Anonimen -> za vse ljubitelje živali (18.7.2005 23:26:11)
|
Tole mi je poslala Spacey:rozica: In mi je fuuull lepo :(( Za vse tiste, ki pravite, da pretiravam:zmeden2: lp,:fis: :kuza:10 PASJIH ZAPOVEDI:kuza: :angel:1.Moje življenje je dolgo samo deset do petnajst let. Vsako slovo od tebe, kadar kam odideš, je zame bolečina. Prosim, premisli dobro o tem preden me vzameš za svojega. :rozica:2.Daj mi dovolj časa, da bom razumel, kaj hočeš od mene! :miska:3.Zaupaj mi - od tega živim! :(4.Nikoli se ne jezi name in ne zapiraj me za kazen. Ti imaš svoje delo, svojo zabavo, svoje prijatelje, jaz imam samo tebe. :metulj:5.Prosim, govori kdaj pa kdaj z mano; čeprav ne razumem tvojih besed, poznam tvoj glas in ta naj bo včasih samo zame. :pujs:6.Kakorkoli že ravnaš z mano, dobro ali slabo - nikoli ne pozabim! :zajcek:7.Preden me udariš, pomisli na to, da bi te s svojimi čeljustmi z lahkoto zgrabil za roko in ti jo zdrobil, vendar tega nikoli ne storim. :muca:8.Preden me pri delu kregaš, da sem slab, len in trmast, pomisli - morda me muči neprimerna prehrana, morda sem bil predolgo na soncu ali pa mi je oslabelo srce. :love:9.Skrbi zame, ko ostarim - tudi ti boš nekoč star! :torta:10.Spremljaj me na zadnji poti. Ne reci ''tega ne morem gledati'' ali ''naj se zgodi v moji odsotnosti''. Veš s tabo mi je vse veliko lažje.
|
|
|
|