somic -> RE: Prve snežinke 2010 - 2. del (16.6.2010 21:18:17)
|
midva tudi pridno uvajava, predvsem sadje. nor je na slivo od hippa, od frutka niti ne. sem mu pa dala tudi slivov sok, razrečen seveda, pa je bil tudi zadetek v polno. kaj ve prakticirate sokove? meni je nehal pit čaje, enostavno noče in noče, pa mi je predlagala zadnjič ko sva bila v razvojni, da mu dajem razrečene sokove, tako da to prakticirav in je kar ok. goste sokove redčim v razmerju 1:4, redke pa 1:1.5 oz 1:2 odvisno od okusa. je pa rekla tista v razvojni, da bi moral zdaj polete predvsem vodo, pa sem ji rekla, da to pri njemu ne pride v poštev. potem pa sem slišala od prijateljice da je svoji punčki dala vodo z okusom in da zdaj pije samo to. kaj pravite? saj po moje nima kaj bit. jaz načeloma pri tem uvajanju ne kompliciram. probam mu dat kar pač je, potem pa če vidim da mu ne paše, ga ne silim. banane ne mara, krompirček kuhan mu je super, cvetača kuhana tudi, jabolko nastrgano tudi... predvsem pa sva na kozarčkih, mi je bilo zdaj na morju tudi bolj praktično. je pa pojedel ta velik lonček en dan na plaži od hippa sadje in kosmiči. zgleda da bom to morala še nabavit
|
|
|
|