AJM BEK ;) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

dolenjka -> AJM BEK ;) (18.7.2005 14:17:27)

Bo, bo! Še vsi problemi so se rešili, je pa res da nobeden sam od sebe in ne čez noč! Boš videla, da se bo tudi zate našla rešitev!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

ameli -> AJM BEK ;) (18.7.2005 20:16:20)

to pa je zaje..... situacija! Jaz sem imela priložnost menjati službo, pa je nisem zaradi čakanja na :duda:. Ker 4 leta nisem mogla zanosit, si nisem upala menjati službe, ker kako pa bi me v novi gledali, če bi takoj rabila prosto za preiskave, posege,... pa tudi potem ko zanosiš, vsak delodajalec gleda na to, koliko časa si pri njem:zmeden2:.
V tvojem primeru bi bilo najbolje, če bi dobila kakšno občasno zaposlitev (nekajkrat na teden), da be bi imela težav z odsotnostjo. Ampak potem pa je zopet težava z zavarovanjem,..... jaojaojao, nisi vi zavidljivi situaciji.

anadejka -> AJM BEK ;) (19.7.2005 7:23:48)

.....jeahhh tell me aboute it....mah,a veš k tko pogledam mal okol sebe,je tukaj full takih ljudi,ki sta oba mož in žena tu zaposlena,imata šoloobvezne otroke,ki bojo kmal rabil knjige in zvezke,pa so vsi mirni in kar tiho delajo.Hočem povedat,da je marsikdo še v hujši situaciji.Če oni lahko počakajo,bom tud jest.Najbolj pomembno mi je da imam zavarovanje,saj brez tega jeseni tut na IVF ne bom mogla.Bomo vidl,kako se bo še vse razpletlo.

Imejta lep dan!!!:rozica::rozica::rozica:

Špelka -> AJM BEK ;) (19.7.2005 9:20:14)

Anadejka, jest sem te pogrešala. :rozica::rozica::rozica: Štala, tale služba, ampak misli pozitivno, ker je vse za nekaj dobro. Tudi tole se bo dobro razpletlo, boš vidla. In boš na boljšem kot sedaj. Samo akcijo v roke punca in začet spraševast na vseh koncih in krajih. Welcome back! :bravo::bravo::bravo:

anadejka -> AJM BEK ;) (19.7.2005 9:52:59)

O glej jo Špelko marelko,kje pa ti hodš???;)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]