|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
9.11.2010 11:04:35   
Lineta
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Lineta meni se je user posted image pokazal šele po 3 dnevni zamudi... tako da... teste delajte ob zamudi in ne prejuser posted image samo mučenje same sebe je to... pa lulanje po denarjuuser posted image

sej problem je bol v tem, da sedaj ne vem točno koliko mi zamuja... prejšnji cikel je bil 25 dni - po tej logiki bi jo morala dobit ze včeraj. če gledmo pa recimo standard 28 dni, naj ne bi prišla v četrtek...
sem tak tip da mi čakanje ne gre dobro od rok user posted image 90% časa sm skulirana in mam namen test naredit čez en teden. pol me pa u momentu prime da bi ga naredila takoj in se včasih ne morm upret user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
9.11.2010 11:23:17   
egleria
lineta sej ti verjamem da si neučakana. sam po prenehanju jemanja kt je možno da ne boš mela glih iste cikluse. zato probi še malo potrpet..user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
9.11.2010 11:24:31   
BabyKitty
Lineta verjemi, da vem kako je to user posted image zato je treba bit pa k alkoholiki... testkov ne met doma, tko k alkoholik ne sme met alkohola domauser posted image rajš tiste 3 EUR ali več na mesec vrži v prašička in boš pol oblekice za malega kupovala s tem denarjem user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
11.11.2010 20:16:04   
Eva19
sem pisala sporočilo , na konc mi pa napiše...we are sorry itd.. in mi zbriše vse user posted image
skratka zdej se mi pa ne da več tok pisat...lia že spi, včeraj je bla še zdrava, razen smrkast nos, danes zjutraj pa pikice po telesu, dele zvečer je še vročino dobila, 39. sem ji dala sirup pred spanjem. ma ne vem kaj je spet to..šesto bolezen sva že imeli, vem da je peta tud na ta način da je par dni zelo visoka vročina, ko pa vročina mine, pa pridejo pikice. no mi smo mel pa danes zjutraj pikice zvečer vročino, pol si pa razlagi kaj je to zdej. mah, najboljš da jo jutri peljeva pokazat, da vsaj ne bom v skrbeh...

Neposredna povezava do sporočila: 1154
12.11.2010 11:28:10   
pinky86
Lahko bi bila tudi škrlatinka, samo sem šla pogledat, pa se pikice pojavijo tudi šele po parih dneh user posted image No, pa seveda je prisotno še vneto grlo...a ma kej belih oblogic v grlu??

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
12.11.2010 20:22:30   
Eva19
no smo razjasnili zadevo,je bla peta bolezen. sicer je blo čudno da drugače ni bla prej visoka vročina pred pikicam, ampak je dr. rekel da je to to. skratka tamala se je zjutraj zbudila čist pr luft, dobre volje, je sicer še vedno pikasta, ampak drugače pa ok user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.11.2010 11:11:13   
egleria
eva super da ste razjasnili in da je zdaj bolje user posted image

punce kam ste izginile? vse na sončeku? user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.11.2010 12:01:18   
BabyKitty
egleria bi blo fajn na sončku ja... pa ga že kar dolgo nisem videla user posted image

Eva19 lepo da ste razjasnili zadeve... upam, da je mala že zdrava in vesela user posted image

Pri meni je novega to, da imam novo frizuro user posted image , sem si kar konkretno skrajšala laske, se mi je zdelo bolj praktično ko bo mali na svetu, da me ne bo cukal z vseh strani user posted image Od včeraj je mali tudi uradno donošen, tako da zdej nestrpno čakam da se pokaže svetu user posted image v petek sem imela spet kar hude popadke, ampak so počasi minili... sem bila zelo pridna in počivala in se mi zdi, da je potem bolje... Po drugi strani si pa zelo želim ta pravih popadkov in da skoči mali vn iz mene, preden še dodatno zraste user posted image se mi buši iz dneva v dan tako veča, da bom nadoknadila vse za nazaj user posted image

Kaj pa ve? Kako je s testki? Imamo kakšno novo nosečko??? Lineta?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.11.2010 12:58:45   
Lineta
ne ne...jaz se selim v december... 

Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.11.2010 13:14:02   
BabyKitty
user posted image user posted image user posted image user posted image bodo pa dobri možje kaj prinesli user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.11.2010 14:15:54   
zaljubljena23
Linetauser posted image

Babykitty, dobrodošla v mojem klubu, jaz se tudi prav počutim kot kruh, ki vzhaja...Koliko je bušči bil na začetku majhen, se zdaj kar konkretno pokažeuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.11.2010 19:51:29   
Eva19
moja Lia je naredila prve korake user posted image user posted image user posted image

sicer še ne šiba sem in tja, ampak je šla pa kar nekajkrat od mamice do očija, par korakov je bilo user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.11.2010 20:20:04   
zaljubljena23
Bravo Liauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.11.2010 20:57:52   
egleria
babykitty kako to da že dolgo nisi videla sončeka?

lineta upam da bo december zate čaroben mesec in ti prinesel en čudovit plusek user posted image

eva čestitke tvoji mali princeski user posted image

joj mi smo pa končno kupili tale koš za pleničke in mam občutek da nič kaj dosti ne pomaga ker se Patrik zna tak smrdljivo posračkat da joj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.11.2010 21:24:58   
davorjeva pikica
eva-cestitke Liiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.11.2010 22:21:09   
BabyKitty
Lia user posted image user posted image user posted image zdej se bo pa šibal naokol, mami bo pa hujšala k bo lovila user posted image

egleria doma počivam, ker čim se malo bolj naprezam imam takoj krče... sploh pa na našem koncu ni bilo ravno kaj dosti sončka zadnje dni...

davorjeva pikica kje se pa ti skrivaš user posted image

p.s. slikica mojega bušija v 38. tednu je v albumu... verjetno zadnja slikica user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.11.2010 22:53:11   
davorjeva pikica
BabyKitty- nikjer se ne skrivam  :)) redno vas berem ...sm bolj redko kaj napisem user posted image user posted image user posted image ...kaj si me ze pogresala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.11.2010 22:58:27   
BabyKitty
veš da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1168
16.11.2010 9:01:30   
davorjeva pikica
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1169
16.11.2010 16:52:35   
egleria
babykitty po mojem pa še to ni zadnja slikica. glede na to da se ti še trebušček ni spustil dosti nizko.. user posted image pa res maš ful lepi buši - tak malo manjši je ampak lušten user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1170
17.11.2010 3:21:10   
anckica
Zdravo punce!
Že od začetka vas spremljam in zdaj ko sem pripravljena postati mamica vam pišem :)
Prvo bi vam rada user posted image ker ste SUPER in si zelo pomagate in podpirate ena drugo!! Še posebaj bi pa rada čestitala za zanositev BabyKitty za katero sem že od začetka močno močno držala pesti in me je kar pri srcu stiskalo, vsakič ko si napisala, da je prišla user posted image   Ampak poglej se zdaj, kmalu boš imela že user posted image ! BRAVO še enkrat!!!
Seveda pa čestitam tudi vsem puncam, ki vam je ratalo v tem času zanosit user posted image
Meni, ki se bom začela truditi prihajajoči mesec in vsem tistim, ki se že trudijo pa želim VELIKO SREČE! user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.11.2010 7:15:56   
Eva19
anckica držimo pesti zate user posted image

moja Lia je danes stara eno leto user posted image user posted image user posted image sm čist out... user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.11.2010 7:39:04   
zaljubljena23
Lia vse najboljše za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image

anckica, dobrodošla med nami...Želim ti, da te najlepše darilo kmalu obišče...

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
17.11.2010 9:03:24   
davorjeva pikica
eva-vse najboljse Lii za 1. svecko!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
17.11.2010 10:29:30   
egleria
Lia vse najboljše.. joj eva zdej pa nimaš več dojenčice ampak malčico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?