|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro
26.5.2010 9:06:19   
pupika
Mi lahko prosim pomagate katerega izmed teh dveh naj izberemo. Gre za skupino od 15-36kg in namreč se odločamo med Mxi-Cosijem Rodi in Recaro Monza. Zanima me tudi kaki naklon imata kaj tedva sedeža, kajti kadar imamo daljše vožnje naš mali zaspi v avtu. In kateri je mehkejši avtosedež.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro
28.5.2010 21:32:54   
Capyka
Mi imamo Recaro Monza. Sem poskusila dati hčerko v Rodija, pa sploh ni pasala noter. Tako da ti svetujem, da greš pred nakupom z otrokom v trgovino in ga daš sedet v sedež.
Naklon pri Recaru je, ampak bolj tako-tako. Čisto odvisno je od lege sedeža v avtomobilu, npr. mi imamo Megana in ima zadaj precej pokončne sedeže, tako da je potem naklon pri otroškem sedežu manjši. Upam, da razumeš, kaj sem hotela napisat...
Pa še tole: prej smo imeli Tobija, pa je bilo tako mukotrpno prevleko po pranju nazaj gor nataknit. Recaro je pa user posted image . Čist simpl ko pasulj gre prevleka dol in nazaj gor. Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

lp

< Sporočilo je popravil Capyka -- 28.5.2010 21:44:12 >

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2010 21:38:45   
mayci
Mi imamo Maxi Cosi Rodi XR, z njim smo zadovoljni. Tudi prevleko se pri tem modelu zlahka sname in opere.user posted image Naklon je sicer majhen, vendar je našemu fantu čisto dovolj, da lepo spi (kar se sicer bolj redko zgodi) in mu glava ne opleta.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2010 7:38:11   
barni
Vem, da nisi tega vprašala, sam poglej še Cybex xfix solution. Nam zgleda zelo vredu, nismo pa ga še preizkusili v praksi. Pa se tudi nekoliko nagne. Samo prav veliko pa ne, zato mi še malo vztrajamo na 9-18 kg. Ker veliko spi v avtu.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2010 7:43:24   
pupika
Capyka hčerka ni pasala v Rodi-ja, ker je bil Rodi preveliki ali zaradi drugih razlogov. Mi imamo sedaj romerjevega vip, malo je rabljen od nečaka, pa mu tudi ne ustreza, ker kar naprej pritožuje. V maxi-cosija smo ga že posadili in je bil kar zadovoljen,v Recaro-ta pa še ne, kje pa jih prodajajo. Zasledila sem da naj bi jih prodajali v Porche LJ, so še katere druge trgovine kjer jih prodajajo, ker mi smo iz MB.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2010 12:02:58   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Vem, da nisi tega vprašala, sam poglej še Cybex xfix solution. Nam zgleda zelo vredu, nismo pa ga še preizkusili v praksi. Pa se tudi nekoliko nagne. Samo prav veliko pa ne, zato mi še malo vztrajamo na 9-18 kg. Ker veliko spi v avtu.

Mi imamo tudi tega in veš, ko je zaspana, zaspi kjerkoli. Pa sploh ne nagnem sedeža. user posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2010 9:08:10   
niki07
Mesec nazaj smo kupili Recaro Monza Seatfix preko spletne prodaje Bob&Čenča. Sedež smo dobili v 2 dnevih in smo z njim izredno zadovoljni. Udoben je, mehek in ta mali v njem tudi z veseljem spi. Priporočam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?