|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
28.12.2010 10:45:26   
mismis

honey (08.01.2011)
IVYY 24.02.2011)
Pikachu 02.03.2011)
Kalaxy 3.6.2011)
Majalina 19.06.2011)
Anci banci 20.7.2011)
Reni36 11.7.2011)
Miklarom (28.08.2011)
Goldy (29.08.2011)

user posted image  

Cukica (05.02.2011)
Registirana (19.02.2011)

user posted image

Teta M (25.12.2010)
FoxyLady (31.01.2011)
Womanpolice(13.04.2011)

Lina10 (28.2.2011)
upanje81 (2.3.2011)
Mapesi (12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
Roži_ (27.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan, JonaKlarauser posted image Gaber, Betricija user posted image Sara, Špica user posted image Žana

Objemčkometer:

Tiki55, Loremi, n74, Mića, Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA 

Sreda,29.12.
FoxyLady-pregled+UZ

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUARJA

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ
hanybany - UZ
Foxylady - diabetolog

Torek, 4.1.
Miklarom - UZ
Foxylady - Pat. ambulanta

Sreda, 5.1.
cukica - pregled
nana7 - UZ

Torek,11.1
Roži_-nuhalna
cukica - pregled

Torek,12.1.
Pikachu-pregled
cukica - pregled

Sreda,13.1.
Lina10 - pregled

Sreda,19.1
mismis - pregled
Roži_ - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE DECEMBER
Miklarom (MB)
Goldy (LJ)
nana7
Hanybany (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
28.12.2010 10:52:23   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

špica sporoča, da je ob 19.54 rodila punčko Žano, 3470,49cm- iskrene čestitke ob malem srčeku, pa vesele trenutke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse čestitke pa obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
28.12.2010 12:11:06   
nana7
Joj mismis  pa ti si zlata! Vedno  takoj odgovorisuser posted image . Tudi vse ostale punce na forumu ste super.
Mismis, se poskušam sprostit. Za beto sem pa že spraševala, od česa je odvisna višina. Glede na ostale moja beta ni bila tako visoka 492 na 15 dan. Kot ste mi že povedale, je odvisna tudi od časa vgnezditve, a ne? No, nestrpno čakam prvi UZ, da končno vidim kaj se dogaja.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
28.12.2010 13:20:15   
Petyyyy
Špica iskrene čestitke za deklico,čestitke tudi očiju in ostalim članom ki so jo čakali.

Teta M, ne bo božička, bo morda zadnja letos ali prva v novem letu?????

(odgovor članu nana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
28.12.2010 17:41:01   
reni36
Špica iskrene čestitke ob rojstvu deklice.

Jaz imam eno vprašanje, kam ste šle na amniocintezo, tiste, ki ste tale ta pregled skozi. Saj sem sama imela zelo slab rezultat 1:30, pa ne bi rada splavila, ko sem po toliko letih končno zanosila.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
28.12.2010 19:30:34   
Teta M
Pettyy: ja Božička ni bilouser posted image , ostane še Dedek mrazuser posted image .....očitno jaz nudim preveč luksuza tej naši pišoki,da noče ven...ampak kaj čem, taka sem...ne morem sedaj prešaltat iz all inclusive storitev na npr.polpenzion...user posted image
Reni36: a dvojni oz.trojni hormonski test si tudi naredila? a je tam tudi taka nizka  številka? Meni sicer ni bilo potrebno iti na amnicentezo,sem pa stara 35 let, so mi pa takoj po nuhalni naredili še dvojni/trojni hormonski test. Sicer je bil rezultat nuhalne dober, ampak avtomatično zaradi mojih let so naredili še te krvne preiskave, ki so samo še izboljšale rezultat nuhalne...Ne vem iz katerega konca SLO si, jaz sem se za nuhalno naročila pri dr. Pušenjaku v LJ.porodnišnici. Je super strokovnjak. In po moje tam delajo tudi amniocentezo...

(odgovor članu reni36)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
28.12.2010 19:37:29   
womanpolice
Živjo, punce... Kak ste kaj....? Kako ste praznovale Božič? Midva sva bila pri moji mami v družinskem krogu in hiša polna majhnih otročkov :-D

In kaj kej počnete?

Aja, morm vam povedat, da se je danes začela razprodaja v H&M...

Punce pohitite, ker je že danes bila kr gužva tam okrog in so dost pobirali (imajo pa znižano večino le do vključno 62 št., kolegica je iskala za svojo tamalo št . 68 pa je dobila le vijolično kiklco za 1 eur). Nizek štart... pa gremooooooooooooooooo :-D

Jst sm nekaj stvari nabavla, in sicer dolge hlače  za našo princesko, in sicer dvojne enake rjave barve št. 58 in 62 ter dvojne roza barve št. 58 in 62 -za  pičlih 3 eur (znižane iz 13 eur). Kupila sem pa še: ena džins oblekico (1-2 m za 5 eur), džins miniko (6 m za 5 eur), pajac roza barve narebren (1-2 m, 5 eur), srajčko belo na dolg rokav (št. 62, 5 eur), trakec roza barve za v lase (1 eur), dve vijolični kiklci (po 1 eur) in bodi s hlačkami (50 št. za 5 eur) - vse skupaj samo 38 eur. Sem računala, če vse to ne bi bilo znižano in bi bile tiste "prave" cene, bi za vse to plačala okoli 120 eur.

Se kr splača....

< Sporočilo je popravil womanpolice -- 28.12.2010 19:46:59 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
28.12.2010 19:44:51   
womanpolice
Špica - še iz moje strani iskrene čestitke ob naraščaju - tebi in očku.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
28.12.2010 21:36:21   
aqua77
Špica, iskrene čestitke ob rojstvu male princeske!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
28.12.2010 21:39:42   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

špica sporoča, da je ob 19.54 rodila punčko Žano, 3470,49cm- iskrene čestitke ob malem srčeku, pa vesele trenutke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse čestitke pa obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO ŠPICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
29.12.2010 9:13:14   
nellika
Dobro jutro!

Kako ste kaj?

Tokrat bi se vam rada pridružila na tej temi.

Zdaj je 100% potrjeno, včeraj na 18. dan je bila beta 12.965, sicer sem delala krvnega mal pozno.

Prvi UZ imam 4.1.2011, in sicer 12. dan po CB in me je malo strah da se še ne bo videl user posted image .

mismis - lahko me daš na seznam, sem pa bila tokrat v postopku v Postojni (3. postopek)

Špica čestitke za princesko Žano! user posted image

Toliko zaenkrat.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
29.12.2010 9:34:52   
miklarom
nellika - dobrodošla med nami in lepo in mirno nosečnost,user posted image  se pa itak da bo videl nič skrbetuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
29.12.2010 9:36:25   
miklarom
user posted image   
user posted image

malo sadja za vse nas nosečkeuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
29.12.2010 9:53:43   
jona klara
jutrouser posted image !

tata m- kako si? že jaz komaj čakam na tvojo pupo!!!!

kako ste ostale srečke nosečke? uživajte v praznikih z bušijem in zakladekom ki ga nosite v sebi in s sabouser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
29.12.2010 11:02:29   
Teta M
Evo meuser posted image

Jaz  imela danes CTG,ki je ok, vaginalni pregled ki je pokazal,da sem še čisto čisto  zaprta,maternično ustje še čisto zadaj.V petek se moram zopet javiti v P . Glede na mojo preteklost(sem imela myomectomio-laparoskopska odstranitev mioma v maternici)pred 2,5 leti, mi je zdravnica,ki me je pregledala svetovala da bi mi odsvetovala sprožitev poroda,ker bi lahko bilo nevarno zame in naj se odločim do petka. Ko sem jo vprašala ali to pomeni CR,ni hotela ne potrditi ne zanikati .Po eni strani jo razumem ,saj ne smejo spodbujati CR.No jaz sem ji rekla da želim počakati do petka, mogoče pa se bo kaj samo od sebe začelo dogajati.Sem se pa odločila,če bo v petek stanje nespremenjeno,da bom še čisto,čisto zaprta, brez kakršnihkoli popadkov,da bom pač zahtevala CR po njenem priporočilu. Če pa se v petek izkaže da se je stanje kaj spremenilo,sem pa pripravljena čakati do ponedeljka, takrat bo 10 dni čez PDP. To pe je maximum, tudi ona je rekla da več kot 10 dni me ne bi pustili čez rok. Sploh nisem pričakovala takega scenarija,ker si pač resnično želim roditi po naravni poti in trenutno sem čisto zmedena in iskreno tudi malo prestrašena.
Jona: ko bi ti vedela kako šele jaz čakam našo pupo, pa sem bila do danes optimistična,nikoli nič panična, pesimistična, no danes sem pa postala zaskrbljena...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3765
29.12.2010 11:35:31   
mojškra
Teta M- vem da si želiš po naravni poti, ampak če bo pot nanesla na CR ne moreš nič pomagati. Ne sekiraj se preveč, boš videla da se bo končalo tako kot mora biti in je najbolje. Morda pa se bo začelo kaj dogajati, saj veš kako je bilo pri Urshy, čez noč pa je bila že ful odprta. Držim pesti zate, da se izteče kot si želiš in tako kot je najbolje zate in za bebiko.

Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
29.12.2010 11:41:40   
miklarom
Teta M - glede na tvojo situacijo te čisto razumem da si zaskrbljena, je pa po eni strani tudi prav da ti je zdravnica svetovala da ne bi sprožili popadkov če je to zate nevarno , potem se rajši zmeni za CR če je ona mnenja da je bolj varno in boljše zate in za tvojo pupo,počakaj do petka mogoče se bo pa mala pupa le odločila počasi priti sama nasvet brez kakršnih koli drugih posegov. Ti se sedaj samo umiri in boš videla da bo vse vredu in na koncu boš srečna z malo pupiko v naročju. Mislim nate in držim pestke za vse triuser posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
29.12.2010 11:48:12   
cukica
Najprej vsem novih nosečkam srečno in čestitam,...
Mi imamo že 3 dni grozne bolečine v križu tako,da komaj sedim,ležim komaj da in upam,da ne pomeni to,da prrihaja najin čas,....Mormo bit še mal skupaj,...Drgač je pa aktiven sto na uro in je tko lepo ga cartkat pa božat,...Komaj čakam 5 pregled,da vidim kako napredujemo.Moram pa povedat,da imam trenutno sladkor zelo pod kontrolo,čeprav z inzulinom.Se pa že veselim dneva,ko ga bom prijela v naročje in mu povedala,da sem njegova Mamica.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
29.12.2010 13:23:54   
jona klara
teta m- bolje, da imaš CR, kot pa umetne popadke, ni tako hudo kot si predstavljamo, meni so vedno govorili, da si po CR, še mesece v rehabilitaciji, jaz se sedaj že počutim super, prav pozabim, da sem imela cr, kdaj zvečer je malo slabše, kaj peče, boli ampak glede na to, da so me rešli muk in mojga sončka, da je z njim vse ok, hvala bogu za cr, da obstaja, ker umetni so pa hudi, vsaj meni so bili, lahko, da bodo bolečine še slabše kasneje ampak zaenkrat ti pravim, da je ok in najbolj pomembno je, da bo z vama vse okej in varno za obe, se pa tudi rez ne vidi tako hudo, špa še zacelil se bo, ne se zaradi tega sekirati, meni je bilo najhuje, ker po cr si 2 dni brez otroka v sobiuser posted image user posted image , mogoče ta pa že danes ponoči preseneti kajuser posted image user posted image .Bodi optimistična in pozitivna kot si bila do sedaj do cilja te ne loči več veliko, še malo in boš objemala punčko!držim pesti

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
29.12.2010 14:42:04   
Teta M
Miklarom, Jona: ma sej se mi zdi prav,da so mi predstavili situacijo iz vseh zornih kotov...nič nimam proti. Pač odločila sem se dati naši pupi še nekaj dni časa. Skrbi me le to, da je bilo to danes le ustno, v kartoteko je vpisala,da sem se odločila počakati še 2 dni. In če se do petka nič ne zgodi, bom prišla tja, pa npr.ne bo te zdravnice od danes, bo kdo drug in se bo potrebno kregati z njimi kaj in kako za naprej. Ker ta danes ni nikamor napisala svojega mnenja oz priporočila. Eh...bom videla kako in kaj bo do petka...ne bom zdej več o tem razmišljala..
Me pa zanima, Jona, Urshy, MOjškra: a je katera imela krvav izcedek po vaginalnem pregledu? Jaz ga imam, sicer me je ta ,ki me je pregledovala opozorila da se to lahko pojavi. Ni pa to trenutno krvavitev in ne bi rada nobene panike delala...

Neposredna povezava do sporočila: 3770
29.12.2010 16:24:39   
jona klara
teta m- jaz nisem imela krvavitve, ampak mi v nosečnosti niso nikoli delali vag. pregleda, mogoče pokliči in vprašaj, da se ne lušči čep

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
29.12.2010 22:06:24   
S*
TetaM jaz sem imela vaginalni pregled na dan poroda in sem kar fajn krvavela, tudi potem ko me je babica še enkrat pregledala se mi je kri kar vlila.Če do jutri ne bo bolje pa kar pokliči.
Držim pesti zate in za punčko, pa ne se bat CR ni nič groznega.

Neposredna povezava do sporočila: 3772
29.12.2010 22:43:57   
FoxyLady
ČER!

Evo,da vam raportiram naše stanje. Danes bila pri svoji G na pregledu in UZ. Pregled bp,še vse lepo zaprto,glede špikanja in otrdevanja trebuha mi je rekla,da to pač zdej prihaja in dokler ne bo ta hudih krčev se še ni za bat.
Je pa rekla,da boj trebuh raste kot "nor",da vidi kak ji pred očmi raste. Pa da so pljučke že dobro razvite.
Mere pa so sledeče:
HC-334
AC-310
FL-72
TEŽA- cca+/- 2800g

Naslednji pregled pri njej,12.1. takrat tudi CTG.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
30.12.2010 7:59:59   
mateja_goljev
Evo punce, noseča sm z dvojčki. Po mojih izračunih PDP je 18.8.2011.  Naslednji pregled pri svoji ginekologinji mam v januarju, sporočim.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
30.12.2010 8:54:08   
miklarom
jutrouser posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?