|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča
18.7.2005 14:02:35   
soncicaT
Prosim malo me potolazite9nebesa...

Prejšnji teden sem naredila CB, velik plusek:racka::-)

Ful sem vesela...no kaj pa znaki: ne prenesem vročine, kar slabo mi postane, potem vceraj sem si merila T imam malo povisano (37),imam zelo napete dojke... nič kej mi ni slabo, le to me skrbi, ker imam skoz občutek da bom dobila M, prav čutim kako sem spodaj "odprta" in da bo vsak treenutek pritekla..:zmeden2:

Upam da se bo vse srečno izšlo..9nebesa...

Povejte mi, kaj kej jeste, na kaj pazite, itd..:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   noseča
18.7.2005 14:06:11   
mala važička
jaz sem v 14. tednu in imam dostikrat tak občutek (kot da bom dobila M). Tak občutek sem imela že par dni preden bi morala dobiti M tako da sem bila takrat 100% da nama ni uspelo.
Pa nama je uspelo narediti :duda:
Drugač sem se pa ravno par dni nazaj tako počutila tko da se ti ni treba nič sekirat.

lp, Katja

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   noseča
18.7.2005 14:26:39   
Anonimen
sončica, vse kar pišeš je čisto normalno! Čestitam :bravo::bravo::rozica:

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   noseča
18.7.2005 14:32:13   
Anonimen
aha, pa začni jesti folno kislino - tifol (v kolikor ga še ne ješ). Jej čimveč sadja in zelenjave, pij veliko vode, izogibaj se gaziranim in sladkim pijačam. Priporočljivo je, da ne ješ surovega mesa - biftek, pršut, razne domače salame, hrenovke...tudi ni priporočljivo jesti konzervirane hrane, paštete...Nekaterih sirov ni dobro jesti - gorgonzole in topljenih sirov, sladoledov na kepice, majoneze in jedi iz surovih jajc.... Vsemu temu se je dobro izogibat do 3 meseca oz. vsaj dokler ne dobiš izvidov na 1. pregledu. Vse to pa zaradi različnih bolezni: salmonela, toksoplazmoza....Drugače pa čimmanj kompliciraj in jej kar ti paše, sploh ko ti bo začelo biti slabo pojej tisto, kar se ti bo zaluštalo.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   noseča
18.7.2005 14:32:26   
soncicaT
Hvala;)

Mah sem bolj boječa, pa me skrbi, vem manj moram razmišljat...ampak je tako težko9nebesa

Bo že...:angel:

Lp

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   noseča
18.7.2005 14:34:13   
Anonimen
ti kar vprašaj, kadar te kaj skrbi ali zanima, sej zato smo pa tukaj!

Želim ti lepo nosečnost!

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   noseča
18.7.2005 14:35:41   
soncicaT
Hvala!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   noseča
18.7.2005 14:44:51   
mucica1
Živjo sončica!

Ugotavljam, da si moja sotrpinka. Tudi midva s fantom si močno želiva malo pikico in se nama je prejšnji teden skoraj utrgalo, ko sem zagledala plus na CB. Ampak me je bilo strah, kaj pa če ni res. Do zdaj sem naredila že tri teste in vsi so pozitivni. Prav tako mam že cel teden take bolečine, kot da bo zdaj, zdaj prišla M, tko da sem redna obiskovalka vseh mogočih WC-jev. Kaj češ, na začetku izgleda, da so nosečnostni znaki vse bolj podobni PMS-u, vsaj pri meni.

Po moje je treba rdeco teto kar malo odmislit, se začeti ukvarjat z veselimi stvarmi, ter poslušat punce na forumu, ki so vse težave že uspešno prebrodle.

Držim :miska: in verjamem, da bo vse OK.

:muca:

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   noseča
18.7.2005 14:46:56   
muriel
ob vseh zgornjih nasvetih še enega zelo, zelo pomembnega, ki sem ga tudi jaz dobila in vsakič posebej ugotavljam, kako res je!

veliko se smej!!!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   noseča
18.7.2005 14:50:47   
štručka
:bravo::bravo::bravo:muriel!!!

Ta je najpomembnejši nasvet. In najkoristnejši!!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?