Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 13:56:03
|
|
|
|
Teni_
|
Me je vzpodbudila za pisanje pikec0. Sem najprej mislila spodaj odgovorit, pa bom raje novo temo odprla, ker sem popolnoma skrenila iz poti. Kopiram: Ne se sekirat. Jaz imam še večje probleme z lastnico prejšnjega stanovanja. Baje smo ji parket uničili, pa stole(je malo barva dol, ampak ze od prej), pa pobarvali smo tako, da so vse vtičnice pobarvane(pa sploh tam barvali nismo), pa slabo je sčiščeno(100X boljše kot takrat,ko smo stanovanje prejeli), pa wc školka je umazana(od vodnega kamna, ki pa se ni nabral v 6 mesecih, ko smo mi bili tam). Ona bi si rada zdaj na naše stroške porihtala stanovanje v nulo, samo se je malo zaj... ker smo na začetku vse poslikali z datumom, pa se lahko v rit vgrizne, če se hoče. Ne dam ji niti tolarja več, kot je potrebo. Ja, pa kuhinjo smo slabo sčistili. Pa smo ščistili tudi tisto njeno smrdljivo napo, na kateri je bilo za 1 cm maščobe stare najmanj 2 leti, da se mi je gnusiplo, da bi jo sploh uporabljala.... Sem se morala malo potozit, mi je zdaj ze malo lazje. Lp,Mojca:nosecka:
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 13:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca - zgodba mojega življenja - s prejšnjim stanovanjem. Jest pa nimam sreče.
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 13:59:32
|
|
|
|
soncece24
|
eni so tak zabiti, da verjet ne moreš. mojca, saj boš vidla, takim se vedno vrne. naslednji najemniki pa ji bodo res kaj uničli, potem pa spakali. itak pa je največ kaj ti lahko nardi, da ti kavcijo vzame, ampak zato, ker se njej zdi, da ni vredu počiščeno pa sigurno ne. jaz ne vem zakaj nekateri sploh oddajajo, če so tak vsekani, naj proda, pa bo mir pri hiši. kaki so pa novi lastniki? saj sta zdaj tudi v najemu, ne?
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:00:06
|
|
|
|
soncece24
|
pikec, ti pa res nimaš sreče :smajlikitebožakersemusmiliš:
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:00:34
|
|
|
|
rija
|
tole s slikanjem je zelo dobra ideja. tudi mi smo, ko smo oddajali stanovanje, prosili najemnike, da naj poslikajo vsako steno v stanovanju in vsa vrata, okna. pa so nam slike lepo na cd zapekli, pa se potem ne bomo imeli kaj prepirati. je pa treba upoštevati, da se stvari obrabijo, zato pa lastniki tudi kasiramo najemnine. samo eni se tega ne zavedajo in gledajo na najemnike kot na lahko zasluženi denar. da pa bi kaj vlagali? ne, to je že preveč. kot podnajemnik sem vedno dala vse stvari urediti na račun lastnika stanovanja, saj si bojlerja ne bom zraven nesla. je pa res, da če uničim parket, sem ga dolžna sanirati. če se oboji zavedajo svoih pravic in DOLŽNOSTI teh sporov sploh ne sme bit. vsi pa moramo biti do nekje LJUDJE.
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:02:10
|
|
|
|
Teni_
|
Po moje bi rada zdaj dala not svojo hčerko in njenega fanta, pred tem, pa bi si rada porihtala stanovnaje na naš račun. Vsaj tako si mislim. Jok brate, odpade!!! Nisem jaz po kisli juhi priplavala. Lp,Mojca:nosecka:
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:02:39
|
|
|
|
soncece24
|
mojca, če maš slike, se lahko stara itak farba... pa saj a ji ni to jasno al kaj je z njo?
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pol pa človek kupi stanovanje in kaj se zgodi - točno eno leto po tistem - ga lastni (bivši) mož ****ne ven. Ajome ajome, kdaj bo zame v življenju sonce posjalo. Ti sanjšajn, a tvoj brat je še samski. Mi je zadišal njegov flet. Sem mirna, urejena, znam kuhat in pospravljat, imam diplomo in delam magisterij IQ je kar precej visok, sicer imam tudi bivšega moža ampak to ni ovira. Sem dama v družbi, gospodinja v kuhinji, pa v spalnici .....
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:04:05
|
|
|
|
Teni_
|
Aja, pozabila - tudi parketa ji nismo uničili. Stene so bile ponekod malo umazane, pa smo jih lepo pobarvali, nismo pa barvali celega stanovanja, ker za to ni bilo potrebe. Lp,Mojca:nosecka:
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija kje ti oddajaš? A se lohk prijavim?
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:05:27
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, samo ona ne ve, da smo mi bili tako pametni in poslikali stanovanje. Nekaj pa je tako ali tako poslikala agencija.LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:06:08
|
|
|
|
soncece24
|
pikec, rija je iz ms, te rajš k meni pridi je bližje. ti turbo maksimus napihnem pa je. pa še internet mam !
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:07:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma jest bi raje od tvojga braderja flet - je še neomadeževan :ups: . Sanje arhitektov. :)-
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:07:17
|
|
|
|
soncece24
|
joj kak bi rada vidla njen ksiht, ko ji boš slike pod nos vrgla, ko bo mela nos do poda. sovražim take, ki bi se radi na račun drugih okoristli:hudicek:
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:07:58
|
|
|
|
soncece24
|
to se boš pa z njim mogla zmenit - mogoč je pa on tut še neomadeževan:)-:)-
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:08:23
|
|
|
|
rija
|
lahko, prekrasni okoliš, dobre možnosti za delo, lahk dobiš še za pisarno zraven:bravo:pa arhitektov pri nas tudi ni kaj dosti, pa vsi fajn zaslužijo. ja, tu smo pa prekmurci v prednosti pred lj.;) pa poceni. no, mi oddajamo 3 sobno 70m2 za 50jurčkov.
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Če mi pa ne odgovori...
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:09:02
|
|
|
|
soncece24
|
kak ti ne odgovori??
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:09:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija če mi zrihtaš še delo in dedca, se preselim v MS. Resno.
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:09:43
|
|
|
|
soncece24
|
rija, to pa je ful ugodno, še jaz bi se selila za tak dnar
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:10:04
|
|
|
|
rija
|
sončece, a ti misliš da mi v ms gremo na net preko paštetinih konzerv?:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:10:05
|
|
|
|
soncece24
|
dedca boš po poti pobrala:)-
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Sončece - ne odgovori... kot sem napisala. Lohk se me pa je ustrašu al pa nisi dala tapravga mejla. :zmeden: Fotke nisem priložila, tko, da ustrašt se me ni mogel.
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:11:48
|
|
|
|
rija
|
za službo sploh ni problem. sam dedca? to se boš pa mogla sama potrudit. sem že malo ven s prakse iskanja, ka sem predolgo s tem mojim metuzalemom skopaj.... :)- sem pa vidla nekaj zanimivega mladega mesa...
|
|
|
|
še moji problemi s stanovanjem 18.7.2005 14:13:00
|
|
|
|
Anonimen
|
A s službo res ni problem - nikol ne bi rekla. Zanimivo. Pa je to občinska služba? :)-:)-:)-
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?