alejna
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: alejna Mogoce bom tudi jaz manj porabljala ko mala ne bo vec imela plenic,in ne bo tako hitro rasla,ker ji zdaj vsak mesec kupujem nova oblacila in obutev Ojej, pa kaj misliš da samo tvoj otrok tako hitro raste??? Ne vsi rastejo..ampak res vsak mesec pa ne prerastejo 1 številke, ker v tem primeru, pa bi mogla bit že 2 metra velika..to pač mal preseruješ in kopuješ za svojo dušo, ne za potrebe otroka...pa sori, imam 3 otroke in vem kako hitro rastejo... Jaz kopujem recimo ko vidim da jim je kaj premahjno, mala je lanske poletne cunje vse prerastla, zato sem letos komplet novo kupila...do sedaj enih 200€..tavečjemu je še vse prav od lani(čeprav seveda je dobil par donih majc, hlačk.)...z malim, pa tko..nekaj cunj imam še od tavelkega, nekaj dokupim..recimo mesečno za najmlajšega...sej ne vem..dojim, pa uvajam GH, ampak to res ne morem štet , ker ne vem če bi prišlo 30€ za hrano , milo, mleko za telo, olja imam še od rojstva (bubchen tavelka pakunga), plenice+robčki(nemške pamperske) 30-40€ na mesec..no sedaj sem še kreme za sončenje nakupla, pa proti klopom...ubistvu pa največ zapravim kr tko..brezveze..ne da bi rabli nekaj, ampak k vidim kej luštnega pač uzemem...za 400€ eno malo dete sigurno ne rabi strvari, v to sem pa 100% druga je če kupuješ za svoj lušt!! Tvoja stvar je kje kupujes ti in koliko zapravis,rekla bom se enkrat da spostujem to da ne porabite vec denarja...jaz sem samo povedala koliko potrebujem jaz!!!!!!Smesno je govoriti o cifrah,koliko katera porabi za obleke,kreme...ker ne kupujemo vsi v istih trgovinah,istih znamk...ne mores primerjati nakupa v npr. Kiku in v Zari,kjer je ena oblekica od 25 evrov dalje,ali pa cevlje iz H6M-a in Geox.Nekateri kuhajo,drugi kupujejo hrano za dojencke...To je tako kot bi jaz zdaj tebi rekla,da ni sans da za cevlje das 200 eurov,ker jaz porabim 50 za njih!!!
|