noseča (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

soncicaT -> noseča (18.7.2005 14:02:35)

Prosim malo me potolazite9nebesa...

Prejšnji teden sem naredila CB, velik plusek:racka::-)

Ful sem vesela...no kaj pa znaki: ne prenesem vročine, kar slabo mi postane, potem vceraj sem si merila T imam malo povisano (37),imam zelo napete dojke... nič kej mi ni slabo, le to me skrbi, ker imam skoz občutek da bom dobila M, prav čutim kako sem spodaj "odprta" in da bo vsak treenutek pritekla..:zmeden2:

Upam da se bo vse srečno izšlo..9nebesa...

Povejte mi, kaj kej jeste, na kaj pazite, itd..:zajcek:

mala važička -> noseča (18.7.2005 14:06:11)

jaz sem v 14. tednu in imam dostikrat tak občutek (kot da bom dobila M). Tak občutek sem imela že par dni preden bi morala dobiti M tako da sem bila takrat 100% da nama ni uspelo.
Pa nama je uspelo narediti :duda:
Drugač sem se pa ravno par dni nazaj tako počutila tko da se ti ni treba nič sekirat.

lp, Katja

Anonimen -> noseča (18.7.2005 14:26:39)

sončica, vse kar pišeš je čisto normalno! Čestitam :bravo::bravo::rozica:

Anonimen -> noseča (18.7.2005 14:32:13)

aha, pa začni jesti folno kislino - tifol (v kolikor ga še ne ješ). Jej čimveč sadja in zelenjave, pij veliko vode, izogibaj se gaziranim in sladkim pijačam. Priporočljivo je, da ne ješ surovega mesa - biftek, pršut, razne domače salame, hrenovke...tudi ni priporočljivo jesti konzervirane hrane, paštete...Nekaterih sirov ni dobro jesti - gorgonzole in topljenih sirov, sladoledov na kepice, majoneze in jedi iz surovih jajc.... Vsemu temu se je dobro izogibat do 3 meseca oz. vsaj dokler ne dobiš izvidov na 1. pregledu. Vse to pa zaradi različnih bolezni: salmonela, toksoplazmoza....Drugače pa čimmanj kompliciraj in jej kar ti paše, sploh ko ti bo začelo biti slabo pojej tisto, kar se ti bo zaluštalo.

soncicaT -> noseča (18.7.2005 14:32:26)

Hvala;)

Mah sem bolj boječa, pa me skrbi, vem manj moram razmišljat...ampak je tako težko9nebesa

Bo že...:angel:

Lp

Anonimen -> noseča (18.7.2005 14:34:13)

ti kar vprašaj, kadar te kaj skrbi ali zanima, sej zato smo pa tukaj!

Želim ti lepo nosečnost!

soncicaT -> noseča (18.7.2005 14:35:41)

Hvala!

mucica1 -> noseča (18.7.2005 14:44:51)

Živjo sončica!

Ugotavljam, da si moja sotrpinka. Tudi midva s fantom si močno želiva malo pikico in se nama je prejšnji teden skoraj utrgalo, ko sem zagledala plus na CB. Ampak me je bilo strah, kaj pa če ni res. Do zdaj sem naredila že tri teste in vsi so pozitivni. Prav tako mam že cel teden take bolečine, kot da bo zdaj, zdaj prišla M, tko da sem redna obiskovalka vseh mogočih WC-jev. Kaj češ, na začetku izgleda, da so nosečnostni znaki vse bolj podobni PMS-u, vsaj pri meni.

Po moje je treba rdeco teto kar malo odmislit, se začeti ukvarjat z veselimi stvarmi, ter poslušat punce na forumu, ki so vse težave že uspešno prebrodle.

Držim :miska: in verjamem, da bo vse OK.

:muca:

muriel -> noseča (18.7.2005 14:46:56)

ob vseh zgornjih nasvetih še enega zelo, zelo pomembnega, ki sem ga tudi jaz dobila in vsakič posebej ugotavljam, kako res je!

veliko se smej!!!

štručka -> noseča (18.7.2005 14:50:47)

:bravo::bravo::bravo:muriel!!!

Ta je najpomembnejši nasvet. In najkoristnejši!!

Stran: [1]