem otročka takoj dobiš za nekaj minutk k sebi, pa partner je lahko zraven pri CR.

Neposredna povezava do sporočila: 3790
31.12.2010 12:01:56   
miklarom
Staro se leto je že utrudilo,
darove vse svoje razdalo je že.
Kmalu oditi se mu bo mudilo,
ker novo že leto naproti mu gre.
S sabo prinaša spet nove darove,
za tebe in vse, ki pri tebi žive.
Zdravja, ljubezni, finančne prenove
ter sreče in radosti da naj za vse!

Novo leto naj prinese ti darila,
ki življenje bodo ti obogatila-
v ljubezni srečo, zdravje, blagostanje,
in uresničene vse tvoje sanje!

SREČNO NOVO LETO 2011 VSEM IN LEPO PRAZNUJTE

user posted image      user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
31.12.2010 12:03:54   
miklarom
dan , da se vam danes javim, včeraj sem imela pester dan  popoldan sem kar naenkrat dobila krče in zakrvavela, tako da me je moj hiter peljal v MB na urgenco, so me pregledali in naredili UZ - in videla sem našega sončka user posted image tako da hvala bogu je vse vredu in tudi krvavitev ni več so se kmalu ustavile dali pa so mi buscopan tablete in magnesol pa počivati moram v torek pa kontrola in UZ.

Teta M - samo da se že malo odpiraš, mogoče bo pa le vse šlo po normalni potiuser posted image

mismis - super za dober rezultatuser posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
31.12.2010 13:06:09   
nana7
Punce moje, hvala vsem za odgovore, spodbude in pozitivno mišljenje. V novem letu vam želim  vse najlepše in veliko pesterga dogajanja z vašo družinico!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
31.12.2010 13:09:37   
betricija
teta m, če boš pa 5.1. rodila...super takrat ima moj mož RD...je rekel sedaj, da kar lepo noge skup drž, pa zdrži do datuma...ti bodo trije kralji prinesli lepo pupo...srečno tudi če se kaj prej dogaja.

miklarom, lepo, da je z otročičkom vse ok. držim pesti, da tokrat res dobita otročička ki si gaa tako zelo želita.

ostale, še enkrat, srečno

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
31.12.2010 15:02:06   
Goldy
Punce - lepo praznovanje in uživajte v družbi vaših najdražjih!!!!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3795
31.12.2010 15:15:21   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: betricija

teta m, če boš pa 5.1. rodila...super takrat ima moj mož RD...je rekel sedaj, da kar lepo noge skup drž, pa zdrži do datuma...ti bodo trije kralji prinesli lepo pupo...srečno tudi če se kaj prej dogaja.

Hehehehehe...bomo videli kaj poreče pupa na ta datum....
Mismis: user posted image user posted image user posted image super za lepe številke
Miklarom: no samo da se je ustavila krvavitev, počivaj in nič ne pretiravaj

Voščila sem vam pa že zgoraj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3796
31.12.2010 18:09:32   
pikachu
Drage moje punce, v letu ki prihaja vam želim vse naj naj. Vsem ki ste že mamice dosti cartanja in lupčkanja, ostalim ki pa še pričakujemo svoje sončke pa vse dobro do dneva ko bomo v naročje sprejele svoje zakladke.

user posted image SREČNO 2011user posted image

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
1.1.2011 11:28:22   
mismis
Dober dan v novem letu,

kje pa ste vse? Ste ga včeraj preveč žingale? user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
1.1.2011 11:37:57   
Anonimen
živjo.
dajte mi prosim povedat, kje ste opravljale pregled NS in kako ste bile zadovoljne? Lj in okolica.
a je katera pregled naredila v Leonišču?

pozdravček in vse dobro v novem letu user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
1.1.2011 11:43:48   
mismis
Jaz sem imela ravno v četrtek pregled NS v LJ. Porodnišnici (mislim, da tega sploh ne delajo v Leonišču, lahko pa da se motim). Opravljala mi ga je dr. Šajina in sva bila zadovoljna, lepo je pregledala oba medija, jima zmerila NS, pregledala če se vse vidi, kar se mora videti...edino kar je mogoče slabost je v tem, da ne dobiš full veliko slikic (midva sva dobila 4) in cd-jev, kot če greš samoplačniško.

Aja, midva sva se odločila za Porodnišnico, ker mi je zaradi let pripadal zastonj pregled.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?