Anonimen -> RE: Napačna napoved - iz deklice v dečka in obratno (7.6.2010 9:20:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Velikokrat sem že slišala, da so ginekologi napačno napovedali spol... napovedali deklico, rodil se je pa deček. A je bilo pri kateri tudi obratno - torej napovedali dečka, rodila se je pa deklica? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image] Te razumem, te berem med vrsticami. Želiš si deklico, napovedali so ti dečka. Ne vem kaj naj ti rečem - dvomim, da se dan danes ginekologi prav pogosto zmotijo. Sicer sama poznam primer, ko so napovedali deklico, rodil pa se je deček, so pa prezgodaj vprašali za spol (mislim, da v 18. ali 19. tednu) pa še to je bilo rečeno bolj "ne najdem luleka" in so to zmotno vzeli za napoved deklice. Do konca potem niso več vprašali, ker je nosečnica želela deklico in je bila presrečna ob ugotovitvi, da ginekolog ne najde luleka, nabavila je vse roza. Po rojstvu dečka so bili hudo prizadeti. Tudi sama sem si v prvi nosečnosti želela bolj deklico, pa so napovedali dečka. Rodil se je deček, seveda. Moj nasvet je, da sprejmi dejstvo kakršno je. Ti bo lažje. Poznam tudi še hujši primer, kot je zgornji, do zadnje sekunde pred iztisom otroka je upala in molila, da bo rodila deklico, čeprav so ji na vsakem UZ napovedali dečka, hodila je na samoplačniške UZ, 3D, 4D, navadne UZ in vsakič je bil brez dvoma deček in deček se je tudi rodil.
|
|
|
|