Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Napačna napoved - iz deklice v dečka in o... 11.6.2010 17:20:37
|
|
|
|
čebela adela
|
napovejo dečka---je pa deklica
|
|
|
|
RE: Napačna napoved - iz deklice v dečka in o... 6.7.2010 23:27:28
|
|
|
|
majabar
|
Meni je na nuhalni napovedala deklico, zdaj pa na dveh morfologijah fantka. In kar verjamem Bi bila res šokirana, če bi rodila punčko. Mi je pa vseeno. Ampak punčka v modri sobici ...
|
|
|
|
RE: Napačna napoved - iz deklice v dečka in o... 7.7.2010 17:37:29
|
|
|
|
tjasaoasis
|
Jaz sem otroško sobo prebarvala na modro še predno smo sploh začeli "delat otroke" Meni je modra najljubša barva in mislim, da to res nima veze s spolom. So mi pa na morfologiji tudi napovedali in sem že zdaj odločena, da ne bom delala razlik pri barvi oblačil.
|
|
|
|
RE: Napačna napoved - iz deklice v dečka in o... 12.7.2010 8:54:26
|
|
|
|
tadejat
|
Ja meni pa je prvič povedal en spol, pol pa ene dva mesca nisem nič spraševala in slednje spet prašam in šment spet drug spol. Tako, da sem si zdej naštimala dve barvi za odhod iz porodnišnice. Kolegica pa je imela tak primer, da so ji napovedali punčko in se ji je rodil fantek in sploh ni imela imena za fantka in je rekla, da se je počutila ful bedno, ker otrok ni imel en dan napisanega imena.
|
|
|
|
RE: Napačna napoved - iz deklice v dečka in o... 12.7.2010 9:51:34
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejat Kolegica pa je imela tak primer, da so ji napovedali punčko in se ji je rodil fantek in sploh ni imela imena za fantka in je rekla, da se je počutila ful bedno, ker otrok ni imel en dan napisanega imena. Moji otroci niso imeli napisanih imen vsaj nekaj dni ali celo do odhoda iz porodnišnice, pa se NIKOLI nisem počutila bedno. Smo vedno izbirali ime šele, ko so bili rojeni in smo jih nekaj časa spoznavali. Smo pa vsakokrat vedeli, kakšnega spola bodo - so bile napovedi od NS naprej vedno točne in nespremenjene.
|
|
|
|
RE: Napačna napoved - iz deklice v dečka in o... 22.7.2010 13:14:57
|
|
|
|
m_o_i
|
eh, ja... meni so celo nosecnost(od nuhalne dalje) napovedovali fantka...pa tudi lulcka sem gledala na kasnejsih UZjih en dan pred porodom sem zaradi suma zahiranosti otroka imela se en UZ - in mi gospod zdravnik napove puncko .. po prvem soku in razlagi zdravniku, da ze 8 mesecev pricakujemo fantka, ker ga je skoz pridno kazal sem rekla tudi, da imamo zdaj neke druge skrbi kot to, katerega spola bo... no, da ne dolgovezim: fantki menda znajo sedet tako, da zgleda med nogicama kot neka zemljica in potem je videt puncka tak je meni potem-vidno opravicujoc- zdravnik razlozil zadeve ...in je bil fantek
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?