kake ideje? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nia30 -> kake ideje? (18.7.2005 10:13:25)

iščem darilo za 18. letno punco, ki sem ji krstna in birmska botra. Pa sploh ne vem kaj naj :zmeden: Nakit je že dobila. Povedat pa tud noče kaj rabi.
Kaj je IN pri takih frkljah? Matr, se zdej ful staro počutim 8)
Če kaj pomaga - naslednji teden ima tudi izpit za avto.

Prosim, pomagajte.

Lp

soncece24 -> kake ideje? (18.7.2005 10:15:08)

kozmetični kovček? pa malo kozmetike notri? to vedno prav pride

kofetek2010 -> kake ideje? (18.7.2005 10:15:37)

vrednostni bon za gorivo in avtopralnico 8)

Anonimen -> kake ideje? (18.7.2005 10:16:02)

hmmm...a kak bon za kake cune al pa kej tazga se ne spodob dajat za birmo?
pa kako malenkost recimo torbico za zravn?

lp, lara

soncece24 -> kake ideje? (18.7.2005 10:17:20)

lara, nima birme, ampak 18. rd, mislim vsaj no

bon za h&m al pa zaro

Anonimen -> kake ideje? (18.7.2005 10:18:43)

aja sem mislna da ma birmo k je tko poudarla kva vse je :) js se ne spoznam na te zadeve k nism nikol v cerku hodila :)

ja za roj dan pa mislm da ji bi bil kak bon za h&m čist ok recimo
al pa res kozmetka, kak parfum, kak kičeraj, torbice, pas...

Nia30 -> kake ideje? (18.7.2005 10:20:40)

ja, 18. roj. dan

na darilni bon sem tud že pomislila
al bi morala kupiti nekaj, da bo obenem tudi spomin? hotla sem kupit prstan, pa so me drugi prehiteli.

Anonimen -> kake ideje? (18.7.2005 10:23:11)

hmmm..ka pa vem. js se nč ne spomnem kaj sem dobila za 18. roj dan pa me tut mal briga, bl mi je važn da je uporabno.

Nia30 -> kake ideje? (18.7.2005 10:23:53)

LARA, sem zato tak povdarla ker ponavadi od dvojne botre pričakujejo mega drago darilo :zmeden: pr nas je pa žal suša :(

bod srečna, da ne hodiš v cerkev, je to drag špas :)

soncece24 -> kake ideje? (18.7.2005 10:24:33)

men se tudi zdi, da brezveze da za spomin. današna mularija itak ne ceni ničesar:)-:)-

šalo na stran: boljše da je uporabno, ko pa da se prah gor nabira

Nia30 -> kake ideje? (18.7.2005 10:26:39)

jaz sem tud za uporabne stvari. moj :love: je za 18. rd dobil ful težko zlato verižico od staršev, pa nakita sploh ne nosi - se pravi stran vržen dnar :zmeden:

Anonimen -> kake ideje? (18.7.2005 10:26:47)

aja? zakaj pa to? pol nej si pa za botre kake donalde trumpe izbirajo. to je men tak kretenizm. pol pa tabol da ji avto kupš da se bo zapomnla??!! kr neki! :zmeden: upam da res tega ne pričakujejo od tebe?

lp, lara

soncece24 -> kake ideje? (18.7.2005 10:28:42)

jaz bi zanalašč kupla nekaj malega, če pričakujejo ne vem kaj od tebe.
mene taki grabežljivi materializem tak razkuri, da je joj. zaštrikaj ji jopco
:)-

Nia30 -> kake ideje? (18.7.2005 10:33:25)

po moje res avto pričakujejo 8) najbolj žalostno je to, da cela žlahta preverja, kaj je dobila od botre, pol pa na podlagi vrednosti darila ocenijo a sem vredu botra al ne :)

so se zakalkulirali - so mislili VII. stopnja - to bo ful dnara (glej temo efektivno iskanje službe) :)-

Lenny -> kake ideje? (18.7.2005 10:36:50)

Ej Nia, to pa je res žalostno. Pa zakaj folk toliko na materialne stvari gleda. Imam podobno izkušnjo. Ko sva zbirala botrco za našega malega, sva se odločila za sestrično-študentko. Nobenih veeeelikih dragih daril ampak veliko ljubezni, valjanja po pesku in travi in polivanja z vodo. Najboljša botrca. Pa sva morala tudi požreti, da še nima svojih prihodkov. Halooo!
Kaj naj ti svetujem za darilo? Morda kakšno knjigo z življensko tematiko, 1001 nasvet za življenje ali kaj podobnega. Težko rečem, te pa razumem.
Lp

SABILA -> kake ideje? (18.7.2005 10:36:54)

jst sem stara oz. sem bila novembra stara 18 let.
ti povem kaj sem dobla.
*od tete ki mi je tudi krstna in birmska botra sem dobila zapestnico-ve da rada nosim nakit, doslej sem si kupovala srebro ker je pač cenejši, in teta me je razveselila z zlato zapestnico, ni nevem neka ketna, imam pa lep spomin nanjo
*nejna hčera mi je pa kupila prstan
*od tete mož mi je pa kupu preobleke za avto, sem tedi glih izpit nardila pa avto sem si kupla.
*mamica pa 10.000,00 sit

in to ta štiri darila ki sem jih dobla jaz za rojstni dan

od atija pa na žalost nič ker pravi da sem prevelik strošek zanj :hudicek::grrr::grrr::grrr: in da ne bo zapravlu dnarja za mene

kofetek2010 -> kake ideje? (18.7.2005 10:37:21)

jaz bi ji pa lepo povedala, da mogoče je res pričakovala avto, a da ji pri taki plači in malem otroku res ne moreš kupit avta :)- zato pa ji podari prvo pomoč, trikotnik, varnostni jopič, žarnice, kak CD,... pač reči, da si začela s tem in da ti je dnarja zmanjkal :)-

soncece24 -> kake ideje? (18.7.2005 10:41:01)

al pa ji kupi modelček - meni je brat za 18. kupu z3 bmw-ja, ki je bil takrat moj sanjski avto, oni modelček mali. ga mam še zdaj in sem ga bla fuuuul vesela.

ej, nia, mogoče pa to pričakujejo starši in ne ona. sploh pa ne vem zakaj bi ji botra kupla avto?? naj ji ga starši al pa si naj sama zasluži za njega.

jaz sem ko sem nardila izpit od mame dobila 14 let starega jugeca (ker jo je blo strah da bi njenemu kaj nardila), sem skakala po luftu od sreče.

Nia30 -> kake ideje? (18.7.2005 10:45:12)

po moje se res preveč obremenjujem, mogoče po ona prav vesela, če bo dobila bon za h&m in bo lahk veselo cotke kupovala.
kaj si pa žlahta misli, me pa čist nič ne briga :hudicek:

ja, mislim, da ji bom kar bon dala, pa še kako malenkost zraven - mogoče kak lep obesek za ključe

soncece24 -> kake ideje? (18.7.2005 10:50:02)

če pa slučajno zvohaš da ji bodo starši avto kupli, pa ji lahko avtoradio kupiš mp3 dobiš zdaj dobrega že za 25 tisoč

neja -> kake ideje? (18.7.2005 11:02:44)

Ali pa ji kupi uro:zmeden2:

Maxica -> kake ideje? (18.7.2005 11:37:19)

Kakšen vrednostni bon bi ji po moje moral čist prav priti.:zmeden2:

rija -> kake ideje? (18.7.2005 11:42:02)

nia jaz se s tem, kako gledajo na botrina darila nebi obremenjevala. Kupi ji kakšno lepo uro, ki jo dobiš za ca. 20 jurjev, daj kaj vgravirati in je tudi lepo darilo.
midva sva tudi botra takim materialistom, pri katerih mi je v začetku mama najinega krščenca kar naprej hotla predpisat, kaj naj kupim njenemu sinu. takrat je bil to avto na baterije za 1000 dem. halo????!!!! pa sem ji kaj hitro razložila,da kaj tako dragega pa tudi sebi nebi kupila, še manj pa njenemu otroku. pa zamera gor ali dol. mislim, da bi blo moralo biti njo bolj sram kaj takega predlagat, kot pa mene zavrnit. in od tedaj dobiva samo zelo skromna darila za rojstni dan in božič. pa mali je itak zadovoljen, za starše mi je pa vseeno.
ne rabim pa posebej omenjat, da je šlo naše prijateljstvo na raven obiskov ob omenjenih priložnostih...

Nina_ -> kake ideje? (18.7.2005 11:44:11)

darilni bon pa kako torbico zraven

soncece24 -> kake ideje? (18.7.2005 11:46:18)

eni pač grozno pretiravajo. zadnjič sva se z bratom ravno menla o materializmu današnje mladine in sva ugotovila, da se midva iz otroštva spominjava čisto drugih stvari, kot kdaj sva kaj dobila. npr. zvečer je za naju bila največja pojedina, če je mami nardila žemljice s pečeno pariško, al pa če je bil kak poseben dan je šel ati po lepinje, pa ko smo katre igrali ob svečah, ko je elektrike zmanjkalo pa take stvari. ne pa ko sta nama babica pa dedek kupovala igrač na tone (sta mela preveč dnarja)

danes se vsi preveč ganjajo za materialnimi stavrmi in pozabljajo, da najlepših stvari na svetu ne moreš kupiti z denarjem...

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>