|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
18.8.2010 19:59:40   
zaljubljena23
ja v postljo hitrouser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 726
18.8.2010 20:33:07   
anity_1
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

donna očitno bova mogle nekaj ukrenit user posted image

Se še jaz tukaj pridružujem zraven, tako da se ne bosta počutili osamljeni user posted image Maš pa prav, zaljubljena23, hitro pridno slončkat user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 727
18.8.2010 22:52:32   
donna22

babykitty lep voziček user posted image pa super za dopust user posted image

Hmmm, a ti že kaj razmišljaš v tej smeri? Si mi malo sumljivauser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 728
18.8.2010 23:00:06   
BabyKitty
Nč na netu viset punce... hitr se mal stisnt k lubijem user posted image pol bomo pa spet malo trepetale za user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.8.2010 8:33:50   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

babykitty lep voziček user posted image pa super za dopust user posted image

Hmmm, a ti že kaj razmišljaš v tej smeri? Si mi malo sumljivauser posted image

ah nee.. še kakšni dve leti ne bom razmišljala o tem..user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 730
19.8.2010 9:03:09   
Eva19
uuu vidm da je govora o novih user posted image , no pri nas tud o tem še nič ne razmišljamo, jaz sem itak rekla da najprej končana šola, samo je do tega še kar daleč, tko da mislim da bomo mel vmes še enega user posted image , ker mi je pa 4 ali 5 let prevelika razlika med otrokoma. no pustmo se presenetit kako bo user posted image

drugače smo pa mi že bolš, uradno nimamo več bronhitisa, ventolin damo samo enkrat na dan še, zaradi kašlja. zdaj pa lahko samo upamo da se ta sitna stvar ne bo ponavljala, da to slučajno ne preide v astmo.

drugače pa, samo še dober mesec pa gre moja user posted image v varstvo. sploh ne vem kdaj je šlo leto naokrog, čist preveč hitr je minil in čist preveč mejhna se mi zdi, da bi jo lahko kr enmu drugmu dala v varstvo user posted image joj se bo treba navadit na to. sej sem dobila eno ful fajn varstvo-ker vrtec seveda odpade, sam vsejen. ne morm si pa prvoščt da bi bla še eno leto doma, bo treba delat it, pa še šolo naprej in je res ne morm met doma, ker pol itak nič ne nardim. drugo leto pa ma da dobimo vrtec user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.8.2010 12:12:15   
zaljubljena23
Donna, kako pa napredujete pri vas?

Eva, super da se zdravje male miške izboljšuje...Ti se sprašuješ kdaj je šlo to leto okrog, jaz pa se sprašujem kdaj je šlo teh 5 mesecev mimo mene..V soboto vstopamo že v šesti mesec...

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 732
19.8.2010 13:00:59   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Donna, kako pa napredujete pri vas?

Eva, super da se zdravje male miške izboljšuje...Ti se sprašuješ kdaj je šlo to leto okrog, jaz pa se sprašujem kdaj je šlo teh 5 mesecev mimo mene..V soboto vstopamo že v šesti mesec...

Ah, zaenkrat nič kaj dobro, moj pravi, da bi bilo pametno še počakat, pa sem zdaj še jaz začela razmišljat podobno, čeprav še vedno poizkušam prepričat tu in tam, pa dosti mislim na touser posted image user posted image No, sem pa razmišljala, da bi mogoče šla še magisterij delat, potem pa bi res mogla še počakat oz. bi bilo seveda lažje. Joj, sem zmedenauser posted image user posted image Glavna je pa želja, ki je res močnauser posted image

Čas pa res kar beži, včasih, ko sem bila še noseča, sem pomislila, ali bo kdaj sploh napočil dan, ko bom postala mamica ... Evo, pa ima Zali že 13 mesecev in poluser posted image Tak da zaljubljena23, uživaj v nosečnosti, še prehitro bo minilo ...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 733
20.8.2010 20:57:51   
anity_1
Eva19, me veseli, da ste že malo boljše z zdravjem.. user posted image

No, pri meni pa je tako, da še vedno nisem tobila M.. Res da je to zdaj moj drugi cikel brez KT.. Pri prvem ciklu sem M dobila po 26 dneh.. Zdaj pa je že 28 dan, pa kar nič in nič.. Niti znakov, da bi dobila M nimam.. PO navadi sem bla neka sitna in takšna - saj verjetno veste user posted image Se že z mojim hecava, da sva mogoče noseča.. In sva kar mnenja, da bi pa to bilo res hecno, pri tem, kolk paziva user posted image

Upam, da se bo kmalu prikazala user posted image .. Se spomnim tvojih besed, BabyKitty, ko si rekla enkrat, naj se prve M ne vselim preveč, da ni nujno, da bom imela takšen cikel.. In res, to se je tudi meni zdaj zgodilo.. Se ne sekiram preveč, malo pa je vseeno prisotnega sekiranja user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 734
20.8.2010 21:08:18   
BabyKitty
anity_1 KT so tako živo sr*nje... Zmešajo ti čisto vse... raje ne pomislim kakšno škodo delajo našim telesom... Vglavnem ne obremenjuj se preveč s samim ciklusom, ker ko boš že mislila, da je točno se spet nekaj obrne user posted image vi2 samo user posted image in jej od nekje 14 dni pred pričakovano M folno kislino... pa tudi če jo takrat vsak drug dan ni nič narobe... pa čimprej začnita delati na user posted image ne merkat več... poslušaj izkušene user posted image

Drugače pa punce, kje se skrivate? Vse tiho... Upam, da niste tako zaposlene kot jaz, ampak da kje uživate user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 735
21.8.2010 8:05:40   
zaljubljena23
Jaz sem tukaj..Še nisem prišla k sebi od včerajšnjega pregleda...Nestrpno odštevam dneve do ponovne morfologije... Drugače pa sva bila včeraj malo nabavna za našo žabico...

anity, babykitty ti je lepo povedala...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 736
22.8.2010 20:47:15   
anity_1
Hvala za spodbudne besede user posted image Naj pa povem, da sem včeraj dobila M - po 30 dneh.. Je pa prišla na obisk user posted image
Ja KT očitno res vse zmešajo..

BabyKitty, si omenila, da je treba čimprej začet delat na user posted image .. Najprej sem res mislila, da bi bilo dobro, da začneva delat na bejbiju v spetembru, zdaj pa si malo preračunavam, kdaj bi bil PDP, pa mi ne bi še šlo skozi.. Pač glede faksa... Tak da bi mi bolj ustrezalo, da bi začela bit pridna v oktobru.. Ampak, kot si rekla, naj poslušam izkušene, user posted image , bi bilo dobro že zdaj delat na bejbiju.. Ker se tudi jaz malo bojim, da ne bo šlo prvi krog skozi.. Potem se bom pa tolkla po glavi, zakaj nisem prej začela.. Ampak, če se bi pa že kar zdaj prijelo, pa bi bil mičken problem.. Sicer mislim, da bi itak šlo skozi, ampak vseeno..
Moreva še malo premisliti.. Moj pa že komaj čaka, da mu bom povedala, da bo bodoči očka user posted image Sem vidla, kak je bil že ful vesel, ko ni bilo M, je že mislil, da bo kaj user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 737
22.8.2010 20:53:29   
BabyKitty
anity_1 jaz sem tudi preračunavala pa tuhtala kdaj bi blo najbolj fajn... pa bi blo fajn da je polet, zarada rojtnega dne, da je lahko zunej pa... user posted image pa si mislila saj sem mlada, se bo itq takoj prjel... pa kadim ne, pa pijem ne, pa moj najdražji tudi ne, pa idealno težo imam pa... vglavnem vse je bilo super in je kazalo da bo user posted image takoj... pa je minil en mesec, pa dva, pa trije,.... pa štirinajsti user posted image

Tko da čimmanj mislit... idealen čas bo takrat ko se bo mali odločil user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 738
22.8.2010 21:18:03   
AinR
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

Hvala za spodbudne besede user posted image Naj pa povem, da sem včeraj dobila M - po 30 dneh.. Je pa prišla na obisk user posted image
Ja KT očitno res vse zmešajo..

BabyKitty, si omenila, da je treba čimprej začet delat na user posted image .. Najprej sem res mislila, da bi bilo dobro, da začneva delat na bejbiju v spetembru, zdaj pa si malo preračunavam, kdaj bi bil PDP, pa mi ne bi še šlo skozi.. Pač glede faksa... Tak da bi mi bolj ustrezalo, da bi začela bit pridna v oktobru.. Ampak, kot si rekla, naj poslušam izkušene, user posted image , bi bilo dobro že zdaj delat na bejbiju.. Ker se tudi jaz malo bojim, da ne bo šlo prvi krog skozi.. Potem se bom pa tolkla po glavi, zakaj nisem prej začela.. Ampak, če se bi pa že kar zdaj prijelo, pa bi bil mičken problem.. Sicer mislim, da bi itak šlo skozi, ampak vseeno..
Moreva še malo premisliti.. Moj pa že komaj čaka, da mu bom povedala, da bo bodoči očka user posted image Sem vidla, kak je bil že ful vesel, ko ni bilo M, je že mislil, da bo kaj user posted image

anity, se mi zdi da imava midve iste izračune user posted image te POPOLNOMA razumem...ker mislim da računam čisto isto kot ti.
babykitty - to računanje ni neki ful resno (vsaj pri meni ne), mi je pa ful lepo to delat, pa razmišljat o user posted image in vsemu kar sledi user posted image ko bojo user posted image pač bojo...

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 739
22.8.2010 22:14:44   
BabyKitty
AinR sej vem kako to gre... verjemi user posted image jaz sem imela splanirano kako bom imela malega rakca user posted image ampak sanjati je včasih že kar malo škodljivo, ker ti potem udari na psiho... Po kakšnem letu truda sem se že jokala na avtobusu ko sem videla kakšno malo štručko, ker sem razmišljala o tem kako je jaz ne bom nikoli imela... Res ne privoščim tega nikomur in vama res želim, da se vama "plani" oz. bolj "sanje" uresničijo user posted image

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 740
22.8.2010 22:40:46   
AinR
saj tega me je pa res malo strah - da bi si s psiho kakšno škodo delala... user posted image upam da ne bo prehudo in da me ne prevzame kakšna euforija user posted image
sicer pa jaz ne računam točno kdaj naj bi imela user posted image ...gledam bolj na to da pride user posted image ko jaz že opravim s predavanji na faxu - da bo ta pogoj izpolnjen manjka pa samo še en mesec. ko pa potem bo bo fajn kadarkoli - ne glede na to gdaj se user posted image odloči prit.

Neposredna povezava do sporočila: 741
23.8.2010 8:11:32   
anity_1
Zanimivo, AinR, potem bova obe začele delat na user posted image nekje v oktobru? user posted image Bova skupaj upali..

Pri meni to računanje tudi ni resno, ampak je fajn, da si malo preračunam, kdaj bi naj user posted image pršel.. Saj kot sem rekla, da bo v vsakem primeru šlo, tudi če bo pač en mesec prej, kot bi načrtovala.. Je pa res fajn o user posted image razmišljat, pa brati kake lepe stvari.. Pri meni psiha še ne deluje tako zelo, me pa prav zanima, kako bo, ko bom user posted image res pričakovala.. Upam, da ne preveč, se bom mogla malo sproščat in takšne stvari - ne vem..
BabyKitty, 14 mesecev je pa že res kar dolgo ja.. Vedela sem, da sta se dolgo trudila.. A potem sta že bila na kakšnih zdravljenjih, ali kako to poteka - ko po enem letu ne moreš zanosti? Ali je pač potem kar ratalo?

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 742
23.8.2010 8:23:26   
Eva19
hej!

evo spet mene, no sem se zadnjič pohvalila da nismo več bolni user posted image user posted image no pa mamo dva dni spet 38.5 vročine user posted image sicer upam da so tokrat zobki, ker ma tud kaka bol tekoče, dlesni sicer nima nič napete, sam to tud prej ni mela, pa mamo dva zobka že. upam da je to to. jo morm ful merkat, ker je že tko bol občutljiva zarad bronhitisa in da ga ne dobi slučajno spet. mamo jutri posvetovalnico, pa pojma nimam a jo vsejen peljem, tud če mamo vročino user posted image user posted image user posted image najbolš da kr dr. pokličem.

drugače je pa še vedno ful pridna tamala, kljub vsemu je še vedno skos dobre volje, spi cele noči... edino po tem se vidi da ni čist taprava, ko ji čez dan ful hitro energije zmanjka, veliko več spi.  no ja upam da bomo kmal bolš.

dopust se je za nas zdej končal, sva dopoldne spet sami, no sej še mal pa se bo tud zame končal, pol se bo pa spet vse na novo treba navadit.

nič, uživajte bodoče mamice in ostale ki ste to že... se oglasim še kaj

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
23.8.2010 8:39:39   
anity_1
Eva19, upam, da boste čimprej boljše! Za posvetovalnico pa je po moje res najboljše, da se dr. pokliče.. 

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 744
23.8.2010 9:04:37   
BabyKitty
anity_1 user posted image sem zagledala dober teden preden sem bila naročena pri dr. Rešu v neplodnostni ambulanti user posted image

AinR glede faksa pa potem raje eno leto počakaj, če imaš takšne plane... ker jih poznam kar nekaj, ki morajo odležati nosečnost v postelji...

Vglavnem punce, ne planirajte preveč, da vas ne udari po hrbtu... Na faksu so pa glede nosečnosti in otroka zelo prilagodljivi... Sama bom prakso delala že čez en mesec, namesto decembra... na vaje in predavanja mi ni treba hodit, lahko nadomestim npr. s seminarsko... individualno se vse zmeniš... sama imam pa še to srečo, da imam najdražjega doma večino tedna, kar pomeni, da ne bom sama z otročkom in bo lahko prevzel malega za kakšno urco na dan... 

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 745
23.8.2010 9:21:46   
Lun1ca
Ah ja.. tudi jaz sm načrtovala na začetku, kdaj bo najbolše zanosit na koncu pa ni blo nič iz tega in je ratalo sej niti več ne vem al v 11. ali 12. krogu. Menda to drugo, ker po 11. sem imela posvet pri G, kjer so mi rekli da me/naju bodo pustili še pol leta, da se sama trudima.
No smo pa zdaj še tolko bolj veseli.

Še dva tedna do NS.. čisto sem že spet neučakana in upam, da bo vse ok. No seveda bo, ampak pač..
Je pa fajn ko so slabosti že mimo bolj kot ne, buši že tudi raste user posted image čeprav jaz sama sebi se ne zdim nič nosečniška.. ampak ok.

Tak zdaj se pa je želodček oglasil, je treba it nekaj pozajtrkovat user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

Neposredna povezava do sporočila: 746
23.8.2010 10:47:35   
donna22
Jaz pa sem včeraj začela malo krvavet, pa sem mislila, da sem dobila M, ampak danes ni nič večuser posted image Me je kar malo strah, kaj bi lahko to bilouser posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 747
23.8.2010 10:52:14   
BabyKitty
donna22 nč te ni strah! Vesela si že user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 748
23.8.2010 11:03:42   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

donna22 nč te ni strah! Vesela si že user posted image

Heheuser posted image Predvsem zelo zmedenauser posted image
Seveda je edina stvar, na katero sem pomislila, vgnezditvena krvavitevuser posted image Je pa res, da sma vedno zaključila s kondomom, čeprav ga včasih na začetku nisem imela, se pa da baje tudi s predsemensko tekočino zanosit, čeprav se meni to vseeno zdi nenavadno[sm=zmeden.gif
No, kakorkoli že je, jaz sem zdaj začela malo razmišljat, da bi mogoče še nadaljevala šolo, pa bi malo počakala, moj pa se je 2 dni nazaj odločil, da je za akcijouser posted image Bomo vidli, saj mogoče pa ni nič takega in pretiravam ... Če pa bo user posted image , pa bom vsekakor vesela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
23.8.2010 14:17:09   
zaljubljena23
Preračunavanje..Sama bila na istem..Zelo sem si želela, da se najino dete rodi maja..In evo, imeli bomo decembrsko dete in še le po 20. mesecih je uspelo..Tako kot je babykitty rekla, dete se bo že samo odločilo kdaj bo idelani časuser posted image

hihi, donna, a zdaj ko je tvoj zagrabil pa si ti v dilemi..Kakorkoli že, naj se izteče tako kot si oba želita..

Eva, pozdravite se čimprej

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......