Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

pupika -> Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro (26.5.2010 9:06:19)

Mi lahko prosim pomagate katerega izmed teh dveh naj izberemo. Gre za skupino od 15-36kg in namreč se odločamo med Mxi-Cosijem Rodi in Recaro Monza. Zanima me tudi kaki naklon imata kaj tedva sedeža, kajti kadar imamo daljše vožnje naš mali zaspi v avtu. In kateri je mehkejši avtosedež.

Capyka -> RE: Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro (28.5.2010 21:32:54)

Mi imamo Recaro Monza. Sem poskusila dati hčerko v Rodija, pa sploh ni pasala noter. Tako da ti svetujem, da greš pred nakupom z otrokom v trgovino in ga daš sedet v sedež.
Naklon pri Recaru je, ampak bolj tako-tako. Čisto odvisno je od lege sedeža v avtomobilu, npr. mi imamo Megana in ima zadaj precej pokončne sedeže, tako da je potem naklon pri otroškem sedežu manjši. Upam, da razumeš, kaj sem hotela napisat...
Pa še tole: prej smo imeli Tobija, pa je bilo tako mukotrpno prevleko po pranju nazaj gor nataknit. Recaro je pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] . Čist simpl ko pasulj gre prevleka dol in nazaj gor. Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

lp

mayci -> RE: Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro (28.5.2010 21:38:45)

Mi imamo Maxi Cosi Rodi XR, z njim smo zadovoljni. Tudi prevleko se pri tem modelu zlahka sname in opere.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Naklon je sicer majhen, vendar je našemu fantu čisto dovolj, da lepo spi (kar se sicer bolj redko zgodi) in mu glava ne opleta.

barni -> RE: Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro (31.5.2010 7:38:11)

Vem, da nisi tega vprašala, sam poglej še Cybex xfix solution. Nam zgleda zelo vredu, nismo pa ga še preizkusili v praksi. Pa se tudi nekoliko nagne. Samo prav veliko pa ne, zato mi še malo vztrajamo na 9-18 kg. Ker veliko spi v avtu.

pupika -> RE: Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro (31.5.2010 7:43:24)

Capyka hčerka ni pasala v Rodi-ja, ker je bil Rodi preveliki ali zaradi drugih razlogov. Mi imamo sedaj romerjevega vip, malo je rabljen od nečaka, pa mu tudi ne ustreza, ker kar naprej pritožuje. V maxi-cosija smo ga že posadili in je bil kar zadovoljen,v Recaro-ta pa še ne, kje pa jih prodajajo. Zasledila sem da naj bi jih prodajali v Porche LJ, so še katere druge trgovine kjer jih prodajajo, ker mi smo iz MB.

Najaa -> RE: Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro (31.5.2010 12:02:58)

IZVIRNO SPOROČILO: barni

Vem, da nisi tega vprašala, sam poglej še Cybex xfix solution. Nam zgleda zelo vredu, nismo pa ga še preizkusili v praksi. Pa se tudi nekoliko nagne. Samo prav veliko pa ne, zato mi še malo vztrajamo na 9-18 kg. Ker veliko spi v avtu.

Mi imamo tudi tega in veš, ko je zaspana, zaspi kjerkoli. Pa sploh ne nagnem sedeža. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

niki07 -> RE: Avtosedež Mxi-Cosi ali Recaro (3.6.2010 9:08:10)

Mesec nazaj smo kupili Recaro Monza Seatfix preko spletne prodaje Bob&Čenča. Sedež smo dobili v 2 dnevih in smo z njim izredno zadovoljni. Udoben je, mehek in ta mali v njem tudi z veseljem spi. Priporočam.

Stran: [1]