|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
19.10.2010 15:08:53   
Patrisha
zasi  noro ugodno si skozi prsla! sam skoda da ta voz meni ne pase v avto... bi ga ziher kupla... sicer se mam 2 tedna pred sabo da si premislim :)

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
19.10.2010 15:46:51   
babynitka
aha... valek hvala. bom pogledala naslednjič ko bom kam šla. sem pa slišala da je super ja in upam da ga kmalu trofim nekje.user posted image
je pa danes dan direkt za lenarjenje.user posted image upam da se mi uspe spraviti kaj za knjige, da se pred februarjem znebim še kakega izpita na faksu... joj sem lena zdaj kar se študija tiče... ti-ti jst! user posted image upam da ste ve kaj bolj pridne volje. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
19.10.2010 15:49:21   
maurica
tekanee čaj za nosečnice sem jaz tudi kupila v Mercatorju, se pa nahaja pod otroško hrano (frutki pa te fore) in ne pod čaji. mogoče ga zato niste našle, tako da poglejte še tam.

zdej pa sem dala pečt bučkino lazanjo in komaj čakam, da bo pečene. njami user posted image

(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
19.10.2010 15:50:27   
sara1986
babynitka, jaz pa sem ga kupila v Tušu ta velikem, pri BTC-ju. Imajo ga pa tudi v Merkatorju-hipermarket na šmartinski. 

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
19.10.2010 15:57:45   
šebela
Teekane ziher imajo v mercatorju v šiški, celo v akciji je bil nazadnje ko sem ga kupovala. Imajo pa ga tudi v dm.
samsara čestitke za morfologijo!!user posted image user posted image Za spol  boš pa že še zvedela ob pravem času!
Vreme je pa res nekam težko, jaz se že cel dan vlečem okoli kot megla, prav nič se mi ne da....

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
19.10.2010 16:43:50   
valek
Zasi če boš kaj gledala na fb-ju , sm ti poslala prođnjo za prijateljstvo;sam da boš vedela da sm js(Valentina)...user posted image
drugače pa se vidimo v petek ja,....

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
19.10.2010 16:48:52   
valek
Drugače pa , moj 3D je mimo, sem pravkar prišla  domov...zelo lepe izkušnjeuser posted image -priporočam vsemuser posted image user posted image

Dobila CD z slikami in posnetkom, nekaj pa mi jih je tudi sprintal ven za domov...
zelo lepo se je videl obrazek, spol(fantek), želodček in mehur, nogice, rokice,...v glavnem vse je v najlepšem redu,....
Bom tekom večera poskušala v album dodati-upam da mi rata ...

lp vsem....

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
19.10.2010 17:03:05   
tamy82
zasi super za vse nakupe! Pa si res ugodno dobila vse tole! user posted image Sicer pa srečno na cuker testu in 3D ... držimo pesti, da bo vse ok user posted image

valek lepo, da si uživala na 3D user posted image pa dej kakšno slikco v album, da bomo še mi malo videle kaj je v tvojem trebuščku user posted image

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
19.10.2010 21:35:17   
trsica
Toliko, da boste vedele. Ker imam jutri navsezgodaj zjutraj pregled, sem pravkar zmazala vrečko čipsa z okusom paprike (pa sploh ne maram tega okusa).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
19.10.2010 21:54:11   
ninchi9
SREČANJE FEBRUARK V MARIBORU

Ob 17:00, v petek 22.10.2010

Udeleženke:
- valek,
- zasi,
- ninchi9
- hel32(se je prestavila iz seznama srečanje v lj)
-

Kaj bi se lahko kje drugje dobile, kot pa v Romansi???? Meni se zdi to še najslabša lokacija, resnično. Še posebej zato, ker nimajo svežih sladic in se je že marsikateri zastrupil z njihovo hrano (med njimi tudi jaz in moja kolegica). Edino, če pač samo kaj pijem :)))) No, pa verjetno ne bi samo jaz jedla tortice, ane.....

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
19.10.2010 22:27:34   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Toliko, da boste vedele. Ker imam jutri navsezgodaj zjutraj pregled, sem pravkar zmazala vrečko čipsa z okusom paprike (pa sploh ne maram tega okusa).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti ga že ne maraš, tvoja dva user posted image pa očitno kar user posted image . Sem pa vesela, de nimam čipsa pr bajt - bi ga zdejle kuj eno vrečko user posted image .
Samsara user posted image za M, spol pa v nobenem primeru ne bo več zelo dolgo uganka user posted image . Vseeno upam, de se bo na naslednjem UZ videlo. Pa super tut za brcike seveda user posted image .
Valek, super za 3D user posted image .
Vipercat, upam da sta z mamo vse dobro "zrihtali".
Glede cukra - leta pomoje niso faktor user posted image , tut v 1.user posted image nisem bla glih rosno mlada user posted image pa me niso nč dal. Eh, sej si ne želim, de ne bo pomote user posted image .
Pa hvala za idejo o čaju - bomo tut to sprobal, upam, de ne bo vse naenkrat "prijelo" user posted image user posted image .
Zasi - dobro opravi/ta jutri user posted image ! pa super za vozek (in nekomplikacije z dostavo ipd. user posted image ) Glede teže je pa mene tut neki tko sprašvala pa kr "mal" okregala, pa se tut ne sekiram. Sem pa na zdej 60 prilezla user posted image , se mi prav fajn zdi (to pot sem štartala z dobrimi 54, no kr 54,5 kilcami, sta mi dobri dve kili ostali od prvič user posted image .
Lepo noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
19.10.2010 22:57:49   
zasi
Zaradi mene se lahko tudi kje drugje dobimo. Meni je vseeno kje, samo da s parkiranjem ni problema. Lahko pa kar v kerem drugem lokalu v Europarku. Kaj sploh še mamo na izbiro. Eden izmed njih je tista kafeterija poleg Mcdonaldsa (Illy caffee ali sandwich cafe). Ali pa kje drugje v mestu?

Povejte!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
20.10.2010 0:07:14   
ninchi9
Punce, ravno gledam oddajo, ki me je zelo pretresla... Izginjanje moškega spola.... OMG
Kemikalije kot so bisfenol A in ftalati zelo pomembno vplivajo na razvoj ploda... Baje da prihaja zaradi tega do anomalij pri dečkih, celo do večje umrljivosti fantkov v maternici, ker ima neko vezo z moškimi hormoni. Baje da se te kemikalije uporabljajo tudi za izdelavo stekleničk za dojenčke in cevk v bolnišnicah (še posebej v uporabi pri nedonošenčkih).... Res si je bilo vredno ogledat to oddajo, ker vedno več študij dokazuje na veliko teratogenost teh kemikalij...

Dodajam linke, kjer je malo več napisanega:

http://www.zdravstudent.si/zdravje/prispevkiinnasveti/bisfenol-a
http://www.zazdravje.net/aktualno.asp?novica=239

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
20.10.2010 0:16:55   
mija24
ninchi9- joj, si me prehitela..sem ravnokar gledala ta dokumentarec in sem ravno hotela o tem napisat in opozorit ostale punce!..jst sm čist zgroženauser posted image ..katastrofa!!!...zdej pa naj gre človek mirno spat...user posted image user posted image user posted image
v glavnem...izogibat se bisfenolu A, polikarbonatom in ftalatom..-v glavnem, vsemu okoli nas od plastenk, plastičnih izdelkov (plastične stekleničke za hranjenje- no good!!) do šamponov, parfumov, kozmetiki, itd...nazaj v jame pa nazaj k naravi!!
tut tiste kremice proti strijam pa to..no good!!!..po moje boljš kako naravno mandeljevo olje..

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
20.10.2010 0:22:43   
Nina33
Joj, kolk je fino, če je človk bolj "lene" sorte: na srečo se mi ne da TVja gledat, mažemo se ne pretirano (beri: skoraj ne), parfumov ipd. ne uporabljam že od prve nosečnosti (so se mi zagabili in me še drži - sem na unmu kamnu user posted image upam, de ni strupen), plastike tut ni prav veliko...smo pač "jamski ljudje", in očitno je to dobro user posted image . Pa Ninchi, hvala za linke, ampak jih bom preskočila. Rajš.

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
20.10.2010 0:34:17   
Nina33
Eh, jaz grem pa počas u mižole. Upam da mi rata - ko imam "čas" se mi ne spi, drgač bi pa v stoje, če bi me pustili user posted image . Še enkrat lepe sanje vsem!
user posted image ♥ ;)
The time to relax is when you don't have time for it.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
20.10.2010 7:02:06   
vipercat
ljubo doma, kdor ga ima

spet sem na dolenjskem. mami so mi kar fajn namatral, tko da sem včeraj še malo bila pri njej, popoldan pa sem
že šla vija dolenjska - pa ne praznih rok... s seboj sem prinesla tudi prehlad user posted image . našedva dečkota sta se kar lepo rihtala doma. sem malega vprašala kaj sta delala, pa je rekel da se je on sam igral, ati je pa televizijo gledal user posted image  no ko je videl kok sem zazijala, je hitro začel pripovedovati še vse ostalo kaar sta počela skupaj user posted image

jest po kilah za enkrat sem na 4+ ampak to samo zato, ker mi je še vedno včasih sllabo, in ker nič -  razen vode , ne morem pit. sedaj se bodo pa počasi začele nabirati.

d3fink4 - tvoj ima še lepa imena zate. jaz sem bila med prvo nosečnostjo bušman - ker sem imela tako velikega bušija, ali pa big foot mama - ker so mi noge tako otekale, da so me še japanke žulile user posted image . moj ime res dobre ideje user posted image

hrana - včeraj je mami poslala joto, za danes pa še iščem ideje kaj bomo jedli. sedaj se mdoma, pa se  kar pričakuje da se bom sama vse zmislila kaj bomo imeli... jaz pa čisto brez domišlije. evo trenutno papam marelični jogurt, ko bom pošteno vstala iz postelje, pa si bom naredila še sendvič user posted image

maurica jaz sem za zgago probala vse, pa mi je smao radenska pomagala - postali sva najboljši prijateljici user posted image

za moj prihod na sestanek v soboto pa malo bolje kaže. drugače bi mami prišla k nam in bila tukaj, sedaj ,ker ima pa toliko šivov se pa kar boji biti zraven našega razbojnika dolgo časa, tako da se nekaj menimo, da bi kar mi prišli v lj na kosilo in tortico. v tem primeru, bi jaz komot peišla do btc ja, ker je mami iz most  - bom še javila

kar se tiče tv-ja moram priznati da že od prve nosečnosti sploh ne gledam več ne groozlivk, ne poročil (no sem pa tja jih malo poškilim, samo se vedno samo jezim), ne kakšnih oddaj o živalih, ker se mi vse preveč smili in niti najmanj kakšnih takih dokumentarnih oddaj. žal se predobro zavedam da ubijamo sami sebe in našo mati zemljo. ludem je denar preveč pomemben in jim je vseeno če zaradi tega umre pol sveta. čas bo, da se spet ponovi scenarij dinozavrov. groza. jaz raje kar ostajam pri kakšnih nadaljevankah in luštnih filmčkih - se vsaj kakšne pol urice polje počutim user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
20.10.2010 7:46:35   
valek
ninchi9 in zasi ter vse ostale ki se nam boste pridružile v MARIBORU na srečanju ta petek 22.10.;ni problema, lahko se dobimo tudi v ILLY CAFFE , pa ko bomo vse tam nato sproti odločimo kam bomo šle.
Potrdite če je ok.

Drugače pa js sm dodala nekaj slikic mojga malega fantka v 3d verziji ,si lahko pogledate v album.Sicer pa je menda vse v najlepšem redu, vse ok,nobenih napak...hehe sma pa ugotovila z mojim,da ima bradico in ustika čist njegova-res zanimivo,ko bi človek rekel da pa se zdaj še sploh ne morejo videti kake pododbnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem spala samo do kakih petih zjutraj ni šlo dljeuser posted image ...tako da grem zdajle v
mesto,si kupit knjigo za izdelovanje nakita-na netu pa sm že naročila ves material....sem se odločila da bom malo ustvarjala do praznikov....in bodo izdelki kar darila za ženski spoluser posted image user posted image ...

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
20.10.2010 7:58:49   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj.
Mi smo pokonci že od 6 zjutraj in se počasi odpravljamo vLjubljano na predavanje o prehrani in vsem ostalem.Mi je kr mal slabo,ko pomislim,da bom spet tam,vse zatohlo ni zraka,..user posted image
Drgač sem v redu,mal me matra zgaga ampak semsi šla po rupurut.v petek me čaka 3d,komaj čakam,..

Nič se vam kajjavim še kasneje,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
20.10.2010 8:14:23   
sara1986
valek bravo za lušnega fantka user posted image user posted image user posted image user posted image super se vidi obrazek in rokica

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
20.10.2010 9:38:46   
maurica
jutro!

samsara user posted image za M!!

valek, super za 3D, grem pol še slikce pogledat user posted image

trsica; user posted image , si me nasmejala! upam, da se ne bo preveč poznal tale čips. drugače pa je s papriko moj najljubši :). Poročaj po pregledu!

vipercat; tvoj dragi je pa malo izkoristu priložnost user posted image . Pa sej, pri nas bi bilo sigurno isto. Moj je tak, da komaj čaka, da ima malo mira in da lahko v miru kaj gleda po TV user posted image . Drugače pa držim pesti za mami, da bo čim prej OK. Pa hvala za nasvet za radensko!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
20.10.2010 9:42:45   
rea27
živijo,

ugodno prodam vozičke: Mutsy Urban Rider, peščene barve s trdo košaro in podvozjem
Concord, turkizne barve, vse tri transportne enote (jajček, trda košara, športni del, prevleka za dež...)
PegPeregovo Ario, zelene barve

Ugodno, če katera še ni kupila prevoznega sredstva za svoje prihajajoče malčke.

rea27

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
20.10.2010 9:59:19   
tamy82
Jutro punce!

Ah, danes je pa spet neki čuden dan ... pa še neko bolj oblačno vreme mamo. Popoldne bom pa šla še na en pogreb verjetno, čeprav nimam niti malo volje user posted image

trsica tvoja user posted image user posted image mata očitno res rada čips user posted image

ninchi in mija jaz tudi raje ne bom vsega tega gledala, ker bom potem čisto napsihirana ... sej vsi vemo, da uničujemo naš planet, pa nam je preveč fajn in udobno takole, da bi kej resnično spremenili ... user posted image

vipercat upamo, da se mami čimprej pozdravi user posted image ti pa kar pridi na srečanje v soboto, da se vsaj spoznamo user posted image

valek lepo, da boš tale turoben dan izkoristila za malo ustvarjanja! Jaz žal nimam prav nobenih ročnh spretnosti, tako da se takih podvigom raje ne lotevam user posted image

cukica ti si pa res zaposlena, maš skoz neke preglede ali pa predavanja ... upam, da ti hitro mine in da ti bodo vsaj kej koristnega povedali user posted image

Lep dan vsem user posted image !

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:14:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4624
20.10.2010 10:18:16   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: valek

ninchi9 in zasi ter vse ostale ki se nam boste pridružile v MARIBORU na srečanju ta petek 22.10.;ni problema, lahko se dobimo tudi v ILLY CAFFE , pa ko bomo vse tam nato sproti odločimo kam bomo šle.
Potrdite če je ok.

Meni odgovarja, saj pa lahk potem odločimo, kam bomo šle, sicer pa, je res da so se tam že zastrupili s slaščicami, in jaz pripejlem otroka zraven, tako, da bolje je, da gremo na kako drugo lokacijo, potrjujem.

ninchi, zakaj si napisala, da sem se prestavila iz seznama za srečanje v ljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj nisem sploh gor bila, aliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa , bom verjetno kake pol ure zamudila, pa saj ne boste tako hitro ušle? Počakajte me, ali pa kateri pošljem tel. na ZS.če boste slučajno prestavile lokacijo, sicer pa itak ne bom mogla spregledat en kup nosečkuser posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?