ursah
|
Ojla, moja izkušnja: Zaenkrat, po 2,75-mesečni uporabi (košara), sem z njijm zadovoljna. Predvsem mi je všeč dobro vzmetenje, barva in izgled, predalčki, nakupovalna košara spodaj in to, da se da "nadstrešku" nad košaro spreminjati, koliko je odprt. Sem dobila tudi že veliko pohval, kako je lep (imam rjavega z oranžnimi, rdečimi, rumenimi krogi - čisto jesenske barve, za sedaj :)). Glavna slabost je, da sta sprednji kolesi malo neokretni včasih, oz. manj kot pri nekaterih drugih recimo, ampak ko se naučiš manevrirat, je OK. Drobne pomanjkljivosti so pa: bremza je na sredi osi, zato sem se na začetku zadevala vanjo (to imajo mislim da vsi, sedaj sem se že navadila), ko spreminjaš naklon "nadstreška" oz. baldahina od košare, je ta hrupen in ti lahko zbudi otroka, in pa manjka kakšen kaveljček ali nekaj, da lahko obesiš igračke gor, tako da se moraš malo znajti. Košara je precej velika, med največjimi kar sem jih videla - to sicer ni pomanjkljivost, ampak osebno bi mi bila boljša malo manjša. Previjalna torba, ki jo dobiš zraven, ni hudo uporabna - ima samo en glavni predal, tako da non-stop brskaš med vsem notri, in pa na naramnici ima neke nete za prilagajat dolžino, ki nikoli ne držijo skupaj, razen če nimaš torbe skoraj prazne. Ampak kot vidim pri drugih vozičkih, dajo zraven ravno tako take torbe, tako da jih veliko torbe kupi posebej. Tudi jaz jo kupujem sedaj, oziroma nahrbtnik. Zlaganje je relativno enostavno, jaz ga spravim v cliota (sicer ne gre notri nič drugega kot še otrok in jaz, ampak gre - s tem da imam avtosedež zadaj, ker se spredaj airbaga ne da ugasnit). Slabost je, da je košara kar težka in velika, tudi ogrodje ni ravno najlažje, ampak gre. Ampak po mojem mnenju ima dovolj dober price-performance, tako da bi ga še 1x vzela, če bi se sedaj odločala. Sem bila pa tudi jaz zelo nezadovoljna z odnosom in zamudo pri dobavi - precej neresno. Če mi ne bi bil všeč in če se mi ne bi že malo mudilo, sem bila že blizu temu da odpovem naročilo, zahtevam avans nazaj in kupim drugega. Sploh mi je šlo na živce to, da so zahtevali avans, torej pol denarja vnaprej, potem pa zamujajo pri dobavi in mi celo rečejo "ja gospa, čas dopustov je, kaj ne veste tega". Mislim halo, če se zmenimo za rok, ni moj problem če ste notri pozabili vključiti svoj čas dopustov in me tudi ne zanima... Tako da punce, če ga boste kupovale, se dvakrat prepričajte, da tip razume kdaj ga mora dostavit...
|