Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.11.2010 10:34:53
|
|
|
|
anckica
|
Hvala punci! Lii pa želim vse najboljše in najlepše v tem letu in pa seveda v vseh prihajajočih Zelo lepo ime si dala svoji pikici Eva19!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.11.2010 15:28:45
|
|
|
|
BabyKitty
|
anckica dobrodošla pa hvala za pesti... očitno nam je ratal zdej bo treba pa še zate držat upam, da vama čimprej uspe zagledat če pa ne bo čist takoj, pa mali že ve zakaj nauč se na moji zgodbi kej Eva19 čestitke mali Lii še mal tortice namest mene pojejta
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.11.2010 15:59:43
|
|
|
|
witch
|
Najprej eva čestitke mali princeski za prvo svečko in za prve korake lineta tudi jaz ti pošiljam kup da ti bo december prinesel pikico BabyKitty lepo je bilo prebrati, da si še 2 v 1 in da je malček ok zaljubljena in babykitty verjetno se že kar fajn pripravljata na prihod novega družinskega člana sem ful vesela za vaju obe, ker še predobro vem, skozi kaj sta mogle obe... In komaj čakam, da bom brala, da imata vajine malčke v naročju egleria kako pa je Patrik? Tudi ta je že pravi lump... Tudi pri vas se počasi približuje prva svečka... uh kak hitro gre čas anckica dobrodošla med nami držim pesti, da vama bo že takoj v prvo uspelo narediti pikico Pa še jaz Prišla iz počitnic nič sveža in spočita, ampak utrujena in uničena no ja, saj mene vedno počitnice utrudijo Drugače pa pri meni ni nič novega. Moja M je seveda tudi tokrat prišla. Tako da zdaj močno upam, da nam bo pa letošnji december naklonjen in nama bo v 13. krogu uspelo...
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.11.2010 16:44:09
|
|
|
|
BabyKitty
|
witch dobrodošla nazaj sam tale tvoj mali je pa res lumpk... se od mojga uči vem, da se bo poboljšal in se odločil, da se ti končno pokaže na samo ne obupat in veselo in se radi met Drugače pa tudi jaz nestrpno čakam malega v naročju je tak lumpk, da joj... danes me je celo noč mučil in nisem mogla zaspat do 4ih zjutraj ker se je odločil akrobacije delat po trebuhu ko je bil še pikica ni bil problem... sedaj ko je pa že cel dec, je pa malo težje
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.11.2010 17:00:16
|
|
|
|
mladika
|
Pa še jaz da se malo oglasim,nisem pozabila na vas,sploh nate BabyKitty.No jst sem pa ivedela,da mam na jajčniku miom velik 3 cm in da zato se tolk časa matramo da zagledamo !!Tako da mam v januarju planirano laparo!! pol pa upam da bomo kmalu zagledali !!
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.11.2010 17:30:20
|
|
|
|
egleria
|
witch lepo da si se oglasila. se večkrat spomnim nate.. upam da bo številka 13 za vaju z dragim srečna Patrik je vedno večji lump. energije ma preveč za mene tk da takrat ko zaspi kr dol pred računalnik padem včasih mi še to ne uspe.. ja prva svečka se pa res hitro približuje. vedno hitreje gre čas.. mladika upam da uspe po laparo
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.11.2010 18:21:06
|
|
|
|
BabyKitty
|
mladika sreča v nesreči, da so odkrili kaj je vzrok težavam... upam, da bo potem po operaciji takoj nč ni treba več čakat egleria ane kako gre čas... madonca ni za verjet
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 17.11.2010 19:00:52
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Witch, tudi jaz večkrat mislim nate..A se zmeniva tako..Najina štručka (od mene in babykitty) ven, tvoja pa noter..V mamino zavetje maternice... Mladika, HB da so ugotovila vzrok vajinih težav, zdaj pa to odpravit in potem en velik plusek na testku...
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 18.11.2010 7:12:40
|
|
|
|
anckica
|
Witch- tebe sem tudi veliko spremljala, samo sem v samem intuzijazmu, ker vam končno pišem pozabila to omenit Držim mooooočno pesti, da bi bilo 13 res srečno število! Probaj samo čim manj na to mislit in bo! Mladika- držim pesti, da bo februar ali marec srečen mesec za vaju!! Je slučajno katera tukaj iz dolenjske, men se zdi da sem enkrat celo zasledila da ena je, samo se ne spomnim katera. S fantom bova začela rihtati stanovanje v hiši njegovega očeta, ker se nama zdijo cene za najem stanovanja v LJ bizarne Tukaj bova pa imela veliko stanovanje zastonj, razen seveda vse opreme ki jo bova morala kupiti. Me je pa vseeno strah kako se bom prilagodila na mirno vanjmestno življenje, glede na to da sem sama že od nekdaj mestni otrok Danes imam pa ginekologa in imam kopico enih vprašanj zanj, ker se hočem dobro pripravit preden začneva delati na in hočem da mi naredi ultrazvok jajčnikov in maternice, da vidi da ni slučajno pri meni tudi kak miom ali bog ne daj kaj drugega. Mladika se da kaj takega videti na ultrazvoku ali so ti naredili posebne raziskave? Držte pesti da bo vse ok, potem pa veselo naslednji mesec
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 18.11.2010 16:57:15
|
|
|
|
Eva19
|
Mladika in witch držim pesti no moja Lia pa zdaj prav zares že hodi, začelo se je par dni nazaj s prvimi koraki, danes pa že šiba naokrog včeraj smo imeli tortico za babice in dedke, je babi naredil torto za Lio, je bla tko fletna... od varuške je za rojstni dan dobila poganjalčka, sem bla čist presenečena, ker res nisem nič pričakovala. se mi zdi res lepo. v varstvo sem jim nesla eno mini tortico in so imeli mulčki svojo fešto, mi je vse poslikala, tko da bo imela Lia res lep spomin. od babice je dobila pa pametnega kužka-ki zna po novem tudi angleško pa ene par novih oblekc imamo, copatk in ostale praktične stvari. sem izrecno naročila naj ne pretiravajo z igračami, ker jih je že tko takoj preveč. pa v soboto ko imamo za kolege fešto, bo verjetno tud bolj igrače dobila. Aja od druge babice smo pa dobili zimsko opremo. ubistvu sva šla midva zbrat v baby center. bundo, nepremočljivo za na sneg in pa hlače isto nepremočljive, zgledajo prav kot ta za resne smučarske hlače, skratka sem zelo zadovoljna z nakupom, sam so pa te stvari za malčke tko drage. Jaz sebi kupim bundo za 30 €, ker ne rabim ne vem kakšne, za tamalo za tak denar ne dobiš nič no seveda dobiš, sam za zimo pa že res more bit malo bolj kvalitetno najbolj vesela sem da že hodimo res te prvi koraki so res zakon, sam zdej pa že prov šiba vam nalepim še kakšno slikco
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 18.11.2010 18:57:29
|
|
|
|
zaljubljena23
|
iiii, lepe slikice...Čestitke Lii še enkrat za uspešno korakanje
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 18.11.2010 19:19:09
|
|
|
|
witch
|
ah pa ta njihv we are sorry ko pozabim kopirati post mi ga pa zbriše No pa gremo še enkrat... BabyKitty, egleria, zaljubljena, anckica, eva hvala vsem za pesti in vzpodbudne besede zlate ste mladika... saj veš mislim na vaju in vama želim vse najboljše zaljubljena jaz se s takim dogovorom čisto strinjam. Ampak ne vem če bodo tisti zgoraj in moja pikica tudi za to.... bomo videli čez kakšen mesec.. anckica ti kar čim več vprašaj G. Ker jaz sem naredila že dve napaki. Prva, da nisem ša preden sva začela do G. Druga pa je ta, da ko sem šla, da nisem zlagala, da na otroku delava že eno leto. Tako pa kar čakam. In vsak mesec novo razočaranje.Vsak mesec imam manj volje, moči in energije. Vse več je slabih, negativnih misli... Saj me razumeš.... Tak da prosi naj te čim bolj preglda... eva tvoja Lia je pa prava princeska čestitam še enkrat za korakcanje zdaj se bo začela telovadba za mamico
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 18.11.2010 23:07:59
|
|
|
|
anckica
|
Eva19-čestitam za lepo hčerkico in njene prve korakce oz. že kar za njeno šibanje Witch-hvala bogu, da sem šla prvo k ginekologu, ker mi je na ultrazvoku pokazalo, da imam pregrado v maternici in jo bom morala z hesteroskopijo (ali nekaj takega) odtranit, če hočem normalno in brez težav zanosit. Je vbistvu sreča v nesreči, ampak vsaj ne bom trpela, ker ne bi mogla zanosit.... Malo me skrbi ali bo operacija boleča, ampak mislim da se da za naše pikice vse zdržat.
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.11.2010 9:38:17
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
eva-cestitke za luskano hcerkico in njene prve korake
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.11.2010 10:28:08
|
|
|
|
BabyKitty
|
anckica to glede pregrade je tko tko... jst nej bi jo tud kao mela... pa endometriozo pa nevem kaj še vse... pa je še vseeno ratalo... čeprav meni je ginekologinja odsvetovala operacijo pred prvim porodom, menda ker lahko pride do poškodb maternice med operacijo in si še na slabšem... tako da se mogoče malo pozanimaj prej...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.11.2010 12:29:54
|
|
|
|
anckica
|
Hvala za nasvet, itak imam v četrtek pregled in se bom dobro posvetovala...sem pa tukaj na ringaraja prebrala veliko o temu in moram rečt, da je šlo kar nekaj punc to odstranit in so potem kr hitro zanosile... Jst osebno raje ne bi šla na to operacijo, sploh če moram biti pod splošno anestezijo, ker me je tega res na smrt strah Kako kaj napreduje tvoja nosečnost, zdej počasi bo že tok velik da te ne bo mogel tolko brcat Imate doma že vse pripravljeno, je kovček že spakiran?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.11.2010 12:40:24
|
|
|
|
BabyKitty
|
anckica moj mali je imel že 3 tedne nazaj skoraj 3 kile, pa ma še zdej plac za mene suvat na vse možne konce kovček je spakiran že od prejšnjič ko sem bila v P sem samo malo obnovila zalogo... jst držim pesti da pride ta vikend, ker ga mam že poln kufr skoraj nič več ne spim, ker imam stalno ali popadke, ali pa tako žurko v trebuhu, da sploh ne morem spat Glede anastezije te nima kej skrbet... mene je bol matral to, da bi mi kej maternico poškodval pa še večjo štalo naredl... sploh ker ginekologi sami svarijo pred tem (da zdravniki priznajo da niso vsemogočni, more bit že kr resno )
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.11.2010 15:07:47
|
|
|
|
zaljubljena23
|
anckica, ti bom izdala svojo zgodbo... Lani maja sem imela SS, ravno v času te N so mi odkrili pregrado, ki so jo na kliniki za neplodnost samo potrdili...Bila je majhna, velika 7mm, G na neplodnostni mi je dejal, da je ne rabim odstranit, da ni nujna OP, ker je majhna, za OP se odločijo ko je velika 10mm... Z mojim sva se odločila, da jo dava vseeno odstranit, ker nisva hotela razkirati ponovnega razočaranja in obenem spet zavlačevanja...Dobila napotnico za OP, v decembru prišla na vrsto le te, v bolnišnici sem bila 3 dni/2 nočitvi, po prvi M smo lahko začeli delati že na novem naraščaju...Aprila naju je spet razveselil plusek... Je pa tako vse je odvisno od ženske, nekatere donosijo kljub pregradi normalno, druge imajo zaporedne SS, tretje pa rodijo shirančke (prezgodaj rojene otroke, ki začnejo zaostajat v rasti)....Odločitev je samo tvoja, jaz bi se definitivno še enkrat odločila tako kot sem se lani
< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 19.11.2010 15:08:09 >
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.11.2010 16:58:04
|
|
|
|
witch
|
Da vam sporočim naša članica malajka84 oz. bivša BOSTINA, po dolgem čakanju na svojo pikico, sporoča: Sporočam, da se je ob 10.35 po dolgi noči rodil najin mali zakladek Lina. Težka 3925g, velika 54cm. Na svet ni hotela drugač kot z vakumom. Čestitke mamici in očiju mala Lina pa je tudi hecala svoja starša da tako dolgo ni hotela priti.... Mali Lini pa želim lepo otroštvo
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.11.2010 18:32:42
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Iskrene čestitke
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.11.2010 21:40:22
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
iskrene cestitke :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 19.11.2010 22:00:49
|
|
|
|
BabyKitty
|
malajka84 Zdej pa jsttt
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.11.2010 14:09:40
|
|
|
|
egleria
|
čestitke
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.11.2010 21:20:08
|
|
|
|
anckica
|
BabyKitty- uživaj še v zadnjih trenutkih nosečnosti pa čeprav so ti malce neprijetni ampak vedi da bo kmalu prijokal na svet tvoj sonček in boš lažje potrpela oz. zdržala njegove brcike in popadke. Te zelo bolijo ti lažni popadki? zaljubljena23- najlepša hvala za tvojo zgodbo in nasvet. Po temu ko sem to prebrala sem 100% prepričana, da si grem to odstranit in upam oz. bom kar vrjela, da bo potekalo vse tako kot mora in to je brez kakršnih poškodb. Itak imam zdaj v četrtek še en pregled in mi bo ta zdravnik povedal koliko je dejansko velika pregrada in če jo je sploh potrebno odstranit... malajka84- čestitke s hčerkico Lino in želim obilo užitkov, zdravlja ter veselja mladi družinici!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 21.11.2010 22:00:10
|
|
|
|
BabyKitty
|
anckica upam, da se res kmal odloči pridt, ker če ne se mi bo zmešal bolijo že popadki... ampak bolj je smotan psihični pritisk... nikamor si ne upam sama, ker si mislim kaj pa če se bodo razvil v močnejše, pa če mi pol kje voda odteče pa... potem je smotano to, da moj najdražji dela pol ure stran in polovico časa tudi ponoči in potem me skrbi, da bo pa bolj močno ratal, pa ga bom poklicala pa bo zastonj prišel ipd... bolj take stvari me mučijo, kot sama bolečina... bolečina je pa podobna močni menstruaciji, samo da me boli še hrbet in po nogah trga zraven... in traja pol dneva, potem pa čisto neha pa spet... Drugače pa pri meni nič novega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?