|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
12.6.2010 16:25:25   
trsica
Jaz bom poklicala za prvi pregled šele v torek, ker moja gin. dela le tri dni v tednu. user posted image
Dajte mi še povedat glede špikanja, kako vas to špika. Ker mene ob kakšnem gibu orenk špikne, da kar boli. user posted image  Tega v prvi nosečnosti nisem imela. user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 176
12.6.2010 20:13:08   
tamina
trsica, mene je tri dni zelo špikalo, potem en teden nič, potem me je pa spet in to cel dan, zdaj pa spet nič... Pravijo, da to ni nič takega, če pa so res hude bolečine pa le pojdi k zdravniku... jaz za to špikanje sploh nikoli prej nisem slišala, da to spada zraven, ker so se vse pogovarjale samo o slabostih... mene je kar presenetilo...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.6.2010 21:19:49   
Teyla
@tamina: meni fant skoz govori, da bo fantek, da ima tak občutek in potem se jaz hecam zanalašč, da bo prav gotovo punčka. user posted image
Je pa meni vseeno, kaj bo, da bo le zdrav/a. Fant je pa danes tud to potrdil.

Sva šla danes v hribe, pa sploh nisem mogla nikamor pridet. Sva se mogla obrnit na pol poti, ker mi je ratalo tako vroče, hoja je bila pa čisto po soncu. Sem čisto brez kondicije, samo mi je bilo vseeno hudo, ko sva se obrnila (verjetno so hormoni svoje naredili). user posted image

(odgovor članu tamina)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.6.2010 7:34:55   
d3lfink4
Pozdravljene!
Jojjj, evo mene po dolgem času user posted image sem bla popolnoma leteča zadnje dni pa še na mini dopustek me je moj odpelu (mal v naravo kampirat) ... tak da zdej sm pa nazaj v realnosti. Ful se dogaja tle, vas komej dohajam ...
Bravo cukica, jeeeei, kr dvojčki te čakajo, superca res! user posted image Moj si ful želi, da bi mela dvojčke, trojčke ... jst pa nisem tok zlo navdušena - se mi zdi kr težje, ko maš dva lačna, jokajoča ... bebača naenkrat. user posted image Sicer pa potem itak vedno zlaufa, tk da je na konc vedno vse kul.
Tincha21, čestitam tud tebi in ti želim čim lepšo nosečnost! user posted image user posted image
HoneybeeMaja, glede pregleda - js sem bila takrat točno 6t,6d ... ampak zaradi krvavitve, nisem bla naročena. Sem pa imela vag. UZ in se je že lepo videl plodek in njegov srček kako mu bije, tako je rekla zdravnica. Tisti uradno prvi pregled imam pa 18. 6.
Sej se bo pri tebi tud ziher že vidlo ... sam bi se pa še kej več, če bi mela pregled še mal kasnej ... pa sej, boš vsaj pomirjena, da je vse ok, pa vse druge preiskave boš dala skozi pa bo ...
Glede hormončkov, mene občasno kar dajejo ... sem že po naravi bolj občutljiv tip, ki se za vsako figo zjoče user posted image , zdej pa se to zgodi še 3x hitrej  user posted image ... No, pa ni skoz tak, hvalabogu, občasno, ko me prime ...
Na dopust greva z mojim v drugi polovici julija - na/za Sočo, kampiranje ...pa za kakšne 3, 4 dni še v Portorož ...
Tamina, hvala za skrb user posted image Sicer krvavitev še je, ampak bolj blaga ... pa bolj rjava kot rdeča. zdej bo to u bistvu že 1teden, tako da se mi zdi zelo sumljivo ... razmišljam, da bi šla v pon.še enkrat h gin. user posted image Kaj bi ve naredile na mojem mestu?
Sasy22, pozdravljena med nami, vse čestitke! user posted image user posted image
Maurica, pri vama gre pa tole kr na hitro! user posted image Lepo, da vama je takoj ratalo ... Čestitam user posted image user posted image
Ribi Bibi, vidim, da vidva tudi v prvo, zakon ste punce! Čestitam tud tebi! user posted image user posted image
Anonimna, po mojem je to to ... teden in pol zamujanja user posted image je pa že kr neki, ane? Čestitam! user posted image user posted image
Tršica, dobrodošlaaaa! Čestitke! user posted image user posted image
Kooook fajn, februarke smo se razpasle! Mi je všeč, zelo! Pa vidim, da me predolg ni blo, k je ful novga tle user posted image
Drugač je moje počutje čist ok, še vedno nobenih znakov ... malo sem sicer napihnjena, ampak recimo prsi so pa popolnoma nespremenjene ... user posted image nič bolečih, napihnjenih, večjih, kakršnihkoli ... poznam ful nosečk, ki skoz jamrajo kolk jih prsi bolijo pa kok so se povečale - jst bi tuuuuuud user posted image user posted image user posted image No, mogoče pa še pride tud to ...

Lepo izkoristite še današnjo nedeljo, jutri pa spet veselo na delo user posted image
Papa

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.6.2010 8:59:58   
trsica
Jaz imam od včeraj dalje tako ogromne joške (samo občutek seveda), da mi jih bo kar razgonilo. user posted image  Pa že itak imam ogromne. Kaj šele bo. Jaz si bom kar dva šotora kupila namesto modrca. user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.6.2010 12:55:09   
hel32
En lep pozdrav, punce, upam, da me sprejmete medse!
Mi po mojih izračunih 20. februarja  2011 pričakujemo 3 otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image

Na pregled bom šla okoli 7-8 tedna, da se že lepo vidi srček plodeka, sicer pa malo skrbi, kako bo, imamo doma 9 mesečnika.
Otroček je zelo zaželjen in se ga že veselimo, to je nakaj najlepšega na svetu, ko prvič vidiš po vseh mukah svojo malo stučkouser posted image user posted image .
Glede slabosti,... samo slabo mi je tokrat, prsi niso občutljive, pa malo napihnjena sem, pa tečnauser posted image

Želim vam vsem lepo nosečnost in zdrave otročke, upam, da mi uspe se večkrat javit.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.6.2010 15:22:43   
tamina
Hel32, DOBRODOŠLA!! user posted image   3 bejbike- ne bo nikoli dolgčas doma user posted image

Tole vročino pa tudi jaz kar težko letos prenašam... Kar notr čepim skoz, komaj čakam, da grem na morje- tam je to veliko lažje prenašati!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.6.2010 23:27:59   
meta21
Ojla!

Zadnji teden mi sploh ne uspe prit na rr. Lep pozdrav vsem skupaj, verjetno vas je kar precej novih! Grem zdaj brat za cel tedenuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.6.2010 23:55:51   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Ste že kaj razmišljale kdaj boste povedale svojcem prijateljem?
Jaz do osmega tedna nimam namena (čeprav ne vem,kako bom zdžala,ker bi že v tem trenutku oblekla eno izmed tistih majčk,ko ti na trebuščku piše pridem februarja user posted image ) me pa dejansko skrbi,da bi šlo kaj narobe.Že od otroštva imam 3 najboljše prijateljice,ki smo zmeraj vse počele skupaj in kar me skrbi,od treh sta bili dve že nosečki,ena je imela ss v 8 tednu,druga v 5 mesecu,čeprav sem paranoična zaradi tega,poskušam verjeti,da se meni ne bo zgodilo nič slabega.

Moje mnenje je, da povej tistim, ki bi jim povedala tudi če bi šlo, kaj narobe. Torej, če ste ful dobre prijateljice, bi jim verjetno potožila, če bi šlo kaj narobe.

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.6.2010 23:56:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

PS: Me ni mogoče G malce pozno naročila na prvi pregled? user posted image

Naročajo tam okrog 8-10 tedna na prvi pregled, ker se želijo izognit temu, da se srček še morda ne bi videl. Bolj pozorni ginekologi pa naredilo še en pregled prej.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.6.2010 0:47:55   
ninchi9
Čau punce
Dobrodošle vse nove user posted image user posted image

D3lfink4 - kaj jaz to berem neke slabe novice od tebe.. user posted image Daj idi še enkrat h G, pa povej... Držim pestke zate user posted image user posted image

Joj, ta vročina, čist me bo uničla... Sem danes šla na rolerje za pol ure, pa sem misla, da me bo kar pobralooo... Niso take zadeve zdaj za nas, sonce, vročina, user posted image user posted image

Tak, zdaj pa moram jaz it mojemu dragemu mlečni gris skuhat... user posted image user posted image , ob enih ponoči.. Imam občutek, da se bo on v moji nosečnosti bolj zredil, kot jaz... hahaha. Samo jedel bi skoz... Jaz pa tak pazim kaj pojem, ker me skor vse tak napihne in sem videti, kot da sem v 6. mesecu... user posted image

Nič, pupe, lepo bodite, pazite nase in na svoje pikice user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.6.2010 10:24:22   
masika3
Ciao punce, rada bi se vam pridružila, pa upam da bom z vami ostala.
Sicer sem malo hitra, vendar upam da se mi bo v parih dneh pokazala dvojna črtica user posted image .
Po mojem izračunu bi mogla imeti rok 28.februarja.
Drugače imam pa že znake - zelo boleče prsi, rahla slabost in utrujenost.

Ali mi lahko iz izkušenj poveste, kdaj je bil vaš test pozitiven?

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.6.2010 10:27:01   
meta21

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P:16.6.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P:18.6.

2.2.
user posted image bella, __, _______,1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.6.
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 11.6.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 7.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image P: 21.6.

user posted image Maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.6.

5.2.
 user posted image lola_J, 23, Brežice, 2.user posted image , user posted image  ,user posted image , P: 23.6.
 user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: 21.6.

6.2.
 user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image , user posted image  , user posted image

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 28.6.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

8.2.

9.2.
user posted image
Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

10.2.

11.2.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted imageuser posted imageuser posted image  

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , 21.6.

15.2.

16.2.

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.
user posted image  hel32, 3. user posted image , user posted image , user posted image

21.2.

22.2.

23.2.

24.2.

25.2.

26.2.

27.2.

28.2.

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.6.2010 10:30:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: masika3

Ciao punce, rada bi se vam pridružila, pa upam da bom z vami ostala.
Sicer sem malo hitra, vendar upam da se mi bo v parih dneh pokazala dvojna črtica user posted image .
Po mojem izračunu bi mogla imeti rok 28.februarja.
Drugače imam pa že znake - zelo boleče prsi, rahla slabost in utrujenost.

Ali mi lahko iz izkušenj poveste, kdaj je bil vaš test pozitiven?

Čaw, masika! Pozitiven test je čisto odvisen od ravni nosečniškega hormona v tvojem urinu. Meni je obakrat precej pozno pokazalo (prvi in drugi dan zamujanja je bil test negativen), tako da negativen test še nič ne pomeni. Če sumiš nosečnost ga čez 2 dni ponovi. Znaki so kar pravi, zelo zanesljivi pa niso. Seveda pa držim pesti, da se nam pridružiš!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu masika3)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.6.2010 12:57:50   
tamina
Čao masika3, ti si pa res hitra pa sem mislila,da jaz dogodke prehitevam user posted image jaz sem naredila test par dni po izostanku in je bil pozitiven... Znakov nobenih sploh nisem imela in jih še vedno skoraj nič nimam... Res upam, da ti je uspleo in da se nam pridružiš!!! Good luck in seveda javi takoj, ko boš vedela!!! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.6.2010 13:18:19   
maurica
Lep pozdrav novim noseckam!

masika, jaz sem test naredila nekaj dni po izostanku M in se mi je takoj pokazal jasen +.

trsica, mene ob dolocenih dnevih bolj spika, kdaj pa manj. Vcasih za sekundo res zaboli.

Opazam, da so pri meni tudi zaceli na polno delovati hormoni. Me vse tako hitro prizadane user posted image

Glede vrocine: hm, jaz si ne predstavljam, da bi bila sedej v kaksnem 7. mesecu nosecnosti. Po moje bi znorela!!!user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.6.2010 14:42:58   
d3lfink4
Hel32 čestitam! user posted image Super, že tretji otročiček, če bo vse po sreči ... Jaz obožujem velike družine user posted image
Ja, nekaj čudnega, ampak danes pa nimam več nič izcedka, nič krvi ... samo še bolj tako kot beli tok. Nisem šla danes k g., se počutim kot da bi skoz neki težila pa da bojo mislili da pretiravam nekaj ... bom vidla če bo zdej ok, če se ponovi, grem pa kr takoj nazaj user posted image Glede vročine pa je res kr grozno ... jaz sem takoj čisto zadihana in utrujena, groza je tole ...
Masika3, super, držim pesti, da se nam pridružiš! Jst sem drugač naredila test 2.dan izostanka menstruacije (Babychek) pa se mi je pokazala zelo, zelo rahla črtica (da sem se kar malo bala, da jo vidim samo jst user posted image ) pa potem še 3.dan izostanka (CB) pa je bil že močan + user posted image čisto odvisno od količine tvojega hormona ...

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.6.2010 14:59:21   
cukica
Oj se vam mal javim,sem notri v senčki,ker zunaj ni zabit,ta vročina me ubija,dober,da mam ponoči odprto okno da vsaj malo spim,drgač pa razen bolečih prsi in nabitega trebuščka,občasnega špikanja sem super,...se pridno cartamo in upamo na dober konec,...še 14 dni pa bomo videli na čem smo,....upam,da bo četrta nosečnost končno nama prinesla otroka,ker nebom prenesla še enega razočaranja,...tako mal sem zamorila,ampak tako nam je lažje,....
lep dan vsem skupaj,....

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.6.2010 15:29:34   
masika3
Hvala za lepe pozdrave, se mi zdi da že kr spadam k vam.
Ja nevem zakaj sem tk ziher, da je pri meni to res to.
Čutim tk al ka, mogoče me pa mal meša.
Drugače pa imam že dva otročkona, pobeka, ki bo kmalu 4 leta in punčiko ki bo zdaj stara 3 leta.
Mogoče iz izkušenj sklepam, da se je prijelo.

Seveda pa je vsaka nosečnost drugačna, kar sem tudi jaz izkusila.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.6.2010 15:36:52   
masika3
Ali je katera od vas mogoče pred kratkim opustila kontracepcijske tabletke in potem seveda na hitro zanosila, in koliko časa ste potrebovale, da se je prijelo?

(odgovor članu masika3)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.6.2010 15:50:09   
ninchi9
Cukica, želim ti vse najboljše user posted image user posted image , glede na to, da imaš take slabe izkušnje. Maj je srečni mesec, in po statistikah najbolj ploden, zato verjamem, da nam bo vsem uspelo prebit karseda brezskrbno nosečnost - do februarja... Moramo razmišljat pozitivno, ker pravijo, da če si preveč negativno naravnan, privabljaš nesrečo. Zato punce, moramo verjet, da nam bo VSEM uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu masika3)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.6.2010 15:59:55   
sasy22
Ojla punce,

se vam končno še jaz po dolgem času malo oglasim. Smo bili malo naokoli konec tedna in med vikendom, zdaj pa spet doma. Vidim, da ste se kar razpisale user posted image , sm kr nekej časa brala, da sem vse čez prišla. user posted image

pri nas je tut vse v redu zaenkrat, samo tele slabosti me pa ob živce spravljajo. user posted image pa še obupno vroče je. špika pa me tudi občasno, danes zjutraj me je pa tako zelo trebuh bolel, da sem bila čisto fuč... mali ni bilo nič jasno user posted image zdaj je hvala bogu bolje

tamina in HoneybeeMaja po moje nas kar večina vseeno sem in tja pomisli kaj bo, fantek ali punčka. Res pa je, da je edino pomembno da so naši user posted image zdravi. jaz po eni strani potihem malo navijam za fantka, ker punčico že imamo, po drugi strani pa si želim, da bi bila še ena hčerkica... tako da kar bo pa bo user posted image

hel32 tudi pri nas imamo že eno osemmesečnico in me je tudi precej strah kako bo šlo vse skupaj... je le malo razlike, kar pomeni, da ko se bo drugi user posted image ravno rodil, bo ona čist naspidirana, ker bo najbrž ravno dobro shodila in je bo povsod dosti. Da ne omenjam da se bomo verjetno mogli seliti, ker ne vem kako bi oba lahko imeli v tako malem gnezdecu. user posted image no ja... tolažim se s tem da me je tudi prvič en kup stvari skrbelo pa se je vse lepo poštimal in da se bo pač moglo tut takrat... user posted image user posted image

ninchi9 moj je tut v moji prvi nosečnosti kr nekej kilc dobil user posted image me je kar pridno lovil... sier pa pravjo, da se partnerji tut zredijo med nosečnostjo njihove drage user posted image ampak si pa res pridna, da mu greš ob enih ponoči kuhat gres... hehe, faca si user posted image . aja... mimogrede, ko že govorimo o gresu... jst sm čist obsedena ratala z njim med prvo nosečnostjo... čakam da me spet prime user posted image

d3lfink4 super da se je krvavitev ustavila, tako je bilo tudi pri meni v prvi nosečnosti... po moje je vse ok, samo še vseeno se pa fino pazi in počivaj čim več. Pa nikar se ne boj iti na pregled ali pa vprašat kar te skrbi in teži... tako je bilo z mano prvič pa mi je bilo potem žal, ker bi se lahko marsikateri skrbi izognila... zato so tam, da skrbijo zate, tudi ti svoje delo gotovo opravljaš tako kot se od tebe pričakuje, torej so ga dolžni tudi (ali pa še posebej) oni. kar pogumno. par pikapok zate, da bo čim manj težavic v prihodnje. user posted image user posted image

cukica fejst fejst stiskam pesti, da bo tokrat vse šlo lepo in da bosta s tvojim možekom končno dočakala težko pričakovana user posted image . Si sploh ne predstavljam kako je iti čez vse to... včasih pozabimo kako smo lahko srečni tisti, ki nimamo toliko težav z zanositvijo. pošiljam lepe misli in veliko user posted image user posted image

masika čestitke... to bo potem že vaš tretji. user posted image . midva tudi ciljava na tri... zaenkrat nama kar gre user posted image drugače pa se je pri men tudi plusek kasneje pokazal, pri obeh nosečnostih. prva testa, ki sem ju delala pri obeh nosečnostih kmalu po izostanku menstruacije sta bila oba negativna. potem čez par dni, en teden pa že pozitivna, tko da sem mogla it obakrat kupit še en test, ko se je pokazal plusek, da je bilo "za zihr", ker kar nisem čisto verjela user posted image

lepo se mejte moje drage souser posted image ... user posted image se beremo

(odgovor članu masika3)
Neposredna povezava do sporočila: 197
14.6.2010 16:03:53   
cukica
ninchi9 hvala za spodbudne besede,ja sej vem puške ni kar tako za v koruzo metat in,če povem da že 5 let delamo na bebici in se matramo po umetni poti,mislim,da sem s tem vse povedala,....
Držim pesti za vsako,...in,da bomo febrarje vse pestvale svoje bebice,....

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.6.2010 17:09:20   
hayabusa
Hoj, evo še mene.  Doma imamo 8 mesečno žabico polno energije in sedaj je na poti še eno bitje. Rok imam 3.2. (nekaj dni po 31 roj. dnevu) vendar se pustimo presenetiti ker se prvi nikamor ni mudilo ;) sem namreč že bila pri G.
Zasledila sem, da ste omenile špikanje, jaz sem vsaki prijateljici, ki je zanosila za mano rekla, naj je ne skrbi ker obstaja cel kup raličnih "krčev", špikanja... in še spreminjajo se, od tistih ko imaš občutek da zdaj zdaj pride menstruacija, do enakih kot so krči med menstruaijo do čisto drugačnih. Poslušajte svoje telo, vedele boste kdaj je kaj narobe.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.6.2010 17:27:22   
d3lfink4
Cukica, jst tud držim pesti in iz srca želim, da vama je zdej uspelo! Pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo bolj držal!
... in hvala Sasy22 za pikepoke in vzpodbudne besede, mi velik pomeni! Ja, sej moj tud pravi, da so tam zato, da men in mojim sotrpinkam pomagajo ... sam jst sm pa bolj smotana in kr čakam in čakam - oblubim, da se bom glede tega poboljšala, sej vem, v moje dobro. In v dobro najine pikice user posted image
Bravo tudi za hayabuso user posted image !
Zdej nas je pa res že kr neki!

Drugače pa ja, pozitiva je zakon, tako da vse srečke user posted image : pozitivno naprej! user posted image user posted image

By user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?