Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
za vse ljubitelje živali 18.7.2005 23:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole mi je poslala Spacey:rozica: In mi je fuuull lepo :(( Za vse tiste, ki pravite, da pretiravam:zmeden2: lp,:fis: :kuza:10 PASJIH ZAPOVEDI:kuza: :angel:1.Moje življenje je dolgo samo deset do petnajst let. Vsako slovo od tebe, kadar kam odideš, je zame bolečina. Prosim, premisli dobro o tem preden me vzameš za svojega. :rozica:2.Daj mi dovolj časa, da bom razumel, kaj hočeš od mene! :miska:3.Zaupaj mi - od tega živim! :(4.Nikoli se ne jezi name in ne zapiraj me za kazen. Ti imaš svoje delo, svojo zabavo, svoje prijatelje, jaz imam samo tebe. :metulj:5.Prosim, govori kdaj pa kdaj z mano; čeprav ne razumem tvojih besed, poznam tvoj glas in ta naj bo včasih samo zame. :pujs:6.Kakorkoli že ravnaš z mano, dobro ali slabo - nikoli ne pozabim! :zajcek:7.Preden me udariš, pomisli na to, da bi te s svojimi čeljustmi z lahkoto zgrabil za roko in ti jo zdrobil, vendar tega nikoli ne storim. :muca:8.Preden me pri delu kregaš, da sem slab, len in trmast, pomisli - morda me muči neprimerna prehrana, morda sem bil predolgo na soncu ali pa mi je oslabelo srce. :love:9.Skrbi zame, ko ostarim - tudi ti boš nekoč star! :torta:10.Spremljaj me na zadnji poti. Ne reci ''tega ne morem gledati'' ali ''naj se zgodi v moji odsotnosti''. Veš s tabo mi je vse veliko lažje.
|
|
|
|
za vse ljubitelje živali 18.7.2005 23:31:22
|
|
|
|
piščanc
|
luna je pa fuuul cotik, en tak lušten dojenček, ki že zna hodit uživajta:rozica:
|
|
|
|
za vse ljubitelje živali 18.7.2005 23:46:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako lepo, sva oba z :love: prebrala in takoj šla pocartat najino :kuza:, ki naju je prav začudena gledala, kaj nama je, če pa ona že spi.:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
za vse ljubitelje živali 19.7.2005 2:00:15
|
|
|
|
petra.horzi
|
fuul lepo sm kr kurjo polt dobila lih dons sm mojga :kuza: pelala na izlet se mi je smilu tm u pesjaku, pa sm sosedu rekla če ga peleva mal vn sva ga pelala na cerkniško jezero-je bil ful vesel, pa je čofotal po vodi, čeprov ni šol plavat aja moj "kuža" je zlo velik -plečna višina 67cm, sam je čist nenevaren in ful dobrodušen-pasme beauceron so v slo zlo redki sam so took lepi :kuza: podobni so rotweilerjem (le-ti so potomci pasme beauceron), sam da so večji, ne tok čokati, majo rep pa daljši gobec tok je bil dobr k je sedel al pa stal na zadnjem sedežu in k sva se pelala je molil glavo skoz okno so vsi ljudje ful gledal k sva se mim pelala, k je res dobr zgledal ful me ma rad jz pa njega tud ful lp
|
|
|
|
za vse ljubitelje živali 19.7.2005 8:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so kar solze na oči prišle..
|
|
|
|
za vse ljubitelje živali 19.7.2005 8:23:50
|
|
|
|
anadejka
|
Joooooj Ribika to je pa tooook lepo!!!!Na zdej pa komi čakam da grem domov pocertat naša dva peseka,pa šele dobr sm v službo pršla! :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
za vse ljubitelje živali 19.7.2005 9:13:53
|
|
|
|
soncece24
|
jaz pa jokam:((:(( sploh ono o zadnji poti:((:(( se se preveč živo spomnim, ko je brat decembra našega:kuza: v naročju na veterinarsko nesel:((:((:((
|
|
|
|
za vse ljubitelje živali 19.7.2005 9:54:06
|
|
|
|
Maxica
|
Res lepo9nebesa9nebesa9nebesa:kuza::kuza::kuza:. Pazite na svoje :kuza:!
|
|
|
|
za vse ljubitelje živali 19.7.2005 9:59:07
|
|
|
|
lex
|
Ti maš pa tako luškano :kuza:!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veš ko sem brala tole sem se spomnila kar na mojo Luno (jo imajo pri meni doma), kak jo je moglo bit zjutraj strah ko je grmelo:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?