pozdravljene punce....
zelo dolgo se nisem oglasila, ker sem kar malo pozabila na vas
.
tako lepo je prebrati da tudi vaši malčki napredujejo
, prav vesela sem za vse vas.
naša je tudi že orng babnca. pri 18m je imela 12900kg in 83cm. sedaj smo uspešno prestali še cepljenje in razvojno. z njenim napredkom je bila v razvojni zelo zadovoljna, in nama ni treba več iti, razen če bi se mi zedlo potrebno. itak je še sistematika pri treh letih in zraven še logoped... moram rečt da so se tudi zdravstvene težave nekako umirile, bronhiolitisev celo zimo nismo imeli, tudi iz vrtca še ni prinesla domov kakšnih hujših viroz, ima pa še vedno zelo zamašen nos, vendar se je naučila pihnit, tako da sem tudi jaz bolj mirna.
sem pa jaz sedaj že tri mesece na bolniški in dejansko firšna po operaciji diskus hernije v ledvenem predelu, in je tudi tamala krepko prikrajšana za crkljanje, ker je ne smem dvigovati, je pa posledično zaradi tega bolj samostojna, saj se je naučila splezati iz posteljice, sama gre po stopnicah, spleza na previjalno, na stolček za hranjenje,... je pa tudi zelo trmasta in ko si nekaj zapiči v glavo, se je sploh ne da premaknit. zato ima posledično tudi napade trme, in če bi jo lahko dvignila bi jo nesla v sobo da se tam strma, tako je pa ne morem in se trma na tleh..