|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kake ideje?
18.7.2005 11:46:49   
Nina_
drgač pa si botra v "materialnem smislu" do birme,pol pa jo obdaruj normalno kot ostali sorodniki!!!

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   kake ideje?
18.7.2005 11:48:26   
rija
sončece tudi moji spomini so enako lepi, samo kaj, ko je pa ta današnja mladina čisto drugačna, drugače vzgojena in s strani družbe in strani staršev. kaj češ. niti ne vedo, za kaj so prikrajšani.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kake ideje?
18.7.2005 11:50:42   
soncece24
ja, pa samo videoigrice bi cel dan igrali. jaz pa ko sem bla mala sem na vrtu v babičinem starem loncu blato kuhala, pa igrali smo se gumi twist pa zemljo krast pa ravbarje in žandarje, bog ve, če današnji otroci te igre sploh poznajo:zmeden2:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   kake ideje?
18.7.2005 11:56:22   
jaz99
Hm...jaz bom moji bermanki dala za 18 roj. dan denar za polovico izpita za avto, ali pa za celega ....še ne vem kako bom takrat stabilna z denarjem. To bo še del darila za bermo, ker sem ji takrat kupila samo en mali stolp in verižico.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   kake ideje?
18.7.2005 12:30:22   
Anonimen
smo en mali stolp in verižico? cel izpit za avto? a ste vi normalni? aja mate banko doma? men je blo nerodn že ko 100 hudičov k mi je brat dal 100 jurjov za poročno potovanje in mi je bil priča. druga priča (sestra od moža) mi je pa kupila parni likalnik skupi z mat od moža. tu mač!

lp, lara

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   kake ideje?
18.7.2005 12:49:48   
SABILA
jaz99 vidim da si kar premožna, a ni boljš da se sama nauči pridobivati denar za takšne stvari ki so v bistvu pomemvne za življenje. jaz sem sama si prišparala za izpit za avto in za avto, ker sem pač bla primorana, ampak verjemi da se mi zdi da bolš da maam tak zaje.... fatra kot pa da bi kr vse dobla od nekoga. takšen otrok se ne bo nikoli naučil delati za neko stvar. izpit za avto paride okoli 300.000 sit. in tulk si ti pripravljena dat!?
jst nebi mogla niti vzet tulk denarja al pa tud če bi bla sam polovica,! halo!

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   kake ideje?
18.7.2005 12:52:13   
SABILA
jst sem dobla od birmanske botre za birmo po tvoje "samo" stolp pa verižico pa sem bla tega resnično vesela. v bistvu ni fora v vrednosti darila ampak a že ni dovolj samo to da se nekdo spomne na koga.
jst sem stara 18. let pa vem da je tole, glede izpita org preveč!

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   kake ideje?
18.7.2005 12:54:36   
soncece24
meni se tudi zdi, da je pol dnarja za izpit za botro mal preveč. če hočejo, naj ji ga starši plačajo, al pa si naj denar zasluži. meni ga je sicer fotr plačal, ampak delam pa že od 14. leta, tak da znam cenit dnar (vem, da ne pade z neba)

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   kake ideje?
18.7.2005 12:59:25   
SABILA
se strinjam s tabo sončece.
nekdo ko b odobu vse pred vrat na nos nikol ne bo cenu kaj pomeni delati za denar, pa šparat da si lahka neki kupiš kar si želiš. in verjem da večina 18. letnic tega ne zna cenit. jst se pa tega dobro zavedam, ker sam zarad tega da imam denar hodim izredno v srednjo šolo+da delam

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   kake ideje?
18.7.2005 13:07:15   
soncece24
jaz sicer delam bolj za luksuz (cote, vzdrževanje avta, dopust...), drugače me starši še kr podpirajo, predvsem fotr (ga ma mal več pod palcem), samo se zavedam, da je to res lepo od njih, ne pa samoumevno in nikoli ne gnjavim za nič. kar dajo dajo, drugače pa itak mam svoj keš.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   kake ideje?
18.7.2005 13:15:25   
SABILA
jst pa delam od julija 2004 preko študenta, zato da sem lahka izpit za avto nardila, pa še avto kupla. za fotra mojga sem itak najslabša, zdej se je še spomnu da naj devam njemu za položnice a plačuje jih pa moja mami. kake fore! mami mi pa tud ne more kej ekstra pomagat s tisto malo delavasko plačo.
ne pravim da vsi mogl met take starše kot jst ampak enim ko vsi vse k riti znosijo pa povrh tega še ne znajo cenit, pa ni vredna niti tolarja več. ker kdor z malim ni zadovoljen tud vlkega vreden ni.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   kake ideje?
18.7.2005 13:25:34   
soncece24
maš prav, samo zakaj bi pa fotru mogla za položnice dat? to mi ni jasno?? al misli, da bi mogla doma prispevt, ker delaš?

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   kake ideje?
18.7.2005 13:46:41   
rija
kolikor pa pa jaz vidim, draga darila niso stvar bogastva. bogati ljudje z darili po navadi ne pretiravajo, reveži si pa še kredit vzamejo, da ja ne bo kdo mislil, da nimajo za drago darilo...pa potem celo leto še tisto darilo odplačujejo. žal. nekateri dajo pač preveč na to, kar se na zunaj vidi.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   kake ideje?
18.7.2005 13:53:19   
soncece24
tega ne bom nikoli razumela... pa itak je 50% takih, ki so revni, ker nimajo službe al pa kaj takega, 50% jih pa ne zna z denarjem - zapravljajo po nepotrebnem, potem pa za nujne stvari ni... (poznam par takih primerov, žal)

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   kake ideje?
18.7.2005 13:57:46   
SABILA
mojmu fatru itak majka par koles v glavi tk da se na njegove pripombe sploh več ne oziram niti mamica. ja prispevat bi mogla po njegovem njemu čeprav mamica plačuje VSE položnice. mamici itak dam vska mesec od 10-20.000 odvisno kulk se zmenma, plačujem si zavarovanje za avto, mobitel, bencin pa tut kr nanese, pol pa še tiste drobnarije ko si jih zaželim.
sej midve bi se že zdavni odselile sam ko se nimama kam. na žalost! :grrr::((

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   kake ideje?
18.7.2005 14:00:53   
SABILA
jst mam pa občutek da glih tisti ki so bogati hočejo zasenčit vsa ostala darila da pokažejo jst mam denar za to in ono stvar, ti pa nimaš. darilo od reveža ti bo bolj segu v srce, ker veš da nima ampak ti je hitel veeno nekaj podariti

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   kake ideje?
18.7.2005 14:05:07   
soncece24
te pa se naj odseli ta stari - pri nas se je tudi.

glede daril pa kak kdo. mi vedno kupimo kakšno uporabno malenkost. ne kupujem rada velikih daril, ker meni je grozno nerodno, če dobim kaj velikega. rajši malo pa luškano

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   kake ideje?
18.7.2005 14:10:10   
SABILA
ne ne ne, on pa se že ne bo odselil iz svoje hiše (celo hišo je namreč podedoval od svojega očeta), je reku da rajš prej grkne kot pa da se on odseli. torej ostane samo to da se jaz in mami odselima, vendar kam? upam da boma čimprej kej najdle ker drugač bom kmal brez živcev ostala!

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   kake ideje?
18.7.2005 14:41:43   
soncece24
naj vama kupi stanovanje. saj je tvoja mama tudi v hišo vlagala - pa prala, likala, vzgajala skupneg aotroka... če si dovolj vztrajen se da vse docečt, če ne drugače pa na sodišču.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   kake ideje?
18.7.2005 15:00:33   
SABILA
vlagala nista velik, zato ker je bla hiša stara 5 let ko jo je podedoval zdaj pa je stara 24let. kar je blo menjanega so bili topli pod, še prebarbvu ni niti enkrat oknov, vrate se je pa enkrat spomnu. ja zanjega to nič ne velja če je prala, likala, skrbela za mene, on je zase vso plačo zapravu, oziroma zadnjih 6let nima nobena nič od njegovih 200.000sit. mamica pa s plačo 90.000sit plačuje položnice med 40-50.000 pa hrano kupujwe zase in mene, pol pa bi še stari hotu met dnar od mene. mamica se ga pa tud ful boji in se mu neupa zgovarjat ker ima nek strah pred njim. včasih zna bit nasilen in od tedaj ko sem ga priajvila na policijo ni več dvignil roko nad mene in mamico. kje pa naj sstaknema denar za odvetnika?

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?