|
RE: Junijčice 2010, 2.del 1.6.2010 20:35:16
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Pozdravček, in mamice pa je še en "športni" dan za mano ... sem šla z mojima dvema v Kranj, ker sva z itak pozabila kupit tisto banjico na stojalu ... pri tavečjem sva imela sposojeno od sestrične, ki jo pa zdaj rabi no, pa sem dobila banjico s stojalom, pa še dva čist cortkana kompletka, tako da samo še operem in zlikam, pa pripravim čist drugo garderobo za našega za domov iz P Inika84, super, da je vse ok pri taki količini pikapok tudi drugače ne more bit IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: ajdameti Eno ne nosečniško vprašanje za že mamice ki imate doma že male nadobudneže. Ima katera kaj izkušenj z Buggy Boardom za drugega otroka prevažat? Me mika da bi nabavli, ker zelo dolgih sprehodov naša prvorojenka vseeno ne bo zmogla... Jaz sem o tem že spraševala nekatere druge mamice, pa so vse naletele na isti problem - otroku se ni dalo stat na buggy boardu in so po svoje okrog vozička dirjali. Zaenkrat še ne poznam nobene, ki bi se ji ta zadeva sploh obnesla. Sem pa tudi že jaz o tem razmišljala, ampak bomo očitno zaenkrat še počakali z nakupom in videli, kako bo šlo brez tega. Bom še jaz pristavila svoj piskrček z enim vprašanjem za tiste, ki že imate doma kakšnega malčka : A ste kaj razmišljale v tej smeri, da bi dojenček prinesel ta večjemu kakšno darilce? Eni to prakticirajo in imajo menda potem ta večji malo manjše probleme s sprejemanjem dojenčka... Buggyboard ... jaz si ga bom sposodila od sodelavke (če bo šel na voziček), kupovala ga pa ne bi, ker sem prevečkrat že slišala, da je ostal totalno neuporabljen, ker se večjim otrokom ni dalo na tistem prevažat Če samo našega pogledam v trgovini, si čist predstavljam, da veliko v uporabi ne bo ... v trgovini na primer sedet v teh vozih itak noče, se vozi na stojalu za zaboje ... pa mal stoji, mal se usede, mal dirka okoli ... darilce za tavečjega ... bo sigurno kakšno malenkost dojenček prinesel, da bo mali bolj vesel imamo pa tud že dudo pripravljeno, da bosta ati in naš mali dudko skuhala in prinesla dojenčku v porodnišnico Ker ima moj od prej še enega fanta, sva isto naredila tudi, ko se je naš mali rodil, pa (z njegove strani, pustimo ostale okoliščine) ni kakšnega ljubosumja, takrat je bil sploh čisto navdušen pri tako malih, kot so naši (kolikor vidim, nas je ful s približno 2-letniki ), je pa eno darilce pomoje sploh fajn zadeva, da bodo malo preusmerili pozornost z dojenčka. pri nas bo to res kaka malenkost ... mogoče tud kakšno vozilo, s tem res ne moremo falit (bagri so zakon, ja ), al pa ti mali seti duplo kock, mogoče kaj za peskovnik - kanglica, lopatke pa to; al pa flumastri, ker so tastari že fuč naraščaj, mogoče pa kaj takega tud za vas pride prav Speli, daj si izberi kakšen datum med tednom, no saj veš, da čez vikend niso lih navdušeni nad gužvo aja, mislim, da so prepoved pred kakšnim tednom ukinili. se mi zdi, da sem pred par dnevi brala nekje na RR Novakatja, pri nas so se pa v vrtcu že zadnji mesec ful pogovarjali o dojenčkih, pa od kod pridejo in tako, pa o živalskih mladičih je ena "sošolka" dobila sestrico že januarja, ena pa pravkar bratca, tako da so imeli kar razlog za tako temo prav praznovali pa ne vem, če bomo kaj. tudi za rojstne dneve smo zmenjeni, da ne nosimo hrane ali pijače; ne vem, mogoče bo kakšne balone nesel. večji doma ... Nal bo do sredine julija še normalno hodil v vrtec. Rabim dopoldne čas, da se malo naspim pa posvetim tamalemu, da bom imela popoldne več energije se ukvarjat s tavelikim en mesec bo pa poleti doma, tako da bomo takrat več okrog hodili; pa če nam uspe (finančno), še septembra kakšen teden morja drugače pa Nal tako zelo uživa v vrtcu, da se mi sploh ne zdi fer, da bi ga imela zaradi malega (pa njemu najbrž precej dolgočasnega) doma Innes4 ... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kakšen cukrček tole recimo, da so komentarji finito mogoče se pa dons še kej beremo, sem očitno čvekalno razpoložena na kratko pa sploh ne znam se oglašat ... napišem zmeraj cel roman
|