AinR
|
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 Hvala za spodbudne besede Naj pa povem, da sem včeraj dobila M - po 30 dneh.. Je pa prišla na obisk Ja KT očitno res vse zmešajo.. BabyKitty, si omenila, da je treba čimprej začet delat na .. Najprej sem res mislila, da bi bilo dobro, da začneva delat na bejbiju v spetembru, zdaj pa si malo preračunavam, kdaj bi bil PDP, pa mi ne bi še šlo skozi.. Pač glede faksa... Tak da bi mi bolj ustrezalo, da bi začela bit pridna v oktobru.. Ampak, kot si rekla, naj poslušam izkušene, , bi bilo dobro že zdaj delat na bejbiju.. Ker se tudi jaz malo bojim, da ne bo šlo prvi krog skozi.. Potem se bom pa tolkla po glavi, zakaj nisem prej začela.. Ampak, če se bi pa že kar zdaj prijelo, pa bi bil mičken problem.. Sicer mislim, da bi itak šlo skozi, ampak vseeno.. Moreva še malo premisliti.. Moj pa že komaj čaka, da mu bom povedala, da bo bodoči očka Sem vidla, kak je bil že ful vesel, ko ni bilo M, je že mislil, da bo kaj anity, se mi zdi da imava midve iste izračune te POPOLNOMA razumem...ker mislim da računam čisto isto kot ti. babykitty - to računanje ni neki ful resno (vsaj pri meni ne), mi je pa ful lepo to delat, pa razmišljat o in vsemu kar sledi ko bojo pač bojo...
|