|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
25.9.2010 19:49:13   
ciccina
Midva pa sva danes diplomirala z vozicki in rezultat je da ni sans da kupim vozicek Joolz, ker so ga v IT celo umaknili s prodaje zaradi tezav v ogrodju, blagom, kolesi.... Tako da bova sla na Quinnya ali Maxi cosi.
Maurica: v IT Maxi cosi prodajajo pod imenom Bebi Comfort, sem pozabila v trgovini ali si zelela vedet za 3 ali 4 ampak mislim da je ceneje kot v slo, sem opazila pri ceni od Quinnya. Je pa ravno dobil 4 in se ni imel cene ampak prodajajo tris, bom za trojko vprasala v kratkem ko greva narocit.
Prav tako sva skoraj izbrala posteljico, se je kar tezko odlocit ker so vse zelo zelo lepe user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
25.9.2010 21:09:05   
hayabusa
d3lfink4 prav zavidam vama sprehod po ZOO, nam letos verjetno ne bo uspelo it glede na vreme, ampak pomladi sigurno gremo. Mislim da se bo tamali zmešalo ked tistimi živalmi ki so tam da jih lahko pobožaš, ker ko vidi muco al pa kužka se ji že meša, pa zadnje dni igrače sploh niso zanimive, samo knjigice z živalmi listamo, mi malo že presedajouser posted image

rebeka  čestitam za user posted image !
jaz pa upam da ne bomo zvedeli za spol, prvič bi me razneslo od radovednosti če ne bi vedela, tokrat pa si zelo želim da ostane presenečenje.

Drage punce želim vam čim lepšo nedeljo kljub turobnemu vremenu!user posted image

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
26.9.2010 10:31:23   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj user posted image

Midva z mojim sva pa včeraj mimogrede odšla v Rutarja pogledat baby oddelek (ker so ga pred kratkim prenavljali) in sva se zaljubila v enega izmed novejših vozičkov- Hoco Master L - takole izgleda. V Rutarju ga imajo za 580€ user posted image , sva ga pa našla na internetu za več kot 150€ manj. Obema je res všeč in verjetno bova kar tega vzela, si pa lahko še premisliva. Jaz sem itak tehtnica po horoskopu, pa bo to še trajalo. user posted image Je pa res, da najverjetneje ne bova kupovala lupinice posbej, ker bi jo lahko posodil brat od mojega, ki je naslednje leto prav gotovo ne bo več rabil.
Ta teden greva po pralni stroj in jaz se počutim kot da je Božič-komaj čakam. user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
26.9.2010 11:24:29   
maurica
ciccina; hvala. uh, zdej sem se malo poglobila da sem zaštekala to razliko - v bistvu quinny, maxi-cosi, bebe confort spadajo pod istega proizvajalca (Dorel). Bom šla še jaz do Monfalcona in v TS, pa bom malo pogledala.
Kakšne so pa kaj cene posteljic in previjalnih miz? Tako, približno?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
26.9.2010 11:30:58   
tamy82
Živijo user posted image !

Teyla super za voziček! Pa za pralni stroj! Zdaj boš vsak dan prala, ker bo tako zabavno z novim strojem user posted image

Vreme še kar kislo na žalost user posted image upam, da bo vsaj ju3 kaj boljše. Moram spet kaj usposobit moj stepper, ker se mi že pozna, da je bilo ta vikend dosti praznovanj user posted image Pa še danes me zdej čaka kosilo, ker ma nečak od mojega 5 let, potem pa grem še k našim, ker ma ju3 še mami rd ... tako da bo treba ju3 bolj intenzivno potelovadit user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
26.9.2010 11:34:13   
tamy82
Aja Teyla kako je zdej v Rutarju, ko je prenovljen? Ker nama še par stvari manjka (še vedno user posted image ), pa bova mogoče šla kej pogledat. Pa me zanima, če se splača. Je veliko več ponudbe kot prej?

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
26.9.2010 12:17:32   
MoSoNi
Heeej, punce!

Tud js vas redno berem, ampak vsak dan samo na hitro, ker potem spet šibam nazaj k vsem opravilom... trenutno urejava stanovanje, ker imam v načrtu da bo vse narejeno do prihoda novega družinskega člana... upam da bo ratalo user posted image

No morem se mal pohvalit... zdej pa tud js čutim brcike user posted image Očitno sem user posted image in podobne zadeve malo preskočila. Sicer brcike še niso ravno intenzivne, ampak so user posted image

Kupujem pa tudi jaz še nič kaj... edino baby sobico sva naročila, vse ostalo pa bo še malo počakalo. Mam tak čuden občutek da bo kr kaj narobe če bom prekmal začela nabavlat stvari... user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
26.9.2010 14:40:35   
cukica
Kako ste kaj na ta deževni dan?

Jaz sem šla včeraj na en rojstni dan,ker ni blo mojga je na Danskem in sem prišla domov ob 1,je blo tko fajn,da sem pozabla na uro.

Kaj,če bi se dogovorile za eno srečanje v oktobru nekje v Ljubljani?Sam za uro in datum,ter kraj se mormo zment?
Koliko bi vas bilo za in kaj pravte,...?
Pa ne se sam ment resno bi blo fajn???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
26.9.2010 15:25:50   
Teyla
tamy82 meni se zdi, da je ponudbe manj-vsaj kar se vozičkov tiče.je pa res, da sva bila na tistem oddelku pred tem samo 1x. Imajo pa tudi posteljice pa zibke ter oblačila (spet ne vem kako je bilo s tem prej).
MoSoNi  čestitke za brcike user posted image

cukica jaz sem za srečanje, pridem kamorkoli. Kakšen čajček in pa tortica se bo pa prav prilegla. Pa ženski klepet. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 26.9.2010 15:28:21 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
26.9.2010 15:42:03   
ciccina
Maurica: bolj kot v Monfalcone ti priporocam da gres v TS v Giulio kjer je trgovina IL KUBO, ke je bila prej v Monfalcone in se je preselila v TS. So ful prijazni in ti vse razlozijo in predvsem ti pove stvari kot so, pa ceprav bi lahko prodali... Npr Quinny 3, ki mi je ful vsec je tris, torej dva sportna dela, kosara in jacek plus torba pride 699 npr. Za maxi cosi in ga imajo stirikolesnika ravno tam, samo ti pravim mi se ni znal povedat cene. Prav tako so lupinice od maxi cosi pod imenom baby comfort.
Posteljice in previjalne imajo ful izbire.. nevem postelje od 150 gor samo so ful kvalitetne. Mi bomo previjalno kupili v Slo ker so sirse posteljico pa tam, ker smo se zapicli v en model in pol lahko jogi, kovter in vso posteljnino narocis tam in imajo res lepe stvari. Pa se popoust ti naredijo ce malo namignes user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
26.9.2010 18:49:34   
sara1986
cukica, jaz sem za srečanje, samo termin naštimajte. user posted image
Danes sem cel dan malo bluzila, jutri pa morfologija user posted image  komaj čakam, upam da bo vse vreduuser posted image
Drugače, pa brcike čutim že dva dni, danes tudi čez dan, zvečer ko se pa vležem na hrbet, pa so še toliko bolj občutne... Tudi če imam roko gor, brcne. user posted image  Očitno mu ne paše moj položaj.. Pa ravno zdaj ko mojega ni. No, saj se bodo do njegovega prihoda še okrepile, tako da bo tudi on lahko začutil svoje dete. Lep dan še naprej vsem skupaj user posted image

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
26.9.2010 18:56:16   
trsica
Tudi jaz sem za srečanje. In oktober in LJ sta mi čisto OK. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
26.9.2010 19:18:14   
cukica
A čmo se dogovorit pol za soboto ob 17 pa recmo al 23 ali 30 oktobra?

Kraj pa povejte tiste,ki ste z Ljubljane,kje bi blo fajn???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
26.9.2010 19:24:50   
d´ori

Meni odgovarjata oba termina v oktobru. Le povejte kje in točno kdaj in z veseljem pridem na "babji" čvek user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
26.9.2010 19:25:15   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

A čmo se dogovorit pol za soboto ob 17 pa recmo al 23 ali 30 oktobra?

Kraj pa povejte tiste,ki ste z Ljubljane,kje bi blo fajn???

Nič ne sprašuj. Določimo 23.10.2010 ob 17-ih v LJ (predlagam restavracijo Argentino v BTC, ker jo je najlažje najti in je veliko parkirišče). Potem pa katera pride, pride. Sicer se ne bomo nikoli zmenile. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
26.9.2010 19:27:00   
cukica
O.K. dogovorjeno se pravi se vidimo 23 oktobra v ljubljani,dobrodošle vse,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
26.9.2010 19:31:46   
cukica
Vidim,da majo fajn za jest,...user posted image user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
26.9.2010 19:35:07   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Vidim,da majo fajn za jest,...user posted image user posted image

jp user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
26.9.2010 19:37:54   
Teyla
Jaz sem za 17.oktobra, če mene vprašate. Takrat sem zihr frej. user posted image kako pa vam ustreza, pa povejte.

Lahko se dobimo v centru Lj, ampak potem bo verjetno problem s parkiranjem. Mogoče slaščičarna Zvezda v BTCju (nasproti Merkurja) Je dosti prostora, pa za parkiranje tudi ne bi bil problem. Imajo tudi otroško igrišče, če bi katera malčke s sabo vzela. user posted image Druge ideje (zaenkrat) nimam.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
26.9.2010 21:08:26   
Teyla
Joj ste napisale vmes, al je pa moj comp tako poačsen. Argentino je tud men ok. 23.oktobra torej. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
26.9.2010 22:43:54   
Nina33
Čer!
V soboto 23.10. ob 17-i v Argentinu? Sliši se zelo obetavno, se bom potrudila, dobra ideja user posted image .
MoSoNi čestitke za brcike user posted image . Se mi zdi, da user posted image v drugi user posted image rajš s krilci mahajo user posted image pr men v 1. tut niso, smo bili direkt na brcah, verjetno res še ne vemo bodoče mame takrat kaj sploh čutiti user posted image . Pa tista fobija, de bo kej narobe, če se "prehitro" kej kupi je tut mene v 1. morila. V naslednje bo bolš glede tega vsega user posted image .
Cukica -žurerka user posted image . Pa dobra ideja, kot sem že napisala user posted image .
Tršica, pa si zihr, de nis res tršica user posted image ? Si zrihtala srečanje 1,2,3 (datum, ura, kraj) user posted image
Sara, user posted image za "celodnevne" brcke user posted image . Kar naj trenira za atija user posted image .
Vozički: jaz sem presrečna, de ga že imamo. Vsi, ki jih vseeno pogledam user posted image , so skori obvezno trokolesniki (ki mi nekak ne sedejo, brez kašnega pametnega razloga) al pa majo male gume (ki jih pa videt ne morem, iz zelo praktičnega razloga). Pri tistih, ki ostanejo, pa se tut kej kar mi ni všeč najde. Tko de... sem srečna, de mi ga ni treba kupovati.
Vsem s pregledi in morfologijami ta teden (Suzy29, Oxer, Ninchi9, MoSoNi, sara1986, vrtnica21, honeybeeMaja, Juxy, hayabusa, Tamy82, iluzija, Hel32 - upam, de je G pr zdravju, Jo@n, Registrirana, valek, PilotGirl7 - javi se nam kej, že zaradi FB skupine user posted image , pa upam, da je vse OK pri vas user posted image , lil_ in tarikata - madonca nas je user posted image , pa še verjetno kera je zraven, pa ni datuma sporočila), vsem miljontavžent user posted image in user posted image . Mene še nič ne stiska, kar mi je čudno, upam, de to ne pomeni nč slabga (nikol mi ni prav user posted image ). Pa skoz bolj me firbec matra, kdo raste v meni, no bolj kerga spola je, ostalo bomo že poj počasi ugotavljali user posted image . Pa sem bila tolk proti - zarečen kruh pa to. Pa če sama sebe citiram: nikol mi ni prav - če se bo videlo in bomo izvedeli, mi zihr neki ne bo čist kul (a''''''''la ker firbec sem pa karakter pa take user posted image ), če se pa ne bo vidl... bom pa mal žalostna. Mal. Imeni bom itak za oba spola zbrala, tut če se bo videlo user posted image .
Pa rebeka84 čestitke za fantka user posted image ! Če sem pa že čestitala, poj pa dvojno, me resno zmedenost daje - se pozna, da sem na zavodu in mam možgane čist na off zgleda.
Tamy, naj te brcike ali "vsaj" user posted image razveselijo pred pregledom, de bo lažje čakat user posted image . Pa meni se tut skoz bol zdi, de je punčka tista, ki raste v bauhu user posted image . Mi je sicer čisto vseeno, bi pa zdej res rada vedla, de ne bom bogemu detetu celo user posted image na punčko prigovarjala, poj bo pa poba user posted image . Kao. Sam me res firbec daje.
Zdej pa počas v mižole, morm jutri bit zgodnja, de nam spet celo dopoldne v P visela user posted image . Čeprav bom verjetno vseen, sem si pa en kup opravkov zmislila, pa kavico pa tako... Pa nč mojmu povedala user posted image . Itak ne verjame, de bom pred poldnevom nazaj, pa lohk mal izkoristim vse skupi user posted image . Sej si zaslužim. Včeri sem dnevno sobo v otroško spremenila (no, dragi je večji omari po mojih navodilih pretavil, ostalo sem pa sama), zdej samo še finese manjkajo pa si bom zanje cajt vzela, ker mi je to tko fletn počet. Pa dons sem (poleg mnogih stvari ane user posted image ) spelka in višnjevo torto (mišek obožuje višnje) in pehtranove mafine (moji najljubši). se morm mal hvalit, se mi velikrat zdi, de ni nč z mene.
Lepe sanje vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 26.9.2010 22:50:25 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
27.9.2010 7:10:56   
Mišyka
Vam par dni nisem lih sledila (na hitr sem sicer sem pa tja prebrala mal), zdej sem pa čist ven padla. Tko da sem že sprot vse pozabila, kar bi blo za komentirat. Sem mela dopust, tele dva dni pa obiske, k tašči... skratka pestro.

Nina a hodiš v porodnišnico v Kranj na preglede? Jst sem v prvi N hodila in mi je bla čist katastrofa. Mogla sem vzet dopust oz. bolniško, ker za pregled porabiš cel dan. Potem v vrsti stat (meni pa slabo zarad prtiska!) in držat svoje mesto, da prideš čim prej na vrsto, potem pa cel dopoldne čakat na izvide in ko naj bi mela uro še 1-2 uri čakat da sem res pršla na vrsto. Ne vem, kako so si lohk zamislili tak sistem, sploh pa za nosečnice! Potem sem pa k Rantovi hodila v Šk. Loko, zdej enkrat sem bla pa obveščena, da je namesto nje Urh, tko da sem zdej pri njemu v Šk.Loki. V lab greš lahko dan prej oz. v petek če maš v pon. zjutrej pregled., čakaš pa tud minimalno, tko da si že pred službo lohk frej.

Jst sem bla pa že orng paranoična, ker zdej te dni nisem nč kej čutila oz. kadar sem so bli to res sam metuljčki. Včerej, ko sem na obisku bolj mirovala, je blo pa spet živahno v trebuhu. Ful se mi čudno zdi, da metuljčke čutim že en mesec, potem se mi je vmes zdel da sem že kšno brciko čutila, zdej pa spet samo metuljčke. Pol pa razmišljam, če mogoče ne raste dovolj in take. Če nebi bil vikend bi se že kam prijavila na UZ.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
27.9.2010 8:00:47   
Nina33
Mišyka, ja v porodnišnico v KR hodim. In je (še vedno) kriza od krize. Sem bila prva tam (pred sedmo), de bi blo ja kej hitrejš... Pa sej vodo, kri, pa pritisk in vago sem dala v 5 minutah skoz... Zdej mam pa kao ob desetih uro user posted image  pa itak bom poj spet kašno uro poj tam čakala. Za popizuser posted image  u glavnem, res ti gre ceu dopoldne. Dobr, de sta mojadva kle doma, de ju lohk poj tkole s postle mečem in na njunmu računalniku visim. Sem pa pridna user posted image , hemoglobina za izvoz, kilce sam pol gor (sem se skor čist slekla tam user posted image ), pritisk sicer mal visok zame, a zanje še čist OK, z vodo pa tut ne pričakujem kašnih težav.
Je pa zoprno, ja, če dejansko nimaš časa user posted image  čutit. Samo, sej je zihr vse OK user posted image , mame smo take, de nas skoz neki skrbi user posted image . Te kaj skrbi, kako bo Ian sprejel novo bitje? Naš mali ima spet teden iskanja identitete pa me je včas kr groza, kako bom take prenašala, ko bomo štirje user posted image . Prav dobr že zdej ne prenašam user posted image , včasih čist mal manjka, de mi pokrovke ne odnese. Je pa revež ponoč nekaj stokal pa kašljal pa take zvoke ven dajal, kt de mu je fest slabo in mu gre na bruhanje user posted image  Upam, de je sam prebava mal tko tko (se je kar konkretno grozdja najedu, to bo še sr.an.ja). Mah sej bo, mal se morm skašlat tkole.
Lep dan vsem!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
27.9.2010 8:01:18   
Nina33
Aja, pa dobro jutro vsem, častim user posted image . user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
27.9.2010 8:13:35   
iluzija
Dobro jutro vsem,

joj še dobro da imam G v ZD Kranj, jaz se sploh ne načakam toliko, mogoče max 1 uro, pa še to skorej nikol, no upam da tako tudi ostane,
Nina33 dobro opravi na pregledu sploh pa jutri jupiiii, ko imaš M, jaz jo imam v sredo in kooooomaj čakam, iiiiiii

Tudi ostalim želim vse super na pregledu :), pa en lep dan vsem skupaj, kljub temu slabemu vremenu user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.