vipercat
|
ljubo doma, kdor ga ima spet sem na dolenjskem. mami so mi kar fajn namatral, tko da sem včeraj še malo bila pri njej, popoldan pa sem že šla vija dolenjska - pa ne praznih rok... s seboj sem prinesla tudi prehlad . našedva dečkota sta se kar lepo rihtala doma. sem malega vprašala kaj sta delala, pa je rekel da se je on sam igral, ati je pa televizijo gledal no ko je videl kok sem zazijala, je hitro začel pripovedovati še vse ostalo kaar sta počela skupaj jest po kilah za enkrat sem na 4+ ampak to samo zato, ker mi je še vedno včasih sllabo, in ker nič - razen vode , ne morem pit. sedaj se bodo pa počasi začele nabirati. d3fink4 - tvoj ima še lepa imena zate. jaz sem bila med prvo nosečnostjo bušman - ker sem imela tako velikega bušija, ali pa big foot mama - ker so mi noge tako otekale, da so me še japanke žulile . moj ime res dobre ideje hrana - včeraj je mami poslala joto, za danes pa še iščem ideje kaj bomo jedli. sedaj se mdoma, pa se kar pričakuje da se bom sama vse zmislila kaj bomo imeli... jaz pa čisto brez domišlije. evo trenutno papam marelični jogurt, ko bom pošteno vstala iz postelje, pa si bom naredila še sendvič maurica jaz sem za zgago probala vse, pa mi je smao radenska pomagala - postali sva najboljši prijateljici za moj prihod na sestanek v soboto pa malo bolje kaže. drugače bi mami prišla k nam in bila tukaj, sedaj ,ker ima pa toliko šivov se pa kar boji biti zraven našega razbojnika dolgo časa, tako da se nekaj menimo, da bi kar mi prišli v lj na kosilo in tortico. v tem primeru, bi jaz komot peišla do btc ja, ker je mami iz most - bom še javila kar se tiče tv-ja moram priznati da že od prve nosečnosti sploh ne gledam več ne groozlivk, ne poročil (no sem pa tja jih malo poškilim, samo se vedno samo jezim), ne kakšnih oddaj o živalih, ker se mi vse preveč smili in niti najmanj kakšnih takih dokumentarnih oddaj. žal se predobro zavedam da ubijamo sami sebe in našo mati zemljo. ludem je denar preveč pomemben in jim je vseeno če zaradi tega umre pol sveta. čas bo, da se spet ponovi scenarij dinozavrov. groza. jaz raje kar ostajam pri kakšnih nadaljevankah in luštnih filmčkih - se vsaj kakšne pol urice polje počutim
|