Michelle12
|
Sem predvidevala po nekaterih besedah, da si z Obale:) Jaz sem tudi- Izola:) Jaz sem pa hodila kar zgodaj spat, tam do desete in pol ponavadi sem že spala., Potem je Michelle imela krče, je jokala do polnoči, enih in šele takrat smo zaspali. In tako sem se navadila in mi ne uspeva lih dobro, da bi spet prej zaspala. No, ma se trudim, da se zjutraj bolj zgodaj zbudim, da zvečer hitro zaspim :) Včasih mi uspe, včasih ne:) Se pa zjutraj otroka zbudita med 8.30 in 9.30 :) Z njima tudi jaz :) Glede skupnega spanja sem jaz ogromno prebrala. In sem se odločila, oz sva se, da bomo spali skupaj. No, ko sem vidla kako je to majhno in se ne premika, me je postalo poštenoooo strah in sem jo v P imela v tisti posteljici. In prvo noč je prespala not ampak se je pogosto zbujala, jaz pa tudi. Čez dan sem jo pa imela ob sebi, ki sem itak bila budna. Naslednjo noč se je pa še bolj pogosto zbujala, jaz jo hranila, je zaspala, sem jo odložila, max 15min in spet v jok. In sem se utrašla, da ni lačna. Sem klicala sestro sredi noči, mi je razložila, da otrok rabi bližino in ne hrano. Ki ji je prinesla dodatek, Michelle pa itak ni jedla, ki sem imela mleka dovolj. No in takrat je začela tudi ponoči spat z mano. Po prvi noči sem bila res ful utrujena, ki sem itak bolj slabo spala zaradi strahu, da se ne bi ulegla na njo ali kaj takega. Drugo noč je bilo že boljše, pol doma pa je bilo itak že kot, da bi od vedno spala z nami :) Sem pa tudi na ta račun poslušala še pa še. Ne vem no ampak tej ljuidje se prav čutijo dolžne pametovat nam mladim..kot, da smo glupe in ne znamo razmišljat s svojo glavo. Ne rečem kakšen nasvet ali pa če nas kdo "opozori", ko delamo kaj "narobe". Npr če je otroku ful vroče in ga pri 25+ tlačimo v zimsko vrečo in budno, otrok pa sitnari. ŽE ki je aktualna ta tema, sem dala tak primer :) Ma s skupnim spanjem, dolgim dojenjem in podobnimi stvari otroku ne škodimo, lahko samo koristimo. No, glede na to, da imamo 140x200 posteljo, me je bilo malo strah kako se bomo "stlačili" vsi štirje gor, ko pride Aleksander. Pa sem kupila prav tisto posteljico, ki je namenjena, da se jo dah zakonski. Ampak ga nisem mogla imet noter.Pa je to bil v bistvu samo podaljšek najine oz naše, ampak nisem mogla in je pač z nami od prvega dne:) In še vedno spimo se super naspimo :) Dilove, hvala za te besede :) res se trudim in upam, da mi čimbolj uspe :) Podpis pa..grem pogledat :)