Teni_ -> še moji problemi s stanovanjem (18.7.2005 13:56:03)
|
Me je vzpodbudila za pisanje pikec0. Sem najprej mislila spodaj odgovorit, pa bom raje novo temo odprla, ker sem popolnoma skrenila iz poti. Kopiram: Ne se sekirat. Jaz imam še večje probleme z lastnico prejšnjega stanovanja. Baje smo ji parket uničili, pa stole(je malo barva dol, ampak ze od prej), pa pobarvali smo tako, da so vse vtičnice pobarvane(pa sploh tam barvali nismo), pa slabo je sčiščeno(100X boljše kot takrat,ko smo stanovanje prejeli), pa wc školka je umazana(od vodnega kamna, ki pa se ni nabral v 6 mesecih, ko smo mi bili tam). Ona bi si rada zdaj na naše stroške porihtala stanovanje v nulo, samo se je malo zaj... ker smo na začetku vse poslikali z datumom, pa se lahko v rit vgrizne, če se hoče. Ne dam ji niti tolarja več, kot je potrebo. Ja, pa kuhinjo smo slabo sčistili. Pa smo ščistili tudi tisto njeno smrdljivo napo, na kateri je bilo za 1 cm maščobe stare najmanj 2 leti, da se mi je gnusiplo, da bi jo sploh uporabljala.... Sem se morala malo potozit, mi je zdaj ze malo lazje. Lp,Mojca:nosecka:
|
|
|
|