AJM BEK ;) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 8:52:28)

...sej najbrž me niti pogrešale niste;),ampak sem bla cel tedn doma z angino.Mal čudn je to sred poletja,ampak sem se kljub smrkavem nosu prau odpočila9nebesa.
Danes pa ko sem prišla v službo pa šok.Danes bi morali dobiti plačo,pa smo izvedeli da najbrž prau nobene več ne bomo dobili:(.Zdej smo pa čist adijo:(,doma zidamo,septembra imamo ohcet,pa še v jeseni greva na umetno oploditev.Full krvav potrebujemo vsak tolar,zdej pa še to:hudicek:.Sej splo ne vem kaj naj naredim:(,kdo me bo pa vzel zdej v novo službo,ko greva jeseni na umetno,pa tut če že,kdo mi bo pa dal takoj na začetku 2 tedna dopusta za poroko?:(Joooooj kok mi je grozn!!!Če pa ostanem kjer sem,pa vem da nimam nobene prihodnosti.Delala bi še vsaj 3 mesece zastonj al pa še več,si sposojala za bencin do službe :(,potem pa na zavod:(.
Punce kaj bi ve nardile na mojem mestu?

Mal sm zamorila ponedeljkovo jutro:(.

LP anadejka:(

dolenjka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 8:54:59)

jeb....:(:(:(! to je pa štala!!!!

Sploh ne vem kaj naj ti napišem!!:zmeden2::zmeden2:

A je vse to definitivno?

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:07:04)

...jap....:(

meeryana -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:07:26)

Joj anadejka,.....to pa je res ful grozno.....mene je tega vedno strah, nikoli ne veš kdaj pride kaj takega. Kaj pa če bi kar šla na zavod? Pa na socialno,....vsaj nekaj boš dobila, pa doma boš....da boš pa delala zastonj, ne vem no, odvisno v kakih odnosih si s šefom in s sodelavci, in na splošno s firmo.....

Želim ti vse najboljše in naj se odvije tako, da bo dobro zate!

LP
M

emaa -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:15:57)

poskusi najdet službo, jaz sem tud na intervjuju povedala, da se poročim čez dobre tri mesece

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:18:03)

...ehhh merry tuki ni nobenih odnosov,vsak gleda le nase.Sej sm jest tut rekla da bi blo še najboljš it na zavod,vsaj podporo bi dobila,čeprav mi je to full udarec,pa še za odpravnino za 10 let se lahko kr pod nosem obrišem.Full mi je dilema,starši mi prauvjo naj še mal počakam.....ne vem....pojma nimam...:(

meeryana -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:21:02)

anadejka, potem je edino to, da tudi ti gledaš le nase, edino kar lahko storiš, ker verjemi, noben nebo gledal nate in se spraševal kako boš pa ti....itd.

Jaz vem, da bi me to grozno prizadelo, ker imava kar nekaj kreditov :(
Ej, anadejka, ful držim pesti zate!

LP
M

emaa -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:22:43)

ne predolg čakat, pr vas se po moje ne bo izboljšal, je pa tole šit, tik pred poroko, IVF pa med zidavo

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:23:19)

Hja sej to je to,jest sm že zdej v minusu,ko mi bojo pa še dva kredita odtrgal bom pa še čez limit.

groza:(

meeryana -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:26:16)

anadejka,....pomoje je najboljše, da takoj začneš novo službo iskat. Od kod pa si?

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:28:36)

prau maš ema,tole sranje pr nas napoveduje konec.Še dolg je zržal,država noče več pomagat,ker smo baje preveč trdoživi in bi mogl že zdavnej propadt,pa tut 2 kupca smo mel,pa ni hotla prodat,ker se ji baje ne splača in bi več imela od tega da nas porušijo in tu zgradijo stanovanja al pa toplice.

Bom šla dons na zavod pogledat ponudbe služb.Drgač pa res na vem,a nej grem kr dol u kadrovsko in prosim naj me dajo na zavod????Če dam odpoved imam pa itak ne vem kok odpovednega cajta,tko da bi tko in tko delala zastonj.

....ja pa glih zdej,pred poroko in ivf,pa še čez 2 tedna bomo streho postavljal,ki nas bo koštala najmanj miljon:(

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:31:32)

Merry jest sm bla prej Vrhnčanka,zdej sm pa Logatčanka.Sej vem da je že skrajni cajt da si nadem neki druzgo.Pa sej mi ni problem,primem se za vsako delo,ampak sam neki pa je.....ni šans da grem delat v Lj.!!!!To pa res ne ker sem preveč živčn člouk,da bi se mogla vsak dan v zagužvano Lj.vozt.Pa še moj stari škodilak mi zakuha še preden se pripeljem v Lj.

Naty*Taja -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:33:16)

Ja, kr intenzivno službo iskat! S kod pa si in kakšen poklic bi lahko opravljala? Mogoče pa lahko kako pomagamo? Sej za poroko pa na razgovoru poveš, pa ni hudič, da ti nebi dal fraj- vsaj kake dva dni. Bo pač poročno potovanje počakal, a ne?

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:37:44)

..iz Logatca,sem ekonomsko komercialni tehnik V.stopnja...Naty ampak si spregledala da grem v jeseni na IVF - umetna oploditev,kjer te 90% dajo na bolniško za celo nosečnost,ker zavarovalnico to še zmer manj košta,kot pa da po nesreči splaviš.To pa moram verjetno tudi povedat na intervjuja ane....veste res rabim službo,ampak grem čez 3 mesce na bolniško za 9 mes.in potem na porodniško še za en let,a me vzamete?....nč kej vzpodbudno:(

Naty*Taja -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:45:07)

Ja Anadejka sej sem vidla, sam če bi po kakih vezah lahk dobil službo za tri mesece, in je potem posledično bolniška in porodniška večja. Jaz sem delala prek študenta v Engrotušu v Celju pa mi je šefica ponudla zaposlitev za tri mesece, da bi bila pol porodniška večja. Sam mam še tolk izpitov, da sem kr status obdržala. Ne poznam pa nobenga v Logatcu. Sam glede na to, da je tam trgovina, verjetno zate ne pride v poštev, ker imaš večjo izobrazbo?

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 9:49:12)

...mah ejjj jest sm navajena delat in grem tut v Tuša,pa še to je moja najljubša trgovina;),grem vedno tja nakupovat;)

Ne resno kot sm že rekla primem za vsako delo.

Pia73 -> AJM BEK ;) (18.7.2005 10:05:47)

Ja, to je pa res štala.

Jaz bi na tvojem mestu začela intenzivno iskat službo, tu kjer si sedaj pa verjetno ne bi nehala. Ne vem, no. Po mojem boš imela večje ugodnosti, če sedaj delaš magari zastonj in greš potem na bolniško pa prvi mesec ne dobiš nič, potem pa ti itak država da. Ker, če greš na zavod dobiš sigurno manj, pa še za porodniško ti vzamejo povprečje zadnjega leta in če greš sedaj na zavod, ne bo od povprečja NIČ. Sicer pa ti bo mogoče kakšna, ki se malo bolj spozna znala bolje svetovati,... Je treba danes vse preračunat,...

Sicer pa, seveda smo te pogrešale,... :metulj:

Anitka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 10:05:51)

Ojoj Anadejka. Bi ti zelo rada pomagala, če bi ti le kako lahko. Upam, da si kmalu najdeš kako službo in morda ti lahko pri tem pomaga tudi kaka RR-jevka. Res je malce shit vse tole glih zdaj, ampak izgubit nimaš kaj. Le poskusi si najti kaj in držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate.

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 10:23:30)

Hvala Anitka :rozica::rozica::rozica:

No sej Pia TO vidiš,o takih stvareh jest pojma nimam,pa me full zanima kaj je boljše,kako bi naredila da bi bila v čim manjšem dreku in bi imela večje ugodnosti,ker res ne poznam nobenih zakonov in kako vse to poteka.Potem je res bolje da še malo potrpim,vzporedno pa si iščem drugo službo.

gojska -> AJM BEK ;) (18.7.2005 10:48:17)

Sem ti poslala post na privat.
Probi vprašat za nasvet še na drugih forumih.
Več8)več ve

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 10:57:31)

thanks;) ,bom vprašala

soncece24 -> AJM BEK ;) (18.7.2005 11:16:11)

hej, glavo pokonci, za vsakih dežjem posije sonce. poskusi se v službi zmenit da naj te odpustijo, itak ni dnarja, da bi te plačali. na odpravnino pa boš verjetno mogla pozabit, ker če gre firma v stečaj in nimajo niti za plače, pol ti tud tega ne bodo dali. če si pripravljen a delat karkoli pa se bo našlo kaj, pa tudi če za 3 mesece.

Gea1 -> AJM BEK ;) (18.7.2005 13:21:47)

Povprašaj Simons na privat. Mislim, da ona dela v računovodstvu in bi ti lahko kaj pametnega svetovala.
Drugače pa bi si jaz na tvojem mestu začela intenzivno iskati novo službo, saj brez denarja ne gre.

Pozdravček! :sloncek:

Nyah* -> AJM BEK ;) (18.7.2005 13:34:52)

Uf, v kaki situaciji si se znasla:(:((, sem brez besed ostala...

Pomagat ti neznam, lahko ti recem le da :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: drzim, da bi se znasla, kot bo to najbolje zate oz. za vaju!

Upam, da ti kera RR-jevka lahko pomaga, vendar pa se pri svojih odlocitvah ne prenagli!

Drzi se, s tabo smo :rozica::rozica::rozica::rozica:.

anadejka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 14:00:35)

Hvala vam punce,še dobr da mam vas :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

upam da se bo še dobro izšlo:zmeden2:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>