soncnica 3
|
Aninchy - bogica, se mi kar smiliš, tvoj PDP, pa še nič... Hudo vreme, da ti čist morala odl pade... Moj prvi sin se je rodil 6 dni po roku, prav tečno je čakat, ko si pa vse takoooooooo mooooooočno želimo, dam bi bilo pa le kakšen dan prej. Prejšnji teden v četrtek sem na CTG-ju srečala znanko, ki je bila že 1 dan čez rok, pa sem jo siroto spet v soboto na kavi srečala, no včeraj pa sem jo, ko sem šla na CTG zagledala v sobi z njenim , pa sem bila res vesela zanjo. Aninchy, saj bo!!! dvojčica6, vau, nisi kar tako, Armani!!! No, tudi jaz imam pripravljeno kot ti /brez armanija, ha ha ha /, zraven pa še tanke kratke hlačke z naramnicami in "kavbojsko rutko" za okoli vratu, sam bi bla pa zdej fora, da bi naš zdaj bila , potem bo pa mož res moral po "kiklco", ker nobene nimamo !!! Pa SPLOH NI VAŽNO, SAM DA BI BLO DETE ZDRAVO!!!!! , kdorkoli se je že zmotil /zdravnik, ki je videl , ali pa zvesti amterski napovedovalci spola, ki mi vsi po vrsti napovedujejo - buksli, zase naj se brigajo! / naraščaj - s hemoroidi imam jaz probleme od prvega poroda naprej (6 let), ker sem imela težak porod, vakuum zaradi prenehanja srčnih utripov pri sinu, pri 8-ih cm "odprtja", potiskat do onemoglosti in ga v 2 popadkih rodit in itak, veš da napneš vse moči, da se le rodi..., bla bla bla, sin HB v redu, jaz pa ... - pon porodu krema Modolex, drgač sem se pa jst kar navadila po kakanju brisat se z vlažilnimi robčki za odrasle /uni za hemeroide so ful dragi/, pa pit veliko (da ni blato trdo), pa kar gre. Robčke pa kupujem v DM-ju, od Balee - so mi fajn. Slovenka
|