|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
20.10.2010 10:22:00   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Punce, ravno gledam oddajo, ki me je zelo pretresla... Izginjanje moškega spola.... OMG
Kemikalije kot so bisfenol A in ftalati zelo pomembno vplivajo na razvoj ploda... Baje da prihaja zaradi tega do anomalij pri dečkih, celo do večje umrljivosti fantkov v maternici, ker ima neko vezo z moškimi hormoni. Baje da se te kemikalije uporabljajo tudi za izdelavo stekleničk za dojenčke in cevk v bolnišnicah (še posebej v uporabi pri nedonošenčkih).... Res si je bilo vredno ogledat to oddajo, ker vedno več študij dokazuje na veliko teratogenost teh kemikalij...

Dodajam linke, kjer je malo več napisanega:

http://www.zdravstudent.si/zdravje/prispevkiinnasveti/bisfenol-a
http://www.zazdravje.net/aktualno.asp?novica=239

ne glej zdaj takoh oddaj, jaz jih nikoli v user posted image ne gledam, sem preveč paničen tip človeka, in potem ne morem normalno funksionirat in kr naprej neki razmišljam.
Raje en ku optimizma in dobra volja in nasmešek na uste, in, to je to.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
20.10.2010 10:29:22   
Teyla
Dobro jutro čveke user posted image

samsara čestitke za dobro opravljeno morfologijo. user posted image

trsica kaj si me nasmejala s tem čipsom in smajliji user posted image . Moje vrečke tudi ni več. user posted image

Jaz se tudi danes ubadam s tem, kaj bomo imeli za kosilo. Moram "prebrskat" zmrzovalnik, če ne bo pa treba v trgovino skočit. Sem pa zdajle ratala takooo zaspana, da bi kar zadremala za pol urce.

No, verjetno bom res, se mi oči kar zapirajo. grem pod dekico in na kavč. Lahko noč.user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
20.10.2010 10:56:02   
trsica
Moj pregled danes je bil tudi malo čivčiv. V čakalnici mi je postalo slabo in sem se morala kar uležti. Potem sem v ordinacijo prišla vsa zelena. Me je hotela poslat kar v bolnico. Sem obljubila, da bom še bolj počivala. Pa itak stalno ležim. user posted image Še mož je postal pravi gospodinjec oz. kot on pravi copata. user posted image Zdaj sem si obljubila, da se sama ne peljem več nikamor. Zgleda je bilo tole danes zame preveč.user posted image

Aja, pa poslala me je na merjenje MV. Moram jutri poklicat in se naročit.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
20.10.2010 11:27:54   
tamy82
trsica hitro počivat! Mož pa kar naj bo copata, sej bo kmalu imel še dva/dve pomagača/ici user posted image Tako da mora zdej malo potrpet user posted image Ti pa le pazi na vas tri user posted image user posted image user posted image  user posted image

Teyla jst bi tudi šla malo pospat ... čeprav danes sem že zjutraj malo potegnila user posted image tako da bom šla mogoče malo po kosilcu user posted image

Punce, mislite čim bolj pozitivno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 11:43:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4630
20.10.2010 12:19:01   
DIANE

IZVIRNO SPOROČILO: mija24

ninchi9- joj, si me prehitela..sem ravnokar gledala ta dokumentarec in sem ravno hotela o tem napisat in opozorit ostale punce!..jst sm čist zgroženauser posted image ..katastrofa!!!...zdej pa naj gre človek mirno spat...user posted image user posted image user posted image
v glavnem...izogibat se bisfenolu A, polikarbonatom in ftalatom..-v glavnem, vsemu okoli nas od plastenk, plastičnih izdelkov (plastične stekleničke za hranjenje- no good!!) do šamponov, parfumov, kozmetiki, itd...nazaj v jame pa nazaj k naravi!!
tut tiste kremice proti strijam pa to..no good!!!..po moje boljš kako naravno mandeljevo olje..

Se čisto strinjam glede plastike in tega. Vse kar je naravno je veliko bolje. Tut jaz za strije najraje kar mandljevo olje od Afrodite uporabljam edin kupila sem si tudi proti strijam olje od Welede kjer je tudi mandljevo olje.

Jaw tut men je tole turobno vreme adijo. Pa kje je tista lepa sončna jesen k vse tak fino diši po listju, kostanju, vinčku...

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
20.10.2010 12:32:35   
DIANE
Tut jst sm na FB, bom vesela da še tam vas vidim.
Meni je pa prav žal, da ne morem na to srečanje, ker greva v petek na koroško in me ne bo v Lj.
Ampak upam, da bo še kakšno srečanje, če ne bomo pa vozičkale kdaj skupaj.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
20.10.2010 13:01:49   
Teyla

SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d''ori
teyla
Nina33
tamy82
sara1986

ninchi9
vipercat (?)
FoxyLady (?)
Jo@n
maurica

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
20.10.2010 13:07:32   
Teyla
Škoda, ker te ne bo DIANE. Upam, da se še katera priajvi. A boste svoje polovice s sabo pripeljale ali ne?

Tiste pol urce sem potegnila v 2 uri in bi še nadaljevala. Ne vem kaj mi je bilo, ampak sem zdaj ok. Zdaj grem pa posodo pomit pa kosilce narest-danes bo riž, curry in solatka.
Ima katera kakšno idejo kaj naj še naredim z 1kg gob? Oči je prinesel 2 gajbici svežih šampinjonov. Sem jih imela namen očistit, nasekat in zmrznit, da bodo za sproti in bom to tud naredila, ampak ne vem, če bo zmrzovalnik dovolj velik. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
20.10.2010 13:23:54   
tamy82
Teyla midva sva tudi mela danes za kosilo rižoto s šampinjoni in zelenjavo user posted image Drugače so pa šampinjoni fajn za kakšne omakice, amapk jih ne rabiš ne vem koliko za to. Tako da bo res najboljše, da jih zamrzneš user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
20.10.2010 14:00:09   
Nina33
Hoj!
Jaz bi še vedno rada vprašaj pr mojmu nicku za srečanje v LJ user posted image . Še zmeri nisem 100%, de se mi bo dalo user posted image , ker delam dopoldne poj mi pa to ves ritem podre user posted image . Sej se bom potrudla, ampak...nč ne obljubim.
Tršica, uf, poj pa res kr ležat user posted image . Pa pustit se strežt (delaj se, de si moški, de nauš slabga občutka imela user posted image ).
Za kosilo bo pr nas spet boranija z mesom. Se mi lušta user posted image . Pa še hitro je user posted image . Je prelepo sonce za not bit (čeprav je mrazzzzz). Še slike od valeka pogledam pa šibam.
Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
20.10.2010 14:21:45   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Škoda, ker te ne bo DIANE. Upam, da se še katera priajvi. A boste svoje polovice s sabo pripeljale ali ne?

Jaz pridem sama

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
20.10.2010 15:06:25   
valek
Js mislim da je tako srečanje bolj za ženske...nosečnice-vsaj pogovori bodo verjetno 99% v tej smeri potekali......če pa katera res želi, pa ga lahko pripelje...js bom zihr prišla sama...pa ne da moj nebi htel it zraven ampak mi paše tako...user posted image malo je fajn bit zasebe...user posted image user posted image

hel32, bila si najprej na seznamu za lj srečanje,zato sm te js zdaj dala na mb srečanje ko si omenila da prideš v maribor....

v glavnem da si nebomo preveč pisale okoli srečanja, predlagam da se dobimo v ILLY-JU CAFFE-JU,pa potem vidimo če je tam ok, ali gremo kam drugam...:) kaj pravite??

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
20.10.2010 16:18:46   
samsara04
Hej, hej,

mene žal ne bo na srečanje user posted image . Če bo moj ok, greva za konec tedna domov, na Koroško...se bo potrebno fajn oblečt in končno bundo spravit na plan, ker menda tam pričakujejo pod 0. Diane, kam na Koroško pa ti?

Trsica, ubogica. Čakalnic tudi jaz ne maram. Sem bila včeraj naročena 1. in to ob 8h, takrat je prišel tudi gin, a sem ga čakala cele pol ure in to v tisti mali neprezračeni kabini user posted image , medtem pa je on z medicinsko sestro gledal prispele maile in se mu ni nikamor mudilo. Izgleda, da je moja potrpežljivost v zadnjih mesecih precej upadla. No in ko sem končala s pregledom, so bile v čakalnici že 4 nosečnice...

Teyla, sem ti prav fauš za tok gobic. Sem jih vsako leto pridno nabirala, sedaj pa je nekot zmanjkalo časa in je skrinja prazna. Predlagam pa ti (posebej, če imaš rada kislo), da jih vlagaš.

No, danes je res bolj ležeren dan in bom končno lahko pogledala film The back up plan, ki ga je predlagala ena od vas.

Lepo se mejte, lp

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
20.10.2010 16:26:34   
trsica
Hej. Imam eno vprašanje glede srečanja. A je katera iz gorenjskega konca in če bi naredila ovinek, da bi se peljale skupaj? Mene je vednp bolj strah vozit glede na odziv G. Res pa bi vas rada videla. Sicer se bom pa pač sama potrudila in prišla vsaj za pol urce. Ne vem pa še ali bo tamal z mano ali ne. Mož gre 100% v Prekmurje, tamal pa naj bi šel s taborniki. user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
20.10.2010 16:31:21   
Teyla
SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d''''ori
teyla
Nina33 (?)
tamy82
sara1986

ninchi9
vipercat (?)
FoxyLady (?)
Jo@n
maurica

Upam, da tiste, ki imate vprašaj vseeno pridete. Jaz svoje boljše polovice ne bom vzela s sabo, ker mu bo nerodno. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
20.10.2010 16:32:12   
Teyla
Curry mi je lepo uspel, mogoče malenkost preveč pekoč, ampak nič hudega. Zunaj je tako lep sonček, da mislim, da greva z mojim ven-kam pa me pelje pa še ne vem. Upam, da bo vključevalo kakšno mini tortico, ker bi res sedla po tem kosilu.
samsara Vloženih gobic pa ne maram, tak da bom kar vse zmrznila, pa bo za omako, juho.

Prej ko sem spala sem zgleda tolk razmišljala o zmrzovalniku, da sem ga kar sanjala. Nekaj da sem ga pozabila zapret, pa da sem vrata zlomila in je potem celoten hladilnik bil na pol zmrznjen. Pa spala sem skupaj malce več kot uro, sploh nisem vedela, da se ti lahko že sanja v tako kratkem času.

Eno vprašanje za vse prvorodke in tudi ostale; vas je kaj strah časa, ko bo otroček prišel na svet? Pa ne mislim tega, da ne bi zmogla ali znala česa, ampak mene je občasno tako strah, ko pomislim na vse potem in si sebe sploh ne znam predstavljat v tej vlogi. Po eni strani mislim, da bom ok mamica (to mi tudi moj govori), po drugi pa ne vem kaj naj pričakujem. Potem me pa še stisne, ker vem, da bom mama nekomu za vedno in tega ne more nič spremeniti. Saj vem, da so ta občutja normalna, samo zanima me, če še katera čuti tako oz podobno.

trsica jaz sem iz Lj, žal. Upam, da najdeš prevoz.user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
20.10.2010 17:31:14   
samsara04
Teyla, priznam, tudi mene je strah prvega otročička. Ne toliko zaradi odgovornosti in večne povezanosti z njim, kot pa zaradi tega, kako bo vplival na vez med mano in njegovim očetom. Z mojim se odlično razumeva, nikoli se še nisva resneje skregala oziroma šrajala drug čez drugega. Poznam namreč par primerov, ko je otrok precej spremenil odnos med partnerjema, zlasti na slabše. En od razlogov je ta, da mamica cel dan skrbi za otroka, kar jo precej utrudi in s tem pozablja na moža. On se tako počuti prikrajšanega in nejevoljnega, sploh če je njena utrujenost izgovor za njune "posteljne" aktivnosti. Moj mi obljublja, da bo dal vse od sebe in poskušal čimveč časa nameniti otroku, a vem, da bom skoraj večino dneva sama z otrokom, saj moj po navadi dela do pozne ure. Zato me zanima, kako ste to obdobje preživele mamice in kakšni so vaši nasveti.

Lp

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
20.10.2010 17:57:38   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Eno vprašanje za vse prvorodke in tudi ostale; vas je kaj strah časa, ko bo otroček prišel na svet? Pa ne mislim tega, da ne bi zmogla ali znala česa, ampak mene je občasno tako strah, ko pomislim na vse potem in si sebe sploh ne znam predstavljat v tej vlogi...

Se strinjam glede gobic, kar očistit in v zmrzovalnik z njimi user posted image
Mene je lani vsake toliko prizemljilo tako razmišljanje. Sploh si nisem znala predstavljt kaj vse to pomeni in kako bova zmogla. Ko je gospodična orijokala na svet se je res vse spremenilo, ampak o tem sploh nisem imela časa razmišljat. Razmišljam pa letos spet kako in kaj bomo ko bo še eden... enako kot lani ;)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
20.10.2010 18:12:23   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

Teyla, priznam, tudi mene je strah prvega otročička. Ne toliko zaradi odgovornosti in večne povezanosti z njim, kot pa zaradi tega, kako bo vplival na vez med mano in njegovim očetom. Z mojim se odlično razumeva, nikoli se še nisva resneje skregala oziroma šrajala drug čez drugega. Poznam namreč par primerov, ko je otrok precej spremenil odnos med partnerjema, zlasti na slabše. En od razlogov je ta, da mamica cel dan skrbi za otroka, kar jo precej utrudi in s tem pozablja na moža. On se tako počuti prikrajšanega in nejevoljnega, sploh če je njena utrujenost izgovor za njune "posteljne" aktivnosti. Moj mi obljublja, da bo dal vse od sebe in poskušal čimveč časa nameniti otroku, a vem, da bom skoraj večino dneva sama z otrokom, saj moj po navadi dela do pozne ure. Zato me zanima, kako ste to obdobje preživele mamice in kakšni so vaši nasveti.

Lp

Punce, jaz vam polagam na srce, da pustite očeta k otroku. To naj vam bo glavno. Pustite, da se on ukvarja z njim na svoj način (ki absolutno ni enak vašemu). Naj naredi napako, tudi ve jo boste. Noben od vaju se namreč ni rodil z vso pametjo sveta. Čeprav boste ve dopoldne v službi z otrokom, on pa v svoji službi, mu mirne duše prepustite popoldanske ure njemu. Same pa si privoščite tisto, kar si dopoldne niste mogle. Pa je to lahko le kopel ali pa skok v trgovino ali pa pomivanje posode. Tisti, ki ni doma in nima otrok, si misli, kaj za vraga je toliko dela z otrokom, saj takoalitako samo spi. Malo morgen. Ko dete zaspi, se me mamice spravimo h gospodinjskim opravilom. Ni ura/dve je dete že budno spet.

Mož je tamalga previl že v porodnišnici. Skupaj sva odkrivala toplo vodo glede kopanja, striženja nohtov, oblačenja.... Ko je prišel domov iz službe, je prvo, kar je dobil, dobil otroka v roke. Potem šele kosilo.user posted image (nepredstavljivo za nekatere njegove sorodnike, kao revež se še spočit ne more) In vsakič, ko je šel ali prišel, sem poudarjala, ati, ati, ati. Najbolj srečna sem bila, ko nisem bila samo jaz glavna tarča otrokovega sveta. (marsikatera mama je tako razočarana, ker misli, da ima otrok raje koga drugega, kot njo. a to ni res in nikoli ne bo.) Tamal je na oba enako navezan. Pogrešamo se pa itak vsi. user posted image
p.s. še vedno se zgodi, da sem jaz npr. v sobi, onadva pa v kuhinji in tamal kliče mene, če mu naredim za pit. jaz pa samo zatulim neeeee, atija imaš zraven sebe. kar njemu reči. user posted image

p.p.s. že od nekdaj govorim, da moški otrok ne morejo samo rodit in dojit. vse ostalo so sposobni narediti isto, kot me user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
20.10.2010 18:15:28   
trsica
in še p.p.p.s. ko boste šle same zvečer na kavico s prijateljicami, nikoli otroku ne rečite, da greste v službo ali na sestanek. mama gre na žur in pika. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
20.10.2010 18:36:25   
samsara04
trsica, lepo si to napisala in se bom poskušala držati tvojih nasvetov user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
20.10.2010 18:43:51   
d´ori

Teyla zgleda, da nas je kar nekaj, ki se ukvarjamo s takimi vprašanji. Jaz se na nek način ne bojim, da nebi bila dobra mamica a skrbi me kako bo na začetku, saj se mi zdi, da ne bom znala tisto malo bitjece niti previti, niti nahraniti, niti preoblači.... Že nekaj dni se ukvarjam z vprašanji ali moraš bebico po vsakem previjanju preoblači v čista oblačila ali pa jih lahko ima za večkrat in še sto in sto malenkosti. Drugače pa sem prepričana, da nam bo vsem uspelo in bomo dobre mamice. Po moje se je najbolje prepustiti in se sproti vidi kako bo šlo in kako bomo reševali probleme. Prav gotovo bo prišlo do manjših nesporazumov z bodočimi očki a mislim, da se bo dalo vse nekako rešiti. Midva se v 12 letih tudi še nikoli nisva prav zares skregala zato si mislim, da bova že nekako stvari reševala sproti. Se je pa v teh nekaj mesecev izkazal za strašno razumevajočega partnerja, ki mi pomaga, če rabim tako, da vem, da mi bo tudi pri dojenčku pomagal čeprav zdaj pravi, da on tega ne bo počel

Danes sem bila na pregledu in naš pikec veselo raste user posted image Sicer ga denes ni izmeril a na hitro pa sem ga le videla na monitorju. Preveril je tudi velikost maternice in MV, ki je lepo zaprt in zadosti dolg tako, da imava spet dovoljenje za cartanjeuser posted image user posted image Ma saj nama ni problem zdržati brez a če veš, da ti je dovoljeno ti je nakako lažje, saj je to znak, da je s pikcem vse vredu.

Ko me je zagledal dohtar, ko sem sedela pri sestri se je začel smejati in je rekel, da ne bo nič rekel (glede kil seveda), saj je najvažnejše, da smo našli recept kako priti do otročka. No tako, da se mi ni treba več sekirati, da bi me okregali, saj oba s sestro poznata mojo zgodbo in mi privoščita, da je končno uspelo in zaradi tega me raje ne sekirata zaradi nepomembnih stvari. Še posebej je razumevajoča sestra, ker hodi k moji tašči na tečaj klekljanja in ravno tako njej od srca privošči, da bo prvič babica.

Vprašal me je še kako mislim glede bolniške in sem rekla, da bi zdaj res teško delala, sploh ker mi trebuh kar naprej otrdeva in mi je napisal, da predlaga bolniško do konca nosečnosti. Zdaj pa bom videla kaj na to poreče še komisija. Na naslednjem pregledu pa že dobim papirje, da si bom šla urihtati za porodniško. Uf nič mi ni jasno, da bo že tako hitro prišel ta čas, ko bo treba misliti na papirologijo in pa da bomo prav kmalu razmišljale o odhodu v porodnišnico. Zdaj pa bo res čas, da začnemo z nakupi za novega družinskega člana.

Danes sem si zato z mirnim srcem privoščila eno veliko čokolado user posted image , jutri pa spet gledam kaj pojem.

Na srečanje pa moj možek tudi ne pride, ker on res ni za take stvari in mi je že povedal, da tudi če bi ga prosila, da naj gre z mano, prav gotovo ne bi šel.

Punce uživajte pa se vidimo v soboto! Jaz že komaj čakam, da vas spoznam.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
20.10.2010 18:46:57   
d´ori

Tršica res si lepo napisala in sem ti hvaležna za to. Vsekakor se bom probala držati tvojih nasvetov. Prav gotovo je dete od obeh tako od očita kot od mamice.

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
20.10.2010 18:57:25   
tamy82
Mislim, da smo vse, ki bomo prvič rodile na istem ... ma še ko sem šla prvič na faks me je stiskalo, kako me šele zdej, ko pomislim, da bom mama za celo življenje! user posted image Tako da je vsekakor normalno, da se sekiraš in da te skrbi kako bo.
Kar se tiče zveze, pa se mi zdi, da otrok še utrdi dobro zvezo in nasprotno poslabša stanjev že tako slabši zvezi. Tako da če ma zveza dobre temelje, po mojem se ni za bat, da bo s prihodom user posted image kej ful narobe. Itak bo vse dugače (si najbrž niti ne predstavljam kako zelo user posted image ), ampak če si s partnerjem povezan in rešuješ probleme sproti, ne bi smelo biti večjih problemov. Jaz mam pa še tako srečo, da mam doma moža, ki je nor na otroke (s tem da je tudi sam en velik otrok user posted image ), tako da on še bolj neučakano čaka na najinega user posted image

Se pa podpišem pod post od trsice user posted image

Mojga pa tudi gotovo ne bo na srečanje (bo sicer z mano v Lj, ampak bo šel po svoje tisti čas), ker pravi, da to ni zanj user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?