|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2010
14.11.2010 16:49:10   
Tjasa27
oj

jz sem klicala v porodnišnico, zakaj nas niso klicali pri kor. 6 mesecev na pregled, pa je rekla, da kličejo samo tiste, ki so imeli porodno težo nižjo od 1500 g. tako da ga mi nimamo.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.11.2010 9:05:41   
bambixxx
dobro jutro,
ne vem, če imamo pregled pri kor. 6 mes. user posted image  ko je bil notri nam niso nič rekli. bom vprašala zdaj, ko bomo imeli cepljenje proti RSV.

drugače je miško že ok, vročino je imel samo v petek, pa ful je spal. danes pa se je tudi mami naspala, ker je spal od 20h-7h, sem ga previla in nahranila in je po jutranji "telovadbi" (tak jaz pravim ko ima sršene v riti user posted image  in brca in nori) še eno kratko rundo odspal.  jaz sem pa izgleda nekak čudno spala, ker me ful vrat boli.
potem pa greva na fizioterapijo in sem vesela, da je sonček, da lahko greva peš.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.11.2010 17:53:33   
Kiya
Na odpustnici iz porodnišnice je pisalo, da naj bi bil zopet pregled v porodnišnici v korigirani starosti 6m in tudi vabilo smo dobili :)
Naša je imela 860g user posted image

Se pa v petek dobimo s "cimrami" iz EINT, smo ohranile nekaj stikov in se vsake toliko časa dobimo na kakšni kavi user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.11.2010 9:22:09   
bambixxx
dobro jutro,
danes smo spet lepo spali, ta mali od 22.30-7.30, jaz pa od polnoči dalje. nekak ne morem iti z njim spat prej, ker še nisem zaspana, pa ta tv...

dobili smo vabilo za cepljenje proti RSV 26.11. ob 11h, tako da DejanMB se vidimo.

meni tudi kar manjkajo te kavice in čveki s prijateljicami, čeprav sem zdaj večkrat na kavi se mi zdi. ampak vseeno, ko mine par dni ali pa je slabo vreme in ne morema ven, mi je kar dolgčas doma. se moram spravit nekaj produktivnega delat... mogoče magistrsko nalogo, hehe... ne manjka mi služba kot delo samo, ampak druženje z ljudmi, to najbolj pogrešam. čeprav sem rekla, da si bom zdaj 1 leto vzela pavze in bila res samo MAMA.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.11.2010 15:24:09   
Kiya
Naša je včeraj dobila 2 dozo cepiva in pa zaščito proti RSV. Se mi je kar smilila, ko so jo 2x pičl, pa zvečer mi je še zakuhala user posted image
Danes je bolje, moram pa spremljat če se bo zopet pojavila vročina in jutri k pediatru user posted image

A so vaši imeli kdaj vročino po cepljenju in koliko časa je bila?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.11.2010 17:32:18   
bambixxx
naš je imel vročino po 1. cepljenju 37,8, trajalo pa je samo en dan.

kiya zgleda, da se samo midve tu gor pogovarjava.... user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.11.2010 19:32:27   
Kiya
Zgleda so druge polno okupirane pa nimajo časa bluziti tukaj :P

In bambi kaj ste danes kaj jedli :) nekako ne vem kaj bi skupaj kombinirala, sem čisto brez idej.
Zdele bomo večerjali riževo kašico pa malo mleka čez user posted image , sva začeli dva dni nazaj počasi uvajat, tako da še ne poje za cel obrok :)

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.11.2010 19:43:49   
DEJANMB
Lep pozdrav,naš korenjak je imel v ponedeljek 2.dozo cepiva po programu,ni imel ničesar ne vročine edino malo je bil sitko v torek,drugače je ok,imamo pa naslednji teden rsv 1.dozo.........včeraj smo imeli razvojno ambulanto in smo bili pohvaljeni,dobili pa smo za logopeda-preventivni pregled.......user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.11.2010 21:51:30   
scarlett_
kiya moja mala je imela po 2. cepljenju en dan vročine, ni bila posebej visoka .. po 1. cepljenju pa ni dobila nič ..
jaz ji v večerno riževo kašico umešam jabolko ali hruško, čez dan pa večinoma še vedno je samo korenček, bučko, cvetačo v različnih mešanicah med sabo .. user posted image

(odgovor članu DEJANMB)
Neposredna povezava do sporočila: 459
19.11.2010 8:43:14   
bambixxx
Kombincije GH:

http://www.ringaraja.net/forum/Kombinacije_Gh/m_3459261/tm.htm

jaz sem mu pred par dnevi dala špinačo+krompir... joj kako je bilo vse zeleno, samo v usta ne user posted image . v glavnem sem ugotovila, da ima raje sadje kot zelenjavo, ker je sladko. od zelenjave se edino pri korenčku ne pritožuje, pa še to mora bit čisto gladko spasirano, ker če je kakšen milimetrski košček notri, se že davi zraven. v glavnem za kosilo ponavadi kakšna zelenjava ali sadje z riževo kašico, pač menjujem en dan eno en dan drugo. za večerjo pa, če ni že prepozno, dobi jabolčno kašico za lahko noč od hippa. in ful lepo spi celo noč po njej.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 460
19.11.2010 10:07:19   
Kiya
Sej tele kombinacije imam kopirane ampak vseeno sem kdaj brez idej :)
No danes bo dobila kolerabo in cvetačo :P imam še zmrznjene kocke, pa se že tajajo za kosilo.

Jaz sem nehala pasirat, sem le prvič ker so me vsi opozarjali da je treba pretlačiti z vilico, da se otrok ne navadi na preveč tekoče.

Vročine včeraj ni bilo več.

Moram it, se je tamala zbudila in je lačna user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 461
19.11.2010 13:28:11   
bambixxx
jaz sem pa končno našla zelenjavno kašico, ki mu je všeč: korenček, koruza, paradižnik, bučka. in je pojedel cel 190g kozarček user posted image  v 10 minutah.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 462
19.11.2010 17:52:42   
Kiya
A si to sama naredila ali si kupila v lončku?

Jaz sem trenutno le od hippa pastinak vzela (ker sem ga tok iskala) in pa sadne, ki bodo za na hitro ko ne bo časa kuhati user posted image , sadje zaenkrat se ni uvedeno, bova čez cca 2 tedna začeli, trenutno uvajamo mlečne kašice za večerjo user posted image

Srečanje je super uspelo, vse punce so lepo zrasle (naša je največja user posted image ) pa malo smo poklepetale in je hitro bilo dve uri mimo user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 463
19.11.2010 21:18:35   
bambixxx
kupila od hippa "zartes gartengemüse" gor piše. sadje mu povečini naredim sama (jabolka, hruškov kompot kar zmiksam z riževo kašico, banane). zelenjavo pa kupim v lončku. me na koncu ceneje pride, kot če bi vso to zelenjavo posebej kupila in mu sama naredila. pa na kraj pameti mi ne bi padlo, da to skupaj zmiksam, pa je očitno dobro user posted image .

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.11.2010 12:43:13   
Kiya
Jaz sem pa ravno obratno :) sem kupila zelenjavo in jo skuhala in zmiksala/speštala in zmrznila kot kocke za led, zdej pa imam vse v posodah in potem ugotavljam kaj bom ven vzela :)

Sem pa kupila stekleni ribežen za jabolka in hruške, da bom lepo sveže delala.
A sadje si prekuhavala ali dajala sveže? Sestra pri pediatru je rekla, da kar vse sveže, nobenega kuhanja razen mogoče kakšen kompot če ga slučajno pije namesto čaja.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.11.2010 12:52:13   
bambixxx
sadje mu dam sveže, naribam jabolko ali z vilicami zmučkam banano, edino hruške mu dajem kompot, ker ga slučajno imam doma od tašče. potem pa hruške poje z riževo kašico, sok pa gor spije. je ravno zdaj to jedel user posted image . druge sokove mu pa kupujem, da je malo drugih okusov zraven - grozdje, borovnice, jabolka, ananas, breske itd. od zelenjave pa sem mu probala enkrat dat kuhan cvetačni pire, pa ni bil navdušen. pa tudi korenček sem mu sveži naribala, pa tudi ni šlo, ker se davi, če so koščki zraven. no jaz ga pol na finto vržem, pa kako kupljeno kašico zraven oz. vmes dajem, da potem vse poje user posted image .

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.11.2010 9:28:58   
bambixxx
danes naš miško praznuje 7. mini rd. vse najboljše Tibor user posted image user posted image user posted image !

lepo sva se naspala (21.30h-8.30h), napapala, potem pa greva počasi na telovadbo (FT). škoda, da je slabo vreme, da ne moreva peš.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.11.2010 13:45:34   
Kiya
Vse najboljše Tibor user posted image

Midve sva ravno kosilo pojedli, je šel pastinak lepo v želodček user posted image
Je pa veliko rajši jedla tole kupljeno gladko kašico kot pa tiste, ki jih jaz z vilcami pretlačim user posted image

Ali katera uporablja Babylove (DM) ali Bebevita (Muller) kašice? Zaenkrat imam Alete in Frutek doma, pa bi v prihodnosti probala še tile, ker jih nekateri kar hvalijo user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 468
23.11.2010 11:42:44   
Tjasa27
oj!

men so  Babylove (DM) ali Bebevita (Muller) boljše kot frutek. pa še cenejše so.

naš plazilec se je pa končno sam usedel. sem ful vesela!!!

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 469
23.11.2010 11:50:10   
scarlett_
Jaz ji zaenkrat kupujem samo Hippa, ampak bom zdaj začela Babylove, ker smo imeli že itak to mleko in je blo super .. pa tudi kašice so cenejše. user posted image
Mi smo pa včeraj dočakali naš prvi glasen smeh! user posted image user posted image Namenjen pa je bil našemu kužatu hehe .. se še veselim njenega naslednjega smejanja! user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 470
23.11.2010 12:41:17   
bambixxx
naš miško se tudi že veselo na glas smeji in ima zadnje dni neke samogovore. danes zjutraj me je zbudil, ker se je sam s sabo pogovarjal ali pa z medvedki na vrtiljaku - najbrž jim je razlagal, da se je pravkar fino pokakal user posted image . ima pa že 7 kg user posted image .
kašice in sokove kupujem od hippa in frutek, ostalih še nisem probala.
tjasa user posted image  za sedenje. naš se tudi že ful dviguje, ko je v ležečem položaju, ampak od sedenja je še daleč.
scarlett user posted image  za smejanje. je prav fajn, ko ti vrnejo nasmeh in čutiš, da so zadovoljni, a ne?

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 471
23.11.2010 19:46:11   
DEJANMB
Vse najboljše tiborju za mini 7.rojstni dan,malce z zamudo ampak vseeno iz srca.......mi pa imamo jutri FT tak da bomo malo se zmantrali.....user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.11.2010 21:52:19   
bambixxx
hvala za čestitke!

(odgovor članu DEJANMB)
Neposredna povezava do sporočila: 473
29.11.2010 8:00:19   
bambixxx
Dobro jutro!
Lepo zasneženo je zunaj. Dobro, da nam ni treba v službo it. Grem pa k zobodravniku, ker me že od petka taaak zob boli, da se mi meša. Vse samo, da neha.... zakaj vedno začne bolet pred vikendom user posted image

mi smo drugače fajn, mali lepo papa, raste, spi cele noči. Začel je brbrat in govorit "ooo joj" user posted image  - no tak se čuje.
Lepo bodite!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 474
30.11.2010 20:33:30   
Kiya
Joj bambi upam, da je zdej kaj bolje.

Mi tudi pridno rastemo, danes sva uvajali gluten user posted image , konec tedna pa začneva s sadjem.
Trenutno nismo še nobenega obroka nadomestil, najraje ima mlečne kašice in seveda mleko.

Počasi bomo šli na Hipp 2, kdaj ste pa ve kaj zamenjale?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.