Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 12:59:18
|
|
|
|
naraščaj
|
Joj , jst sem pa kr prespala tole dopoldne Prej sem še do mal čez 10 neki bluzla tle gor pa so mi oči začele kr skup lest in pol sem še neki skakal okol in si na konc rekla, nč pejt mal ležat in no nakonc je to ležanje trajal do 12,30 . Zdej se pa psihično prpravljam, da grem neki v lonce vršt (sladko zelje + pire). Pol pa itak morm po tamalo, čeprav kdo poslušal to tečko v tem vremenu. Razmišljam, da bi jo kr v CE popoldne mahnal po opanke zanjo, sam morm še s tem seznant (bo ful navdušen , da bo hodu nazaj v CE al kje je dans tak ne vem ). Čeprav še tut jst ne vem, če se bo men dal . No do ene 4ih mam čas se zjasnat. Nčl grem kuhat. Bridget, ja ja jst bi kr šla, sam nč ne dogaja. Jst bom kr tle strašna pol čez rok tko kot prvič, zato, da mi bodo lahk spet vsi teželi, a še nisi šla Pol boš pa ti pred mano šibala v P
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 13:04:20
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: meymey Še dober teden do mojega roka . a si že kej vizualiziraš porod?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 13:10:26
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: meymey Še dober teden do mojega roka . a si že kej vizualiziraš porod?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 13:12:28
|
|
|
|
Kiya
|
Zoja lulanje po cevki je veliko boljš kot pa vstajat, saj jaz niti nisem imela občutka ali imam poln mehur ali ne in sem potem skos hodila. Punce KEGLOVE VAJE Mi smo imeli patronažno na obisku, smo imeli prvo kopanje in je mala uživala. Se vidi da je ribica po horoskopu. Rea čestitke
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 13:14:22
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya Zoja lulanje po cevki je veliko boljš kot pa vstajat, saj jaz niti nisem imela občutka ali imam poln mehur ali ne in sem potem skos hodila. Si me pa spomnila na občutke prva 2 dni... Se spomnim, da sem hodila na WC na ene 2 uri samo zato, če bom slučajno kaj uspela naredit, ker čutila itak nisem ničesar...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 13:39:43
|
|
|
|
nikcaa
|
Zoja83- uso srečoooo... iii...jutri boš že mela svojega angelčka v rokah...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 13:46:17
|
|
|
|
meymey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: meymey Še dober teden do mojega roka . a si že kej vizualiziraš porod? Ufff... vizualiziram, vizualiziram.... in sem srečna da je mimo. Čeprav mam zdaj sireno v posteljci na drugi strani dnevne sobe . Dokler vse ne rodite bom komentarje o bolečinah pri porodu zadržala zase .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 13:51:57
|
|
|
|
diksy
|
bridget3 - kak to, da ti pride patronažna? kaj si v kakem zdr domu že kaj pediatra iskala? jaz sem sicer tudi že slišala nekaj, da naj bi pri nas prišla patronažna prej pogledat če je vse vredi pripravljeno itd.... dianatal gel - baje so ga pri nas v porodnišnici preizkusili in baje ni čisto nič pomagal, ni šlo nikamor tak da bi blo vseeno, če bi bla brez....ampak po enem primeru pa tud ne gre sklepat najslabšega.... lp
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 14:06:28
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: meymey Dokler vse ne rodite bom komentarje o bolečinah pri porodu zadržala zase . Kaj si mogla to napisat?!?
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 15:34:54
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Bcljka, ti si me pa tako zdražila s temi Kingstoni, sem te še na FB gledala, da sem danes ponoči sanjala, da sem tudi jaz šla na njihov koncert. po 10ih termin absolventa se kr navežeš na njih sm si ful želela na koncert, pa nisem vedla če bom loh šla in zdej sm res čist navdušena sicer ne bom mogla plesat pa skakat po odru tko k ponavad, ampak važn da bo fajn vzdušje Sem tudi jaz mislila, da bi šla, ker so iz naših krajev, pa vedno naredijo fajn žur, ampak glede na ginekologovo izjavo, nekak ne upam. No, boš poročala, kako je bilo.
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 16:53:05
|
|
|
|
bridget3
|
Diksy, nič nisem posebej kaj rihtala za to - očitno ginekologinja oz sestra kontaktira patronažno službo in potem začnejo po rajonih, ko je blizu rok (jaz imam še 19 dni). Do nedavnega (po čveku s kolegico, ki je že mami) pa sploh nisem vedela, da pride PRED rojstvom. Je rekla, da pride, da malo vidi, kako smo, če imamo kakšno vprašanje, da se malce spoznamo za kasneje Naraščaj: nič ti ne govori, da bom jaz pred tabo! Jinx ti prepuščam mesto pred mano ... Bcljka, hvala za ZS
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 17:29:42
|
|
|
|
majkl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy IZVIRNO SPOROČILO: meymey Dokler vse ne rodite bom komentarje o bolečinah pri porodu zadržala zase . Kaj si mogla to napisat?!? sam res lumpa meymey da nam take pišeš čestitke Rea Zoja tebi pa vso srečo jutri na CR Jst mam tut tak močen izcedek da ni za nikamor (skoz sam menjam mini vložke)-sam je čist brezbarven-mi je žal, da nisem včer moji G rekla nej mi da urin pregledat, da ni kakšno vnetje pri meni včeri na CTGju nič konkretno novega-popadkov še ni, pulz pa malemu zraste tut do 180 na vsake tolk tolk sm hotla komentirat, pa več ne vem.....no se še kej javim
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 17:30:24
|
|
|
|
Aninchy
|
patronažna - v čedalje večih krajih po novem prihajajo tud pred porodom, ja. Pri nas sicer ne, ampak sem v zadnjem času že kr neki teh primerov zasledila... Jst sm si pa namočla noge v slano vodo in se relaksirala, zdej sem si jih pa namazala z balzamom za noge (testerčke smo dobil v MŠ za reklamo ), pa je toook fajn filing, res bi mogla tole večkrat prakticirat, pa kr neki odlašam. Pol ko se pa končno spravim je pa toook faaaajn! Sem klicala prejle mojga mal (je na šiht) pa se ni oglasu, pol sem še enkrat probala, pa se ni oglasu... in ko je revež vidu, da ma 2 moja neodgovorjena, je že mislu kr domov pridet! Še dobr, da me je najprej nazaj poklicu No, zdej se grem pa še mal "relaksirat", ko se že dolg nism...
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 17:30:37
|
|
|
|
majkl
|
aja meymey za kavo na sončku sem tudi jaz takoj za....sam sonček počakamo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 17:43:14
|
|
|
|
bcljka
|
Zoja83 - srečno! jst sm mela pa zdele čist nepričakovano obiske 5 tednov starega Črta je pršu z očijem k je šla mami na pregled v leonišče, zdej sta pa lih šla k je mali ugotovu da moja joška nima mleka sm ga pestvala, pa ful se mi je smeju... Pika ga je pa nonstop brcala... mogoče sta se pa zalubla meymey - pol k bomo vse rodile itak n bo več smisla razlagat, dej zdej
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 18:25:11
|
|
|
|
innes4
|
Kukuc Da se malo javim. Moj pridno spi, tako kot večino dneva. Me prav zanima, kok časa bo trajala tale pridnost, upam, da ga ne mine prav kmalu Dons je bila prvič patronažna na obisku, nevem zakaj sem pričakovala kakšno staro zateženo patronažno in sem bla prov presenečena, k je prišla ena mlada ženska in pa ena študentka zraven. Sta stehtali malega, je imel manj teže kot iz P, pa je rekla, da so to tako majhna odstopanja, ki so velikrat odvisna od tehtnice. Bravo za take patronažne ki ne komplicirajo annie...glede vstavljanja Ea se strinjam za Maxico. Tut mene je najbolj bolelo odstranjevanje hansaplasta igle in vsega tega pa itak sploh vidiš ne, k ti jo v hrbet vstavjo. Je blo pa tut mene ful strah, da me bo bolel, pa res ne boli. ajdameti, top10 in rea27...čestitke pa veliko cartanja vam želim dvojčica6...rezali me niso čisto nič, tako da nimam nobenega šiva je bla res super babica in se je ful potrudila in pazila presredek Punce, moram pa prov pohvalit mojga . Ko sem prišla domov, so me na mizi čakale rdeče vrtnice in pa darilo- dve srebrni zapestnici, ena zame in ena za (ko bo večji seveda ) na obeh je vgravirano TIM in pa datum rojstva. Jest sem se kar zjokala . Pa ful mi je lepo kok se ukvarja z malim. Skos ga opazuje, lupčka, objemčka. Čisto je nor na njega. Z veseljem ga tut nafutra, prav: Ga bom jest podojil No glede tega se mi pa flaška zdi super, mleko je pa itak moje not. No pa sem se mal razpisala, zdej se grem pa cartat k mojima dvema zakladkoma in
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 19:09:58
|
|
|
|
nikita*
|
Evo mene doma. Danes na pregledu nič posebnega. CTG: se počuti v hotelu mama odlično, popadki ena sama ravna črta, tako da nič ne zgleda da bo kaj kmalu. Mislim, da se zgodba iz prve ponavlja. Čeprav vem, da se lahko v momentu vse spremeni. Danes sem bila tudi na pedikuri in pri frizerju, sem se sam mal postrigla. Zoja83: srečno jutri Ste čez popoldan toliko napisale, da se mi tudi brat ne da, sem tako lenaaaaaa. Naslednji pregled in CTG imam 09.06.2010
< Sporočilo je popravil nikita* -- 2.6.2010 19:10:51 >
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 19:29:04
|
|
|
|
gajka
|
zoja83 - srečno jutri! Pa sporoči nam lepo novičko, če bo šlo zares.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 19:51:42
|
|
|
|
čeb Maja
|
Hej, mene pa danes skoz neki matra, špika me skoz, pa kr ne vem al je trebuh trd al se žabica notri tolk ''guzi''. Danes je čist aktiven, sem mela 10 gibov že ob 13.00 men se zdi. Pol me pa v nožnici neki skeli pa kr v dimljah me zaboli dol do stegen... Prej ko sem šla na wc sem mela pa malo malo sluzi, res malo pa čist prozorna je bla.. po moje to ni čep; lahko je pa kakšen začetek... Joj, ne bi še šlaaaa Sej komaj čakam, da ga vidim samo bi še tolk da je en teden notri... Zdele si mislite, da sem mal blesava samo bi res, da je še malo vseljen. Danes sem nafilala celih 38. tednov in zdej je res že lahko vsak moment a ne?!? Aja pa torbo sem prej naštimala in ugotovila da mi falijo še za dojit uni nastavki, pa hrana!, pa kakšni natikači za pod tuš. Zoja83 - srečno jutri, javi se kej
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 20:37:02
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka zoja83 - srečno jutri! Pa sporoči nam lepo novičko, če bo šlo zares. JA, vso srečo in javi.
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 22:13:47
|
|
|
|
annie
|
Ajdameti in in rea27, čestitke za naraščaj!! Zoja83, držim pesti za jutri
< Sporočilo je popravil annie -- 2.6.2010 22:14:18 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 22:25:51
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja Hej, mene pa danes skoz neki matra, špika me skoz, pa kr ne vem al je trebuh trd al se žabica notri tolk ''guzi''. Danes je čist aktiven, sem mela 10 gibov že ob 13.00 men se zdi. Pol me pa v nožnici neki skeli pa kr v dimljah me zaboli dol do stegen... Prej ko sem šla na wc sem mela pa malo malo sluzi, res malo pa čist prozorna je bla.. po moje to ni čep; lahko je pa kakšen začetek... Joj, ne bi še šlaaaa Sej komaj čakam, da ga vidim samo bi še tolk da je en teden notri... Zdele si mislite, da sem mal blesava samo bi res, da je še malo vseljen. Danes sem nafilala celih 38. tednov in zdej je res že lahko vsak moment a ne?!? Aja pa torbo sem prej naštimala in ugotovila da mi falijo še za dojit uni nastavki, pa hrana!, pa kakšni natikači za pod tuš. Zoja83 - srečno jutri, javi se kej Se lahko kar podpišem pod tabo, sem zdaj eno uro že gledala, kako mi trebuh otrdeva, pa mi je na 20 minut, no, samo zdaj mi je pa nehal. A sem se samo pregurala čez dan, ker sem ful sedela za računalnikom al bo res kaj. Drugače pa nastavke za dojenje, če jih rabiš, dobiš v porodnišnici, potem ti jih pa že mož kupi ta čas. Tako da s tem se ne obremenjuj.
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 2.6.2010 22:28:49
|
|
|
|
novakatja
|
Čestitke REA27 in AJDAMETI! Jaz sem danes ta deževen dan preživela na pregledih v porodnišnici. Vse ok, samo da rodim bodo težave minile. V APN so pa ugotovili, da bo bolj verjetno malo čez rok, tako da imam kontrolo šele čez 1 teden. Še bom sitna. No, vsaj lepo se redi moja punčka, da me bo še bolj žulila! Pr LJ P Sestra na CTG mi je rekla, da dobiš po porodu samo 1 paket vložkov, da ti pripada 1 Lekadol, če te kaj boli in če si zaprt, ti morajo Donat od doma prinesti! Varčevanje, ker nisi bolan in ZZZS ne plača. Če imaš CR je seveda drugo... Kaj pa tiste mrežaste gatke za prve dni, a katera kaj ve? L. 2007 še ni bilo tako. Čisto sem hin danes, bom jutri prebrala, kaj ste se razpisale. Zgaga me muuuuuči.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 3.6.2010 0:11:39
|
|
|
|
bcljka
|
novakatja - jst mam 2 paketa vložkov + mrežaste hlačke v torbi za v P, ker baje res ful šparajo... če pa ne bom porabla pa itak odnesem domov... zihr je zihr dons sm uspela še dudo za v torbo sterilizirat, no vseh 8 dud! svašta... midva pa res kupva čist vsako dudo k jo vidva... sicer sm pa lih iz koncerta sm šla mal pred koncem, da se mi ni blo treba gužvat ful je blo fajn! pa ful sm plesala... ni čudn da sm mela pol trebuh trd k kamen zdej je že kul, pa ful brca drgač sm pa jezna, k sm pozabla dat polnt fotoaparat in sm sam ene par slik nrdila to se ne sme zgodit v P ... morm zdej pazt da bo skos nafilan nč, počas grem pod tuš pa spat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 3.6.2010 6:11:07
|
|
|
|
Bubika26
|
Čestitke Rea27 za sineka Marka Iana in Ajdameti za hčerkico Tiso in Top 10 za Jakca Včeraj bla na pregledu + CTG, srček bije OK, vse je vredu, nekje okrog 3100-3200 g. Dobila napotnico za CTG za Mb porodnišnico, tako, da morem danes poklicat, da me naročijo za v ponedeljek. V nedeljo imam namreč PDP. Mah sem misla, da bo kaj prej, pa očitno bo še kr nekaj dni čez rok . Edin problem je to, ko maš že vse 14 dni prej prštimano in pol sploh ne veš kaj bi še rihtal. No, ampak danes grem k frizerju, ka pa čem, bo vsaj dan hitreje minil , pa pol zvečer se še malo poslikam, bo dragi kaj zrihto. Zoja-vso srečo danes, se boste pa že cartali Včeraj cartala 6 t staro pupiko joj kak je bla pridna in radovedna že ful. Kak so si različni. Že to pri kg in velikosti je ful razlika za prijet in handling je ful drugačen, ne bi si misla, če ne bi mela zdaj že 3 bebike v cartanju zadnji mesec (vsi 6 t stari) ... Hm... vizualizacija, psihične priprave, dihanje... mi je že vse dol padlo, zdaj hočem še samo rodit Nič in mamice lepo se imejte in za vikend napovedujejo lepo, sončno vreme, tako, da ga bo treba izkoristit.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?